Dyskusja i opinie o modzie 525704 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525704

Odpowiedzi 1281

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
O kurcze szkoda no to musicie sobie znaleźć nowego przewodnika

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
Ale ucichło tu :)

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Właśnie jesteśmy na etapie reorganizacji. Jeżeli nic z tego nie wyjdzie to moda nie skończymy i na pewno napiszmy o tym publicznie. Szkoda, ale na niektóre sprawy nie ma się wpływu.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Zdaję sobie sprawę, że tworzenie tak sporej modyfikacji nie jest niczym łatwym i jedynie, co mogę, to życzyć powodzenia i zapewnić o podziwie za to, co już zrobiliście.

Tomaj

Tomaj

Użytkownicy
posty107
Propsy13
  • Użytkownicy
Faktycznie jest co podziwiać. Życze powodzenia i ukończenia modyfikacji lub nie, od was zależyco wybierzecie, ważne żebyście nie byli do tego przymuszani. ;)

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Nie chodzi o przymus, raczej o męską decyzję i dokończenie tego co się zaczęło. Powiem tak, mod jest po alphie, trzeba wykończyć kilka lokacji, ale to proforma biorąc pod uwagę całą resztę. Co do skryptów to tylko ork może się wypowiedzieć. No i solidne testy.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Tomaj

Tomaj

Użytkownicy
posty107
Propsy13
  • Użytkownicy
Tak jak mówiłem to wasza decyzja, musicie wiedzieć czy chcecie to skończyć czy nie, czy ma cie na to siły i czas. Z resztą co ja tam będę gadał, doskonale to wiecie.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
To nie takie proste, tylko jedna osoba jest w stanie złożyć moda do kupy i poprawić bugi. Pożyjemy, zobaczymy.

kubinho

kubinho

Użytkownicy
posty12
Propsy2
  • Użytkownicy
Było do przewidzenia. -.-

A wszystkie emo pedały będą ofiarami rzezi!

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek

Sulejman

Dyskusja i opinie o modzie
#529 2010-10-14, 16:25(Ostatnia zmiana: 2010-10-14, 16:25)
Cytat: kubinho link=topic=661.msg114678#msg114678#msg114678#msg114678 date=1287059918
Było do przewidzenia. -.-
Przepraszam za to, co teraz napiszę, ale jesteś tępym idiotą - oni robią dla ludzi modyfikację nie oczekując niczego w zamian, a w ciężkich chwilach ciule takie jak ty zamiast ich wspierać, to jeszcze ich dołują. Gratuluję inteligencji na poziomie podkładki pod mysz  :facepalm:

kubinho

kubinho

Użytkownicy
posty12
Propsy2
  • Użytkownicy
Wyraziłem, swoją opinię kolego. :)  Każdy ma do tego prawo, chyba, że na tym forum obowiązują inne zasady, to nie wiedziałem proszę pana. Przepraszam, już będę grzeczny. :(

A wszystkie emo pedały będą ofiarami rzezi!

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Gratuluję inteligencji na poziomie podkładki pod mysz
Na mojej podkładce pojawiły się ciemne plamki od brudu, to pewnie kolonie bakterii. Jeśli tak to właśnie je obraziłeś.

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
W takim razie zmieniam na Jolę Rutowicz  :lol:

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
i pomyśleć,że pierwsza data premiery to był grudzień 2008 szkoda

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Mam dobre wieści. Powoli odbijamy się od dna i wracamy do pracy. Nie piszę nic o dacie premiery, ale postaram się wrzucać jakieś newsy z postępów pracy, screeny, etc.

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
No jeżeli to prawda to czekamy z niecierpliwością na full wersję :)

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Dyskusja i opinie o modzie
#536 2010-11-04, 01:18(Ostatnia zmiana: 2010-11-04, 02:01)
Boże, Shergar, ciśnienie mi podskoczyło czytając ten temat. Trzymam kciuki i szczerze liczę, że jednak uda się dokończyć moda. Za dużo zrobiliście, by teraz dać sobie z tym spokój. No i myślę, że co jak co, ale starania poświęcone kampanii reklamowej, spory support mentalny ze strony fanów i przede wszystkim ogrom wysiłku włożonego w sam projekt, są tego wszystkiego warte. I mówię to jako gość, który z modami do Gothica od kilku lat ma wspólnego tyle, co nic, a jednak w Czas Zapłaty odpali bez jakiegokolwiek zwątpienia. Jak patetycznie to napisałem :<, ale taka jest prawda. Jeszcze raz życzę powodzenia i dokończenia tego projektu, choćby góry żarem srały.

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Generalnie ze zrobienia moda zawsze płyną jakieś korzyści. Kto wie ... może sama Piranha Bytes kiedyś zaproponuje Wam współprace :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cytat: Button link=topic=661.msg117308#msg117308#msg117308#msg117308 date=1288859915
Generalnie ze zrobienia moda zawsze płyną jakieś korzyści. Kto wie ... może sama Piranha Bytes kiedyś zaproponuje Wam współprace :)
Myślę, że niektórzy byli by wniebowzięci :lol2:

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Cytat: Button link=topic=661.msg117308#msg117308#msg117308#msg117308 date=1288859915

Ja jestem załozycielem PB :DDDDD

A tak rly to tam sprzątam xD

A tak rly rly to jakoś w to wątpie, żeby oni się tym zainteresowali jak z tego co słyszałem są już na splajcie powoli... tzn zbliżają się... Ale ja tak słyszałem i nie gnoic mnie za to :D  Ja tu tylko jestem biednym małym Tr0ll3m ;d

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry