Pytania i odpowiedzi 506587 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 506587

Odpowiedzi 1123

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Moim zdaniem używanie combosow przez NPCów nie przyniosło by wcale wyższego poziomu trudności bo wystarczy jeden blok i po combosie albo uderzenie na bok

Marcin

Marcin

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
kiedy dacie jakiegoś newsa? ^^

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Niedługo ^^

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy

mechanik

Pytania i odpowiedzi
#443 2009-02-27, 23:49(Ostatnia zmiana: 2009-02-27, 23:50)
A ja wam zadam pytanko które jeszcze nikt nie zadał (chyba) jakie to będzie miało wymagania ??? i od razu mówie żeby nie było nie znam się za bardzo na modowaniu więc nie opierdalajcie mnie za to i to by było na tyle  :)  :)  :)

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
trudno to przewidzieć, prawdopodobnie będą niewiele wyższe niż wymagania oryginału. być może różnica w wydajności będzie tak mała, że na tym samym sprzęcie będzie chodzić równie dobrze. nie sądzę, żeby ktokolwiek miał powody do obaw.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Tym bardziej, że Gothic to już "nastolatka" wśród gierek. Raczej mało kto ma kompa, który obecnie tego nie pociągnie. Nowe texy mają większe rozdziałki, dojdzie też poly do świata więc na pewno trochę więcej ramu się przyda, ale wątpię, żeby różnica była bardzo odczuwalna.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja mam inne pytanko :)  
nie zauważyłem takiego
Otóż czy będzie możliwość dołączenia do starego obozu? Bo dobrze by było jak by można grać po obu stronach :)

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Dołączam się do prośby Marcina o jakiegoś newsa albo screena.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Spokojnie orc już coś szykuje do pokazania. Co do dołączenia do SO to NIE, ale trochę czasu trzeba tam będzie spędzić.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Mamy 2 newsy w przygotowaniu, powinny pojawić się niedługo.

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy

Sawiol

Pytania i odpowiedzi
#450 2009-02-28, 19:01(Ostatnia zmiana: 2009-02-28, 19:04)
Czy możecie dać fotkę głównej nagrody konkursu (koszulkę)??? :)  :)

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Nie bo ork jeszcze jej nie wyprał :)

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy

mechanik

Pytania i odpowiedzi
#452 2009-03-01, 23:28(Ostatnia zmiana: 2009-03-01, 23:29)
hej ludziska mam fajny pomysł chciałbym aby w cz dubling głównego bohatera udzielał ten koleżka który mówił w gameplayu gdyż jego głos pasuje do ricka :) :):)

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Narestel

Narestel

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Było przecież, dubbingu nie będzie, a jak ktoś się tego zechce podjąć to tylko nieoficjalnie.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
A mi orc mówił co innego do dubbingu że będzie ale jakiś czas po premierze :)

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Tak patrze sobie na ostatniego konkretnego newsa o Medley'u, który ukazał się 19 Grudnia później to tylko o konkursie było, więc czekam na te 2 newsy, które przygotowujecie ale moglibyście coś pokazać, bo np. taki Blizzard to wręcz szczuje fanów jakimiś screenami, ale ci fani przynajmniej mają coś. A my czekamy i ja się tak czuje jakby z każdym dniem było ciszej na temat CZ. To taka moja mała refleksja :)

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Cytat: mechanik link=topic=660.msg45795#msg45795 date=Mar 1 2009, 23:28\'
hej ludziska mam fajny pomysł chciałbym aby w cz dubling głównego bohatera udzielał ten koleżka który mówił w gameplayu gdyż jego głos pasuje do ricka :) :):)
Ten koleżka to Aragorn, na smym początku przedstawił się  ;)  fan powinien wiedzieć :D

Było przecież, dubbingu nie będzie, a jak ktoś się tego zechce podjąć to tylko nieoficjalnie.
Wręcz przeciwnie, poszukaj w tamatach, a znajdziesz mój post z pytaniem do twórców: Co zamierzają robić po wydaniu moda. (takie cuś chyba) i tam w odpowiedzi był link do wywiadu, w którym było napisane że m.in. dubbing;

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
to się zmieniło najwyraźniej. dubbing nie jest aktualnie planowany.

erol

erol

Użytkownicy
posty23
Propsy32
  • Użytkownicy
ej a skoro zrobiliscie nowa magie to czy bedzie ona do miecza runicznego?

Zgroza... Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza...

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
To jak kiedy dodacie te 4 opowiadania ??najlepiej umieśćcie je w osobnym temacie.

0 użytkowników
Do góry