[G2NK] Piratenleben PL 76985 104

O temacie

Autor Sentarion

Zaczęty 22.01.2008 roku

Wyświetleń 76985

Odpowiedzi 104

Wielki Palacz

Wielki Palacz

Użytkownicy
Co byś zrobił gdybyś miał kałacha
posty33
Propsy11
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Co byś zrobił gdybyś miał kałacha
Dzienki! Masz propsa.

Przepraszam dziada

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej

Jak namówić Samuela, żeby ten wypolerował nam skałę krystaliczną, gdy wcześniej go pobiłem, lub jak samemu ją wypolerować. Co do opcji nr. 1 myślałem o zwoju zapomnienia, no ale Garrett go nie sprzedaje, a ja go nie mam. Co do opcji nr. 2, to przy stole alchemicznym samemu nie można.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Na chuj go biłeś?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na chuj go biłeś?

Przyprawiałem szybkiego śledzia dla Francisa. Samuel nie uwierzył w moją wersję wydarzeń, i rzucił się na mnie. No to musiałem się bronić.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wpisz kod na zwój zapomnienia?  :pokerface:

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Piratenleben po polsku!
#65 2014-08-27, 18:20(Ostatnia zmiana: 2014-08-27, 23:55)
A nie da się go jakoś legalnie zdobyć? Nie wierzę, żeby twórcy moda nie zostawili jakiejś furtki w takim przypadku. Zaznaczę, że Samuel normalnie ze mną rozmawia, ale gdy poprosiłem go o tą przysługę, to powiedział coś w stylu "Włamałeś się do mojej gorzelni, a ja teraz mam robić za Twoją sprzątaczkę? Nie ma mowy"

Edit: Zwój nie działa. Pobiłem Samuela (Ponownie), i też nie działa. To zadanie blokuje mi dalszą grę, bo wykonałem już wszystkie zadanie, pogadałem z każdym w obozie, i nie mam więcej zadań, a Greg nie chce mnie przyjąć.

Edit2: Kod na wypolerowaną skałę rozwiązał problem, ścierwojad martwy. Nie mniej jednak duży minus dla twórców moda za takie niedociągnięcie. Żaden wybór nie powinien blokować dalszej rozgrywki. Zawsze powinna być jakaś alternatywa.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można wiedzieć gdzie położyłeś tą skałę ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wychodzisz z obozu piratów, i idziesz w kierunku kanionu, połóż go za pierwszą dużą skałą. Ścierwojad pojawi się na górze tej skały.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Nie mniej jednak duży minus dla twórców moda za takie niedociągnięcie. Żaden wybór nie powinien blokować dalszej rozgrywki. Zawsze powinna być jakaś alternatywa.
Ciesz się, że w 1 rozdziale dostałeś karę za to co zrobiłeś w 1 rozdziale, a nie jak w Returningu karę w 7 za to co zrobiłeś w 2.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Piratenleben po polsku!
#69 2014-08-28, 18:18(Ostatnia zmiana: 2014-08-28, 18:24)
Tylko że w RPG zawsze jest wolność wyboru, szkoda że twórcy modów tego nie wiedzą.

Ta ale te wybory mogę mieć swoje konsekwencje, wybór zawsze jest jeden dobry reszta to podpucha masz wolność wyboru ale licz się z konsekwencjami tego ze nie używasz magicznej opcji save/load która to pozwala nam wybrnąć z trudnych sytuacji.

:pokerface: Ciekawe w ile RPG grałeś poza gothicem że pierdolisz takie głupoty.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta ale te wybory mogę mieć swoje konsekwencje, wybór zawsze jest jeden dobry reszta to podpucha masz wolność wyboru ale licz się z konsekwencjami tego ze nie używasz magicznej opcji save/load która to pozwala nam wybrnąć z trudnych sytuacji.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Zaraz , moment - jeśli jakaś seria zadań ma na celu np umożliwienie przystąpienia do gildii, posunięcie watku głównego wątku do przodu to jednak zablokowanie całości przez jeden zły wybór opcji dialogowej to lekkie przegięcie.
Oczywiście obstaję przy opcji robienia równoległych save.Zdecydowanie.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tu nie chodzi o to, żeby robić rownoległe save. 
Wybrałem opcję dialogową, zaatakował mnie, no to wczytuję bo może robić to jakiś problem na później. 

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zrozumiałbym, gdyby chodziło o jedno zadanie. Ale nie w przypadku gdy jeden zły wybór blokuje całą grę.

Zrozumiałeś?

Wtrącę, że gram na 1 save i nigdy nie miałem problemów z żadną grą czy modem :F Trzeba tylko trochę zdrowego rozsądku i wiedzieć kiedy zapisać.

Wyobraź sobie, że nie czytam solucji przed przejściem gry. Czasem w trakcie jak mam problem z jakimś zadaniem.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To ponosisz teraz tego konsekwencje tak są gry robione,
Zrozumiałeś ?

W niektórych RPG tak nie ma :>

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, nie ma tego w Gothic/Risen, ale w części modów i owszem

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mam nic przeciwko wolności wyboru, czasem nawet w niektórych grach wybory to sens gry (Patrz wiedźmin), i wybory to fajna rzecz. Ale ŻADEN wybór nie powinien mieć prawa blokować dalszej fabuły.

WiteXDan

WiteXDan

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ech... Niby instaluje się wszystko dobrze, ale jak uruchamiam moda przez PlayerKita, to po zaczęciu nowej gry mam czarny ekran. Przed reinstalają Gothica pojawiałem się w Jarkendarze (mapa z moda), ale nie było żadnych NPCów ani mobów.

Liczę na to że ktoś tutaj odpiszę. :)

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ustaw Gothicowi oraz starterowi modów tryb zgodności z Windowsem XP i uruchamianie jako administrator.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Kondzix

Kondzix

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co z dubbingiem? Bo od dawna nie ma żadnych informacji. Powstaje czy prace zostały zawieszone?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry