Pora na podsumowanie
Przyznam szczerze, że jestem zawiedziony. Temat bitwy był banalnie prosty specjalnie tak aby nikt chętny nie miał problemów choć jednak ten wystąpił - był nim paradoksalnie brak chętnych. Cóż, przynajmniej wiem, że bitwy tego typu nie mają tu racji bytu. Tym samym jest to przedostatnia bitwa wychodząca z pod mojej ręki. Mam dosyć wymyślania tematów, organizowania modeli i logistyki (to ostatnie jest najgorsze). Wszystkim tym którzy mnie wspierali oraz brali udział w moich inicjatywach dziękuję. Zdecydowanie było warto ale nie sądzę, że dobrym pomysłem jest aby ciągnąć to dalej. Najgłupsze jest to, że na forum niby modderskim, do tego całkiem licznym jest zaledwie garstka osób gotowa regularnie uczestniczyć w bitwach a reszta ma w dupie jakby nie było tu w ogóle grafików.
Jak mówiłem będzie jeszcze jedna bitwa, być może ostatnia w ogóle w moim wykonaniu. Będzie ona mocno w "moim stylu", z resztą przekonacie się sami ale to już zapewne w drugim kwartale wakacji gdyż narazie wystąpił pewien przesyt w tej kwestii na forum. Co do innych bitew to zapewne ktoś przejmie pałeczkę i ja mu życzę powodzenia.
Jeśli chodzi o rozstrzygnięcie obecnej bitwy to na ankietę będziecie musieli niestety trochę poczekać gdyż ktoś to będzie musiał zebrać i umieścić w grze o_o . Dla odmiany zdecydowałem, że zrezygnujemy z prezentacji renderowej na rzecz wyłącznie screenów in game.
ps: oczywiście Ci co nie skończyli, robią bądź chcą mają nadal czas do północy. Powyższe napisałem bo mnie naszło akurat teraz.