Pisał to cały team wykonawczy nie raz, nie dwa, pisało to około 50 użytkowników (może mniej,może więcej pewności nie mam), więc i ja napiszę :
JAK BĘDZIE GOTOWY - TO WYJDZIE !!!
Przy okazji - to do takich hmm ... ludzi z wadami wrodzonymi mózgu (nie będę po nicku wymieniał, ale każdy sobie dopasuje o kogo chodzi)- chcecie CZ? Już to widzę... TheModders wydają niedokończony, dziurawy jak skarpeta beduina mod i natychmiast wszyscy go pakują ... pakują go tylko po to, by chwilę później stwierdzić, że mod to totalne gówno, ma pełno błędów, że grać się nie da, a przecież oni (tutaj sarkazm) BY ŁASKAWIE POCZEKALI JESZCZE TROCHĘ NA MODYFIKACJĘ (łaskawcy, nieprawdaż

), że to tamto sramto ... I w tym momencie na jaw wyszłaby obłuda, hipokryzja, zakłamanie tych chorych "pseudofanów" ... I jestem tego, jak niczego innego w 200% pewien, że taka sytuacja miała by miejsce nie raz, nie dwa i ciągnęło by się to jak to się mówi "jak smród po gaciach" ...
Na koniec (to do teamu TheModders, aby nie było nieścisłości) - wiem, że nie potrzebujecie "zasłon" czy "obrońców" i tym podobnych, ale napisałem to to nie dla zasłon czy dla obrony ... napisałem to dla tego, że mam już dosyć ciągłych narzekań, napisałem to dla to dla unormowania sytuacji, dla naprostowania paru głąbów. Ja się wypowiedziałem, wysłowiłem "zarzuty". Tematu ciągnąć nie mam zamiaru. Do kogo to dotarło, do tego dotarło. W jaki sposób - nie moja sprawa. Dziękuję, do widzenia.