Dyskusja i opinie o modzie 525172 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525172

Odpowiedzi 1281

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
mógłbyś nie wypowiadać w imieniu grupy opinii z którymi nie wszyscy się zgadzają

Być może ton wypowiedzi nie jest do końca właściwy jednak wiadomo o jakim zjawisku mowa tak więc twoja uwaga nie jest do końca słuszna. Mimo wszystko jednak zedytowałem tekst bo nie zależy mi na wywołaniu kontrowersji a samo określenie może brzydko kojarzyć się z inną rzeczą, z którą ja natomiast nie chciałbym być kojarzony.

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu
W każdym razie - powodzenia panowie, a jak będziecie potrzebowali coś z fabuły to w związku z nadchodzącym czasem wolnym ( :P  ) mogę tam coś naskrobać :P

Po akcji w square crusaders raczej będą przeciw, a przynajmniej ja i thoro :D

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
Dark za tamto duże przepraszam xD Miałem wtedy dość poważne problemy z kompem, no i porządnie mnie lenistwo przeważyło. Sam tego nie lubie ale czasem tak jest, że pomimo pewnych zamiarów dopada mnie totalne gnojstwo i wolę gnić przed monitorem niż zrobić coś konstruktywnego... Life is brutal :D

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
A propo posta powyżej, mysle, że każdy miewa takie dni. Szkoda, że mam je tak często ech ;)

A teraz małe pytanko odnosnie daty premiery... dobraa dobraa już sie tak nie denerwój, żartowałem tylko :P

Thrug

Thrug

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Cytat: Thörbjorn link=topic=661.msg53337#msg53337 date=Jun 17 2009, 11:14 AM\'
Data premiery była jedna (grudzień 2008), jednak magicznym sposobem niektórzy zrobili z tego aż trzy ;p . Raczej nieprzyjemnie się czytało komentarze cymbałów i gadów, którym się uroiło, że oni muszą grać za wszelką cenę a my musimy pracować choćby nie wiem co.

Nieprzyjemnie...?  Ja się akurat nieźle uśmiałem czytając niektóre komentarze na YT  :P  . Np. taki o :  
bronek656 (2 mies. temu)

nie wyjdzie to tak szybko bo ta grupa oszukuje nas fanów gothica miała byc premier w grudniu ale cos sie tam stało miał byc znowu we siweta i tez nie bedzie a potem sie okaze ze ten mod wogule nie bedzie istaniał.

I on siebie nazywa fanem Gothica to jest paranoja jakaś  :lol2:Na takich debili nie warto zwracać uwagi.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Nie można mówić, że osoby takie to nie są fani Gothica, po prostu oni trochę mniej tego brązowego budyniu w główce mają, niż cała reszta. ;p

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Na takich debili nie warto zwracać uwagi.

co nie znaczy, że my mamy przymykać oko na szerzenie chamstwa pod naszymi mediami.

Adrian

Adrian

Użytkownicy
posty36
Propsy1
  • Użytkownicy
Chyba nie będe zbyt oryginalny, jeżeli znowu napisze: zapowiada się świetnie, GL i życzę 0 bugów :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Dyskusja i opinie o modzie
#308 2009-06-23, 16:04(Ostatnia zmiana: 2009-06-23, 16:54)
Chyba nie będe zbyt oryginalny, jeżeli znowu napisze: zapowiada się świetnie, GL i życzę 0 bugów :D

aż pozwolę sobie zamieścić: http://i42.tinypic.com/2dh89dy.jpg
zgadnijcie cóż to :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
aż pozwolę sobie zamieścić: http://i43.tinypic.com/2rc1x89.jpg
zgadnijcie cóż to :D
Popsuje zabawe:
Kartka A4 bugów, na II rozdzialu to naprawde niewiele xD

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Ale spoilerów nawrzucałeś... było rozmazać

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Dyskusja i opinie o modzie
#311 2009-06-23, 16:54(Ostatnia zmiana: 2009-06-23, 16:54)
Ale spoilerów nawrzucałeś... było rozmazać

no, widać tak dużo że zdradziłem fabułę całej gry  :D  . ale niech będzie:

http://i42.tinypic.com/2dh89dy.jpg

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
zgadnijcie cóż to
Reklama Marsa i spot PiSu w jednym.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
:D

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Mam taki sam kubek. Jestem Twoim fanem!

V3Q