Dyskusja i opinie o modzie 526786 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 526786

Odpowiedzi 1281

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Dobra stwierdzam jeden wniosek po wczorajszym wywiadzie z OrcWarriorem :)

Że mod będzie wspaniały :P  czekam na niego z niecierpliwością tylko martwi mnie to że na moim Gothicu będą pewnie takie same problemy jak z MT mam :/

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Yeed

Yeed

Użytkownicy
posty10
Propsy4
  • Użytkownicy
Nie da się ukryć, że od Diccurica, MT i tego ruskiego moda na 600mb(nazwy nie pamiętam)
 to kolejna z produkcji, która naprawdę wprowadza ogrom zmian. Szacunek dla twórców, oby nie zabrakło wam determinacji. Z pewnością większy rozgłos zyskalibyście wypuszczając wersję polska i angielską modyfikacji i tego wam życzę. W końcu wile osób wybiło się zaczynając od moddingu

Ekipa Gothic UP trzyma za was kciuki.
Jeśli będziemy mogli was jakoś wspomóc dajcie znać z pewnością znajdą się osoby chętne do pomocy
Pozdrawiam

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Yeed przede wszystkim przydało by się już na tym etapie tworzenia modyfikacji stworzyć teamy do dubbingu i angielskiej lokalizacji. Im szybciej zaczniemy tym lepiej tym bardziej, że 2 chaptery są już poprawione więc mieliby co robić. Im więcej kompetentnych osób chętnych do tego tym lepiej.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Przyznam się że w czasie wywiadu z OrcWarriorem popełniłem parę błędów ortograficznych ale postaram się je poprawić i będzie w nowej odsłonie wywiad może dodam parę pytań jeszcze o ile Orc zgodzi się :)  ale wracając do sedna sprawy to mam nadzieje że CZ będzie miał spore pole do popisu jeśli chodzi o kręcenie filmików widzieliście filmy gala na MT ? no to zastanawiam się czy tutaj będzie spore pole do popisu.

A tak wogóle to jak wywiad będzie poprawiony to zapraszam do czytania :/

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Może to głupie pytanie, ale gdzie można znaleźć ten wywiad?

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner

Arathor

Dyskusja i opinie o modzie
#205 2008-12-18, 15:13(Ostatnia zmiana: 2008-12-18, 15:13)
www.gothic.org.pl

Przepraszam za spamik :P

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
nie wiem jak innym, ale mnie po wpisaniu www.gothic.org.pl przekierowuje na wp.pl. za to jak wpisze http://gothic.org.pl to wszystko dziala poprawnie :P

Yeed

Yeed

Użytkownicy
posty10
Propsy4
  • Użytkownicy

Yeed

#207 2008-12-18, 23:20(Ostatnia zmiana: 2008-12-18, 23:22)
Prawidłowy adres
Gothic Up

generalnie sugeruję byś ogłosił nabór, także na Gup....lub pogadał z Kacperexem.
On już zmobilizuje towarzystwo.

Sam z chęcią użyczyłbym swojego głosu o ile nadaje się.
jednak mam wiele pytań natury technicznej....bo w sumie wcześniej się w to nie bawiłem.

tak nawiasem....to jest nowa odsłona strony ???? Poprzednia hack ??

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o dubbing do CZ to moge użyczyc swojego głos Mniemam ze stoi on na dość dobrym poziomie oraz grubego glosu mojego kolegi, wokalisty zespołu metalowego jak i też dobrego basisty i perkusisty.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Yeed ma racje można by nabór do dubbingu CZ ogłosić już na GUP popieram jego zdanie w tej sprawie.

Ale trochę jestem w szoku że potrzebny będzie ktoś przed mutacją  :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

#210 2008-12-19, 15:45(Ostatnia zmiana: 2008-12-19, 15:47)
Yeed, dzieki za chęci pomocy, ale narazie jeszcze nie czas na organizacje dubbingu, myśle że jezeli juz zaczniemy robić coś w tej sprawie wraz z ruszeniem betatestów albo nawet po premierze modyfikacji. A pozatym mam nadzieje na takie samo wsparcie płynące z innych serwisów :D

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Orc na nas możesz liczyć :D  kto wie może po beta testach napisze krótką recenzje na temat modu jeśli się zgodzisz :D

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja moge dawać dubba no problem :D

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

shergar
Moderator działu

#213 2008-12-19, 20:50(Ostatnia zmiana: 2008-12-19, 20:51)
Medley zacny. Ciekawie odświeży Gothica a do tego nie jest zbyt nachalny. Chociaż jakoś nic mi w ucho nie wpadło - znaczy chociaż kawałek melodii, który by mi po głowie się błąkał :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

#214 2008-12-19, 20:56(Ostatnia zmiana: 2008-12-19, 20:57)
To jest tylko niewielka część mojej twórczości. Wiele dobrych kawałków będzie można usłyszeć dopiero w grze :> Przecież nie odsłonię wszystkich moich mozliwosci od razu : D Mam nadzieję, że muzyka przypadnie wam do gustu, do poruszania się po świecie gry powinna pasować (mam nadzieję, że idealnie :> ).

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Na pewno tak będzie :D  W sumie chyba przejrzę twój temat w tajnym może tam się coś więcej znajdzie ;p

Lucky

Lucky

Użytkownicy
posty52
  • Użytkownicy
:D  Czapki z głów dla grupy themodders, muzyka z waszego moda jest zajebista.Szczególnie spodobał mi się utwór, z 2 minuty filmiku.Trójka i dodatek Forsaken Gods, przy waszej modyfikacji to kompletne badziewia.Choć wolę klimat dwójki, to Czas Zapłaty na bank mi się spodoba. ;p

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
@ Lucky nie powiem ci, w którym momencie się na ten utwór natkniesz, ale mogę cię zapewnić, że będziesz miał DUŻO okazji do posłuchania go :>

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Jeśli o mnie chodzi muzyka jest eee jakby to powiedzieć... taka, taka super ;p
Triple ty masz w domu opere w pigułce? :D  Najbardziej przypadła mi do gustu 1 i od 2:10 utwór.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
no, może nie w pigułce  :D

0 użytkowników
Do góry