Heroes of Might and Magic III 15908 59

O temacie

Autor Pietrek

Zaczęty 25.02.2008 roku

Wyświetleń 15908

Odpowiedzi 59

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Pograłem sobie w H3, nie ma co, świetna gra :P  A dokładniej w Warlords of the Wasteland, część Heroes Chronicles. I fajnie, bo akurat twierdzą grałem.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ktoś chętny na grę przez internet?

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Chętnie bym zagrał mam tylko muszę instalnąć poza tym najlepszy nie jestem

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
no dobra, ja też chętnie mogę zagrać, tylko sobie skopiuję. Dla odmiany, ja JESTEM najlepszy :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
W to trzeba przez hamachi grać, nie?

Szkodnik
  • Gość
Tak, ale jak kto nie ma to niech sobie kupi Sagę Heroes(1,2,3 + dwa dodatki) w serii ekstra klasyka gold.

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Heroes 3 ach te czasy... Jakby co w multi mogę też pograc!

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Ja tak samo mogę się umówić na partyjke..

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Heroes of Might and Magic III
#28 2008-07-15, 09:24(Ostatnia zmiana: 2008-07-15, 09:24)
Ja też, tylko w miarę przyzwoitą godzinę... i dajcie znać w miarę wcześniej, abym mógł ściągnąć hamachi.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Tylko jest mały problem, bo wczoraj próbowaliśmy grać w WoG, to mnie wywalało w grze (błąd "nie wysyłaj"), albo kogoś wywalało w pokoju...

daster
  • Gość
Bardzo fajna gra, jak mi się ostatnio nudziło to w nią grałem z kumplem przez hamachi :lol2:
Jakby co to ja też mogę pograć przez neta.

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Garret

Heroes of Might and Magic III
#31 2008-08-01, 13:20(Ostatnia zmiana: 2020-03-28, 00:11)
0

Gimbi
  • Gość
Pierwszym i jedynym chyba Heroes III w którego grałem to Heroes III - The Shadow of Death. Gra jest bardzo ciekawa, rozbudowana, ogólnie stawiam jej 5+/6.
Co do ulubionego zamku ja zazwyczaj wybierałem Nekropolię (możliwość 'stwarzania' sobie dodatkowej armii tuż po walce z bestią, o tak ;)  ).
Mapy także tworzyłem w dużej części (scenariusz został wymyślony, cele misji podane, biografia każdego bohatera wpisana, nawet zamki ustawione, ale kiedy przyszło do kreowania terenów, jakoś mi to nie wychodziło)

P.S.
Online mógłbym zagrać jeżeli nie będzie wywalało. I bynajmniej od razu ostrzegam, że do najlepszych nie należę :D

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Pozwolę sobie odświeżyć temat, może ktośby byl chętny na gre przez hamachi nawet w wiekszej grupie osob? Wczoraj grałem z Adanosem i po ok. 4 godzinnej zaciętej rozgrywce (dawania mu forów :lol2: ) zwyciężył ;]

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Ja bym nawet z kimś zagrał , ale mam Podstawke, armagedons blade i shadow death a nie mam tego WOG

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja mam shadow of death i WoG. Kiedyś z zyskiem próbowałem grać, ale coś nie mogliśmy się połączyć (bodajże w WoG).

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Ja bym nawet z kimś zagrał , ale mam Podstawke, armagedons blade i shadow death a nie mam tego WOG

Ja równiez mam tylko postawke takze nie ma problemu :lol2:

Deks- jakby co pisz na gg.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Pozwolę sobie odświeżyć temat, może ktośby byl chętny na gre przez hamachi nawet w wiekszej grupie osob? Wczoraj grałem z Adanosem i po ok. 4 godzinnej zaciętej rozgrywce (dawania mu forów biggrin.gif) zwyciężył 10.gif
Tak naprawdę to uciekłeś z pola bitwy(tzn. wyszedłeś z gry), gdy straciłeś swojego głównego bohatera :P  . Co do dawania forów, to nie byłbym tego taki pewien, kto komu dawał...

Ja mam shadow of death i WoG. Kiedyś z zyskiem próbowałem grać, ale coś nie mogliśmy się połączyć (bodajże w WoG).

My też nie mogliśmy się połączyć, ale dałem Vertexowi swoje IP i mnie wyszukał. Co do połączeń, to jeśli ktoś ma Vistę to nie połączy się z nikim, nawet z innym użytkownikiem Visty (kiedyś nie udało się połączyć z kumplami przez to, Xp-ki się widziały, Vistę chyba też, ale już Vista nic nie widziała  :lol2:  ).

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Tak naprawdę to uciekłeś z pola bitwy(tzn. wyszedłeś z gry), gdy straciłeś swojego głównego bohatera :P  . Co do dawania forów, to nie byłbym tego taki pewien, kto komu dawał...

Jeśli już mamy wdawać się w szczegóły to ja powinienem wygrać bo ciebie komp na samym początku rozwalił  :lol2:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No tak, popełniłem jeden głupi błąd. Ale wiesz jak to działa papier, kamień, nożyce... A poza tym grałem bez myszki :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry