Dyskusja i opinie o modzie 530422 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 530422

Odpowiedzi 1281

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Hmmm. To mój pierwszy post w tym temacie. Długo przeglądałem ten temat i powiem że postępy CZ są niesamowite. Mod bardzo mi się podoba. Modele i tekstury są bardzo ładne np wodospad 200 razy lepiej niż oryginał i do tego te duchy. Twórcy mają wiele pomysłów i mam nadzieję, że je wykorzystają. Nie podoba mi się natomiast zniszczenie mojego ulubionego obozu na rzecz zombie i te walki większych grup. Ale to tylko 2 minusy na około 10 plusów. Nie będę się pytał kiedy wyjdzie tylko po prostu cierpliwie czekam i życzę owocnej pracy. Nie wiem czy będzie lepszy od MT ale to się okaże jak zagram.

Teraz słów kilka o "debilach" z The Modders. Co z tego że ktoś robi moda 5 lat. Każdy z nich ma własne życie/szkołę/studia/dziewczynę/kolegów. Jeśli oni robią to z własnej dobrej woli to powinieneś się cieszyć. Ja na darmowego moda bym nie poświęcił 2 lat(słabe nerwy) Żeby twórcy CZ dostawali wynagrodzenie na pewno by ukończyli to szybciej. A ty bezi50 jakbyś miał do wyboru iść zarobić pieniądze do pracy czy siedzieć nad darmowym modem co być wybrał? Albo inaczej umówić się z jakąś dziewczyną czy siedzieć po nocy robić moda? Dla mnie odpowiedź jest jasna wybieram to co da mi jakiś zysk w pierwszej kolejności. A co do GWW to powstaje też już 4 lata. I z tego co wiem twórcy też rezygnowali z robienia tego moda. Każdy ma swoje gusta , każdemu nie musi się to samo podobać ale jak widzę że ktoś pisze o krasnalach w Gothicu albo obraża twórców którzy przedłużają żywotność mojej ulubionej gry to nie mogę przejść obojętnie. A teraz mam pytanie bezi50 czemu jak ktoś Ci odpisuje z kulturą od razu ciśniesz po nim? Drugie czemu wyzywasz każdego od trolli jak sam to robisz? Jeśli ktoś widzi 5 postów pod rząd odrazu wydaje opinie o takim użytkowniku. Mówisz o własnym zdaniu ale nie rozumiem czemu uważasz twórców moda za debili skoro ich nie znasz. Jak można powiedzieć o kimś kogo na oczy się nie widziało że jest ciotą czy debilem? Ostatnia rzecz wejdź na normalny ton dyskusji i pisz bez obrażania i z argumentami powyżej podstawówki to nikt nie będzie po Tobie cisną. Bo to że ktoś jest odważny w internecie nie odzwierciedla tego w realnym życiu. To koniec moich mądrości.

PS Też jestem GS i uważam że te forum jest dobre ale jest wielu użytkowników niszczących te forum swoimi chorymi pomysłami. A z drugiej strony coraz mniej się tam dzieje. Ale mam nadzieje że się rozrusza trochę.

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
wie ktos moze kiedy jest przewidywana premiera bo mial wyjsc w kwietniu i nie wyszedl.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Dyskusja i opinie o modzie
#1202 2011-08-14, 11:42(Ostatnia zmiana: 2011-08-14, 11:43)
wie ktos moze kiedy jest przewidywana premiera bo mial wyjsc w kwietniu i nie wyszedl.
A skąd masz takie info? Może z GS, hmm?
Bo nigdzie nie było mówione, że CZ wyjdzie w kwietniu.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Jak skończą to go zapewne wydadzą choć po postach takich ludzi jak Ty to bym go nie wydawał.
BTW Twoje posty zostały wydzielone i masz swój temat czuj się zaszczycony. http://themodders.org/index.php?/topic/15004-bezi50-i-krytyka-cz/page__pid__1002564__st__20#entry1002564

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
A skąd masz takie info? Może z GS, hmm?
Bo nigdzie nie było mówione, że CZ wyjdzie w kwietniu.

ponoc mial wyjsc do kwietnia br mam nadzieje ze mod juz nie dlugo ujzy swiatlo dzienne.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Każdy z nich ma [...] dziewczynę/kolegów

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oj tam zapomniałem że to "demo" istnieje w którym była tylko walka i nic innego

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
Oj tam zapomniałem że to "demo" istnieje w którym była tylko walka i nic innego

zgadzam sie z Gamerem w 100% w prologu byla tylko walka praktycznie to samo co bitwa mod nic nad zwyczajnego.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
A nie macie co robić w wakacje tylko grać na komputerze? Mod jak wyjdzie to wyjdzie, nie ma daty premiery, więc się tak nie napalajcie.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
O rany to już zaczyna się robić irytujące, robicie z tematu daty premiery wielkie tabu, nie dziwie się kolesiowi że się trochę niecierpliwi bo faktycznie niektórzy już długo czekają, nie wiem jak jest w wypadku użytkownika bezi50. Co prawda było już to wałkowane tyle razy że głowa może od tego rozboleć albo po prostu wystarczyło by przejrzeć kilka wcześniejszych stron żeby się dowiedzieć że premiera nie jest określona żadnym terminem i o ile to nie jest żadna prowokacja to nie ma co kolesia cisnąć, a zostawić post bez odzewu to może sam poszuka i znajdzie odpowiedź.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Nie pjerdol.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Tak się zastanawiałem jak by Ci tu elokwentnie odpisać, ale patrząc na twojego powyższego posta to doszedłem do wniosku że i tak byś nie zrozumiał, więc szkoda mojego zachodu.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

#1212 2011-08-15, 12:04(Ostatnia zmiana: 2011-08-15, 12:04)
Znalazł się inteligent, którego irytuje nieznajomość daty premiery modyfikacji i proponuje aby tM zostawiło idiotyzm bez odpowiedzi... Pozdro

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Chyba nie przeczytałeś uważnie, nie irytuje mnie nieznajomość daty premiery, a to że wręcz nie wolno nikomu się o nią zapytać bo zaraz znajdzie się parę osób które opieprzają tą osobę i w kółko argumentują tak samo dla czego ten mod jeszcze nie wyszedł, w takim wypadku idiotyzm najrozsądniej byłoby zostawić bez odpowiedzi bo skoro dotychczasowe tłumaczenie nie dotarło to szczerze wątpię by za kolejnym razem się udało.

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy

Ezzam

#1214 2011-08-15, 12:27(Ostatnia zmiana: 2011-08-15, 12:29)
wręcz nie wolno nikomu się o nią zapytać
To dlatego, że CZ wyjdzie "when it#msg1002682s done", a co niektórzy tego nie rozumieją.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Pisał to cały team wykonawczy nie raz, nie dwa, pisało to około 50 użytkowników (może mniej,może więcej pewności nie mam), więc i ja napiszę :

JAK BĘDZIE GOTOWY - TO WYJDZIE !!!

Przy okazji - to do takich hmm ... ludzi z wadami wrodzonymi mózgu (nie będę po nicku wymieniał, ale każdy sobie dopasuje o kogo chodzi)- chcecie CZ? Już to widzę... TheModders wydają niedokończony, dziurawy jak skarpeta beduina mod i natychmiast wszyscy go pakują ... pakują go tylko po to, by chwilę później stwierdzić, że mod to totalne gówno, ma pełno błędów, że grać się nie da, a przecież oni (tutaj sarkazm) BY ŁASKAWIE POCZEKALI JESZCZE TROCHĘ NA MODYFIKACJĘ (łaskawcy, nieprawdaż  :lol2:  ), że to tamto sramto ... I w tym momencie na jaw wyszłaby obłuda, hipokryzja, zakłamanie tych chorych "pseudofanów"  ... I jestem tego, jak niczego innego w 200% pewien, że taka sytuacja miała by miejsce nie raz, nie dwa i ciągnęło by się to jak to się mówi "jak smród po gaciach" ...

Na koniec (to do teamu TheModders, aby nie było nieścisłości) - wiem, że nie potrzebujecie "zasłon" czy "obrońców" i tym podobnych, ale napisałem to to nie dla zasłon czy dla obrony ... napisałem to dla tego, że mam już dosyć ciągłych narzekań, napisałem to dla to dla unormowania sytuacji, dla naprostowania paru głąbów. Ja się wypowiedziałem, wysłowiłem "zarzuty". Tematu ciągnąć nie mam zamiaru. Do kogo to dotarło, do tego dotarło. W jaki sposób - nie moja sprawa. Dziękuję, do widzenia.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
A ja dodam tylko tyle że nie licze wogóle że ta modyfikacja zobaczy światło dzienne. Autorzy tylko robia dużo szumu a rezultatów jakoś nie widać.

bezi50

bezi50

Użytkownicy
posty53
Propsy5
  • Użytkownicy
A ja dodam tylko tyle że nie licze wogóle że ta modyfikacja zobaczy światło dzienne. Autorzy tylko robia dużo szumu a rezultatów jakoś nie widać.

w 100% zgadzam sie z panem powyzej.

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
rezultatów jakoś nie widać.
Rozmawiałeś już o tym ze swoim okulistą? :D

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
rezultatów jakoś nie widać.
w 100% zgadzam sie z panem powyzej.
http://themodders.org/index.php?/topic/14112-nowe-screeny/ tutaj masz rezultaty ostatnie.

0 użytkowników
Do góry