Hjumor 41926 144

O temacie

Autor zkajo

Zaczęty 31.07.2009 roku

Wyświetleń 41926

Odpowiedzi 144

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
nie, podmość*. przekłamana miejska mendo!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
aztek by się podał za dominikę

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
12346740: (21:55)
to że sie za dziewczyne lubie przebierać nie znaczy odrazu że ja jakiś oszust jestem

To nie ja tym razem! :P

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Żadna Głupia Spółgłoska

Hjumor
#43 2009-07-31, 22:57(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 22:57)
Faktycznie, z Zamościa :P

No ale przyznawać się, który to? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale przyznawać się, który to? :D
Kyro, kocham Cię nad życie, ale to nie ja tym razem :(

aztek przyznaj sie ze jestes zakamuflowana dziewica ktorej nie kocha nawet wlasna matka przy ktorej taki gruby lamusek jak ja to aryjski superludź. te niby prowokacje to tak naprawde krypto abys mogl uskuteczniac swoje pragnienia na niewynnych obywatelach. do tego wybierasz slabe ofiary z oredu KK. u mnie bys sobie juz poruchal, wiesniaku :P
Z czysytym sercem się przyznaje

To nie ModMen, to IceMan.
Ale to ten sam chuj :D
Dla niekumatych a'la kazz: modmen = iceman

Kurde myślałem że Aztek jest z Kamiennej Góry a nie Hiena :D
Chciałbym, z dzikiego doby kompan :D

aztek jest ze wsi o nazwie zamoscdupie
I jestem z tego dumny :]  Piękne renesansowe miasto :]  Ty możesz co najwyżej zaszpanować ortem w nazwie :)

aztek by się podał za dominikę
skąd wiesz? ;<

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Hjumor
#45 2009-07-31, 23:22(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 23:30)
Kyro, kocham Cię nad życie, ale to nie ja tym razem 25.gif
Nie Ty? Intrygujące zważywszy na fakt, ze Kamienna Góra to małe zadupie, którego nikt, poza kilkoma wyjątkami na forum w ogolę nie zna. :P

Ale to ten sam chuj old_lol.gif
Dla niekumatych a'la kazz: modmen = iceman
ModMen> Other TheModders' users

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Hjumor
#46 2009-07-31, 23:22(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 23:23)
Piękne renesansowe miasto

chlopcze, racz nie dworowac. od kiedy makiety  i baraki z fasadami 2d zaliczamy do "renesansu"? jesli twoja wioska to renesans to moje MIASTO mozna okreslic jako dubaj.

Chciałbym, z dzikiego doby kompan biggrin.gif

typowe dla chlopstwa. z zabitej wiochy do jeszcze wiekszego gowna.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chlopcze, racz nie dworowac. od kiedy makiety  i baraki z fasadami 2d zaliczamy do "renesansu"? jesli twoja wioska to renesans to moje MIASTO mozna okreslic jako dubaj.
A co tu dubaj? to jakaś zapadła studnia z mojej wiejskiej zabitej dechami wioski? (wiejska wioska celowo)
typowe dla chlopstwa. z zabitej wiochy do jeszcze wiekszego gowna.
Dlatego po każdym pobycie w Zamościu jednak wracasz do cHełma?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Hjumor
#48 2009-07-31, 23:35(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 23:36)
A co tu dubaj? to jakaś zapadła studnia z mojej wiejskiej zabitej dechami wioski? (wiejska wioska celowo)

biorac pod uwage ze owa studnia jest miejscem wizji lokalnego szamana to mozna to tak ujac. wiesz, ludzkosc ma to do tego ze interpretuje wszystkie zjawiska na swoje postrzeganie swiata. prymitywne plemiona okreslaja samoloty mianem "latajacych ptaktow" w zwiazku z czym nie wnikam jaka jest twoja interpretacja nowoczesnych osrodkow miejskich takich jak chelm czy dubaj rozumiem jednak ze studnia w waszej prymitywnej kulturze musi byc uosobieniem dobrobytu a jak wiadomo dobrobyt = chelm. w koncu wiadomo ze wode to wy pozyskujecie gdy krowa sie spoci.

Dlatego po każdym pobycie w Zamościu jednak wracasz do cHełma?

bo nie lubie sie otaczac chlopskim towarzystwem i zgraja mudakow. poza tym nie wiem jak ty ale ja nie czuje sie najlepiej gdy jadac samochodem musze stac w korku z KROWAMI. a sorry, zapomnialem ze wy nie wiecie co to samochod.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
biorac pod uwage ze owa studnia jest miejscem wizji lokalnego szamana to mozna to tak ujac. wiesz, ludzkosc ma to do tego ze interpretuje wszystkie zjawiska na swoje postrzeganie swiata. prymitywne plemiona okreslaja samoloty mianem "latajacych ptaktow" w zwiazku z czym nie wnikam jaka jest twoja interpretacja nowoczesnych osrodkow miejskich takich jak chelm czy dubaj rozumiem jednak ze studnia w waszej prymitywnej kulturze musi byc uosobieniem dobrobytu a jak wiadomo dobrobyt = chelm. w koncu wiadomo ze wode to wy pozyskujecie gdy krowa sie spoci.
Weź bo się nasz Jan Zamoyski w grobie przez Ciebie przewraca :D

a sorry, zapomnialem ze wy nie wiecie co to samochod.

I nie wmawiaj mi więcej, że nie wiem co to samochód! -.-

Btw. czujesz się zajebisty? :P

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Hjumor
#50 2009-07-31, 23:50(Ostatnia zmiana: 2009-08-01, 00:13)
samoloty mianem "latajacych ptaktow"

To naprawdę mają najebane we łbie te plemiona, ja znam tylko jednego ptaka, który NIE lata...

@down

Nie wysilałem się, taka bardziej kontrastowa przenośnia :P

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

Hjumor
#51 2009-07-31, 23:51(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 23:52)
z całym szacunkiem dla obrazka, ale nie działa.

swoją drogą zawsze lepiej miasto z ortem niż Dziadowa Kłoda, to jest wybitna nazwa

Cytat: Zkirtaem  link=topic=6673.msg59150#msg59148 date=Jul 31 2009, 11:50 PM\'
To naprawdę mają najebane we łbie te plemiona, ja znam tylko jednego ptaka, który NIE lata...
niedokształcony? kury, strusie, kiwi...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Hjumor
#52 2009-07-31, 23:51(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 23:55)
Weź bo się nasz Jan Zamoyski w grobie przez Ciebie przewraca biggrin.gif

chyba cie za malo napierdalal tym dildo po czerepie

I nie wmawiaj mi więcej, że nie wiem co to samochód! -.-

a co? zbudowali droge, jechal tir i rozjebalo ci lepianke z krowich odchodow podmuchem wiatru? przykro mi ale daruj sobie ta frustracje.

Btw. czujesz się zajebisty? old_lol.gif
nie zaprzecze. a teraz nakarm swinie

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie zaprzecze. a teraz nakarm swinie
kurwa, zapomniałem :P  nie będę miał co jeść na zimę jak świnia nie będzie tłusta... będę musiał się przejechać po takową do cHełma :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
mowisz o zlotych posagach zubrow? przykro mi ale nie dla psa kielbasa. poza tym ze cos jest wielkie i owlosione nie znaczy ze jest to jedna z odmian waszych dzikich zamojskich swin z puszczy. zubr to akurat szlachetne zwierze a nie potencjalny pokarm dla zamojskiego plebsu tak wiec wystopuj temperament a plebijskie spostrzezenia zachowaj na najblizsze swieto konia.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
My z żubra to piwo robimy... według przepisu lokalnego szamana

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: Aztek link=topic=6673.msg59156#msg59156 date=Aug 1 2009, 12:11 AM\'
ale czy to piwo nie pozostaje przypadkiem pod pozorną postacią żubra? :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a jezus patrzy i mowi: gdzie byli ich rodzice???

o czym my w ogole rozmawamy? przeciez twojej wsi nie ma nawet w google earth (dzicz) a co istotne zawsze odwiedzajac to zadupie nie widzialem ani jednej kobiety stad pewnie ta wzmianka o jeleniej gorze. aby zaruchac, zrobic dziecko musicie opuscic wasze obsrane bory i nawiedzac miejsca podobnego formatu. migrujecie jak ludzie w afryce na skraju ewolucji?

bede w zamosciu to cie wycharatam twoja wlasna pseudo replika repliki niczym chinska rohatyna do przepychania z plastikowej porcelany z dynastii made-in-china

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thörbjorn link=topic=6673.msg59158#msg59158 date=Aug 1 2009, 12:14 AM\'
bede w zamosciu to cie wycharatam twoja wlasna pseudo replika repliki niczym chinska rohatyna do przepychania z plastikowej porcelany z dynastii made-in-china
O nie! Teraz to przesadziłeś! Moja replika jest stworzona z czystej zajebistości :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Hjumor
#59 2009-08-01, 00:28(Ostatnia zmiana: 2009-08-01, 00:29)
no jesli zajebiste jest robienie repliki innej markowej replik (bo oni tak robiom)i to faktycznie masz ultra zajebista chinska replike hk417 ktora wedle twego urojenia jest m4 :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry