No więc prac jest jak na ostatnie bitwy dosyć sporo. Ból w tym, że większość grafików olała sobie bitwę. Na bitwie mieliście dać z siebie wszystko, a widzę jednak trochę mniej. Omówię po kolei.
Kudlik - jeżeli chciałeś nas wziąć na oryginalny pomysł, to Ci się nie udało. Można porównać tą bestię z klockiem sama.
Wietrzyk - najlepsza praca. Właśnie na nią oddaje głos. Myślę, że nie trzeba uzasadniać dlaczego. Tylko mała sugestia... wiem, że textura to w modelach lowpoly to podstawa... ale no właśnie... czego on jest lowpoly ;)
Animacji niestety nie obejrzałem, mój Internet mi na to nie pozwala.
Eto - najoryginalniejszy. Chociaż mogłeś włożyć w pracę trochę więcej wysiłku ze swojej strony.
Rohan - rozumiem, że początkujący? No cóż... tutaj nie ma nic do komentowania.
Gother - chyba najwięcej pracy włożyłeś w swój model. Widać zalążek detali, jednak to tylko ten zalążek. Mile widziana była by textura. No i cały model taki... kwadratowy? Animacji podobnie jak u wietrzyka nie oglądałem.
Dracon - ciekawy pomysł, jednak zbyt skromne wykonie. Nic więcej do dopowiedzenia.
Tak więc sumując... mój głos otrzymał wietrzyk, za najlepszą pracę. Ale wszyscy, włącznie z nim mogliście się bardziej postarać. Tym bardziej, że ta bitwa miała z was wyciągnąć wszystko.