Witam wszystkich,
Ze względu na brak jakiejkolwiek reakcji ze strony orka postanowiliśmy udostępnić to co do tej pory zostało zrealizowane. Jest to wersja BETA modyfikacji Czas Zapłaty, musicie więc liczyć się z brakiem stabilności i od 4 rozdziału raczej za dużo nie pogracie. Jest tam kilka niedokończonych lokacji i nie sprawdzone do końca wątki fabularne, ale do rozdziału 3 włącznie powinno dać się grać. Załączam także savy dla tych którzy mogą mieć większe problemy z grą.
Mam nadzieję, że BETA choć trochę zrekompensuje wam czekanie i brak wersji finalnej. Jeżeli Ork się odezwie mam nadzieję, że skończymy moda, ale w tej chwili jest to mało prawdopodobne - cały source jest u niego. Można oczywiście wyciągnąć z moda co się da - jeżeli jest ktoś chętny, żeby pomóc nam dokończyć zapraszam na PW. W sumie "wystarczy" dorzucić resztę skryptów fabuły, dokończyć 2 lokacje i solidnie przetestować moda.
Jeszcze raz przepraszam w imieniu całego teamu za to, że tak daliśmy ciała na finishu. Mimo wszystko szanuję decyzję orca o porzuceniu pracy nad modem - to jego projekt, miał prawo.
Pozdrawiam i życzę przyjemnej gry,
Sher
Linki do ściągnięcia w tym temacie (możecie wrzucać na inne serwery, dlatego temat będzie otwarty, doklejajcie linki, będę je systematycznie dodawał do wstępniaka):
http://themodders.org/index.php?/topic/16435-gothic-czas-zaplaty-beta/edit:
Mam skrypty do CZ jeżeli znajdzie się ktoś kto chciałby dokończyć CZ proszę na PW.