O temacie
Autor
Zaczęty 20.01.2008 roku
Wyświetleń 36473
Odpowiedzi 0
Kazzmir Gość
ANIMACJA SPACEROWA Obiecany tutek Włączamy spacer otwieramy mesach np.ItMw_2H_Sword_Heavy_03.3DSKompilujemy świat na outror i musimy mieć zaznaczone texturowanie ( wiecie, o czym mowa)Teraz wyciągamy z gothic texture np. ognia ( firabal… )Gdy nałożymy na nasz fragmenty następuje ostatnia faza animacjiW oknie obiect mamy Linijkę]texAniFFP ustawiamy na np. 20 ( 20 klatek na sekundę) texAniMapMode ustawioną na NONE zmieniamy ja na LINEARtexAniMapDir ustawia się prędkość animacjiPotem zapisujemy nasz mesh jako np. mieczyk xardasaUwaga zapisanie o pod tą sama nazwą nic nie daTeraz musimy natychmiast włączyć, jaki kolwiek zen np. surfaceGdy mamy już zen wczytany dodajemy nasz vob mieczyk xardasaI gdy widzimy ze się nam tektury ruszają wyłączamy spacerTeraz do paczki moda trzeba dodać plik mieczyk xardasa mrm inaczej nie zadzialas u innych graczyTutek można kopiować tak jak wszystkie bez pozwolenia jedyna rzeczą jest umieścić, iż autorem jestem ja A w modzie dodać wzmiankę o pomocy z moich tuków