Oni nic mi nie mają do powiedzenia jak mówiłem wyżej, z zadań od nich żadnych nie dostałem. Wygladało to mniej wiecej tak, miałem 3 lvl poszedłem do miasta , strażnik mnie nie wspuścił, ale była opcja dialogu czy mogę coś zrobić czy jakoś tak i komunikat że trzeba 6 lvl, wracając zaszedłem na famę Akila, zagadał sam do mnie , coś tam zapytał i tyle, tak samo jego żona, , jednemu dałem wodę i jeszcze jeden się troche użalał, reszta nic nie miało do powiedzenia, Teraz jak miałem 7 lvl zaszedłem do tego strażnika i on sam do mnie zagadał i zlecił zadanie dostarczenia żywności, i tu pojawia się problem, jak mówiłem wyżej żadna z postaci na farmie nie ma mi nic do powiedzenia. Tyle...
Ponawiam pytanie, da się jakoś zresetować questa? Bo pamiętam że takie coś kiedyś robiłem w jakimś innym modzie do Gothica.
EDIT. Problem rozwiazany... To w cale nie był żaden bug. Po prostu Mika za możliwość zrobienia tego questa chce od nas 75 sztuk złota, a ja przy sobie miałem tylko 30 i w tym tkił problem, a rozwiązanie znalałem na jakimś niemieckim forum