[G2NK] Dolina Złota 24126 35

O temacie

Autor jamokiolE

Zaczęty 9.12.2009 roku

Wyświetleń 24126

Odpowiedzi 35

jamokiolE

jamokiolE

Użytkownicy
posty164
Propsy3
  • Użytkownicy

jamokiolE

[G2NK] Dolina Złota
2009-12-09, 18:45(Ostatnia zmiana: 2020-01-10, 16:00)
Jest to mini mod od teamu Jarkendar studio Team. Tu macie info:

Nazwa:Dolina Złota
Platforma:G2nk
Czas Trwania :10-15min
Świat rozgrywki:Zupełnie nowy(malutki)

Mod opowiada o człowieku imieniem Marco który postanawia zostać jednym z myśliwych którzy stacjonują obok jego namiotu.

To co czeka go w tym świecie zależy tylko i wyłącznie od gracza.

Tu Download:
> https://mega.nz/#!sg5iVC6A!aiGRuh37peRdoXW8PVLrBvCGssbKLRZrkzareU08Pq8
> https://chomikuj.pl/gothicwarrior/Gothic+-+Modyfikacje/Gothic+II+NK/Dolina+Z*c5*82ota

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
mod jest nie skończony !! proszę go nie ściągać . najpóźniej ostateczna wersja będzie w sobotę
pozdrawiam i przepraszam za niedogodności

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli mod nie jest skończony to po co go wrzucaliście ? Nie było betatestów a potem wszyscy sie dziwią że mod jest zbugowany xD

jamokiolE

jamokiolE

Użytkownicy
posty164
Propsy3
  • Użytkownicy
Download ruszył ponownie tym razem już w pełni działającego moda  :D

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoko modzik.Fajnie sie grało :D

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
Czy taki spoko? To, że jest to minimod, nie znaczy, że można go tak odwalić... Intro i ekran menu jak w oryginalnym Gothicu, nieciekawe zadania, błędy w dialogach...

Panowie, spójrzcie na mod "Zasadzka", zastanówcie się i może popracujcie jeszcze trochę.
A żeby nie był tak bardzo krytycznie, podobało mi się zdanie "klucz zjadły mi wilki":D

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tak były błędy w zadanich i dialogach ale dało sie grac.

Abubaker

Abubaker

Użytkownicy
posty86
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prosze się niemartwić menu save i loady już się robią a intro to zobaczymy ale też spróbuję :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Prosze się niemartwić menu save i loady już się robią a intro to zobaczymy ale też spróbuję :D

W takim razie po co wypuszczać coś co nie jest skończone?

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
No, ba. Wowoz ma rację. Po co wypuszczać jakiś niedopracowany bubel? Nie lepiej jak wypuściłbyś to za tydzień z nowym menu/loadem i intrem?.
Zagrałem. Słabiutko. W jednym dialogu było na końcu ":D "... Po prostu się załamałem jak to zobaczyłem.
Wybacz, ale słabo wypada na ten mod, na tle innych.(nawet tych mini-mini).

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Wybacz, ale słabo wypada na ten mod, na tle innych.(nawet tych mini-mini).
Poza tym co do tego ma złoto, oprócz powstawianych byle gdzie bryłach?

Spoiler

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Dolina Złota
#11 2009-12-12, 18:04(Ostatnia zmiana: 2009-12-12, 18:05)
Poza tym co do tego ma złoto, oprócz powstawianych byle gdzie bryłach?

A może to że dzięki tym bryłom mod nazywa się #msgote author=maciejG link=topic=7994.msg73490#msg73490 date=1260637486]Poza tym co do tego ma złoto, oprócz powstawianych byle gdzie bryłach?[/quote]

A może to że dzięki tym bryłom mod nazywa się Dolina złota#msgote author=maciejG link=topic=7994.msg73490#msg73490 date=1260637486]Poza tym co do tego ma złoto, oprócz powstawianych byle gdzie bryłach?[/quote]

A może to że dzięki tym bryłom mod nazywa się .
Co do moda czekam na jego rychłe, dobitne poprawienie :D

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
podkreślam że to nasz pierwszy mod . Pracowaliśmy nad nim kupę czasu (mimo że Niemcy w 2 dni zrobili 2 razy większy mini mod ) wiec proszę o trochę wyrozumiałości. Ze start screenem mamy problem dlatego go nie dodaliśmy . Bryły złota miały mieć inne znaczenie ale jakiś błąd to uniemożliwił .Najwyżej spróbujemy dodać ten start screen ale nic poza tym . Ale czy w modzie najważniejszy jest start screen i intro ? .
W takim razie po co wypuszczać coś co nie jest skończone?
żeby jutro nie było pytania ,, Kiedy będzie premiera moda ? ,,

jamokiolE

jamokiolE

Użytkownicy
posty164
Propsy3
  • Użytkownicy
A możecie napisać konkretnie błędy??
Co gdzie i jak(i kiedy)  :D

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
Zadania nie ustawiły się w odpowiedniej kolejności - oddałem złoto szefowi myśliwych, a dopiero później dowiedziałem się, że w ogóle go potrzebuje...

Zadanie z tłumaczeniem zwoju jest... głupie? Całe opiera się na przeniesieniu listu od jednego gościa do drugiego i z powrotem, a odległość między nimi wynosi... kilka metrów?

Oprócz tego znalazłem literówki no i wspomniany wcześniej emotikon ":D "

Wiem, że to wasz pierwszy mod, ale mogliście poczekać trochę i dopracować go bardziej - zrobić zadanie, które wymagałoby jakiegokolwiek ruszenia głową, a nie bezmyślnego klikania. Myślę, że znalazłby się jakiś tutorial jak zrobić startscreen... Jeżeli zrobisz dobry, to mod zawsze ma plusa na wejściu,a gdy zobaczyłem sylwetki magów wody, to zrobiłem: "Łeeee...".

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy

maciejG

Dolina Złota
#15 2009-12-12, 19:29(Ostatnia zmiana: 2009-12-12, 19:34)
Poza tym mamy 100 sztuk złota i nie możemy oddać kolesiowi, bo najpierw trzeba zapytać o tego szkieleta-maga. I już na początu wiemy, że ten jeden koleś jest ich szefem po pytaniu "Mogę się do was dołączyć?", a po wykonaniu zadań jakiś inny mówi odkrywczo, że ich szefem jest ten pierwszy (Imiona nie wchodzą mi w pamięć).
@down:
No, w takim razie coś w tym stylu  :D  .

Spoiler

jamokiolE

jamokiolE

Użytkownicy
posty164
Propsy3
  • Użytkownicy
Na pewno nie.
Widocznie źle zrozumiałeś.
A ten pierwszy mówi że ich szefem jest ten "2"

jamokiolE

jamokiolE

Użytkownicy
posty164
Propsy3
  • Użytkownicy
W 1 poście na początku tematu dodałem linki do wersji rozszerzonej.Czyli tej ładniejszej  :D  

Sorx że dubel o_o

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
żeby jutro nie było pytania ,, Kiedy będzie premiera moda ? ,,

A kto tak pytał? Temat ma już troche i ani jednego takiego pytania nie było. Po za tym mogliście pracować w tajnym lub porozumiewać się na gg, a nie zwalać wszystko na graczy

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6467
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Dolina Złota
#19 2009-12-13, 11:42(Ostatnia zmiana: 2009-12-13, 11:43)
No to pora na krytykę:
Ogólnie rzecz biorąc modyfikacja mi się w ogóle nie podobała! Dlaczego? Dwa zadania nie znikły dziennika mianowicie Starożytne Pismo oraz Złoto dla Lokaza. Było trochę literówek np. "a raczej mieskzałem" oraz "sposuw". Przejście gry zajęło mi 11 min. zabierając wszystkie rzeczy stamtąd. Kiedy dochodziło do walki do NPC zamiast wracać na swoje miejsce stały w miejscu i się gapiły na nas. Zadania były wyjątkowo żmudne,  a wpisy do dziennika to porażka "zjadły mi go wilki" skoro wilki zjadły mu klucz to jakim cudem on może w ogóle żyć skoro to taka ciamajda? Aha jest jeszcze coś: tytuł modyfikacji jest rąbnięty! Co ma tytuł do moda nie licząc tego, że jest kilka brył złota. Szkielety zginęły na samym początku nie licząc maga, bo Leopold na nie napadł. Brakuje intra, które by coś wyjaśniło. Leopolda można od razu spytać "czy można do nich dołączyć?". Jedyne/ co fajne to imiona! Aha no i załamka były przy tym " i masz moje błogosławieństwo :D" załamka.
Ocena moda:
-1/10

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry