Pszczeli ul 24257 33

O temacie

Autor

Zaczęty 25.06.2009 roku

Wyświetleń 24257

Odpowiedzi 33

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do której trzeba oddać pracę?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skończyłem.
RENDER (Blender 2.46 & YafRay): http://ifotos.pl/img/hsxpss.png
TEKSTURY (Gimp 2.6 / CrazyBump): http://www.sendspace.com/file/5z25pa

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Do której trzeba oddać pracę?

do której godziny? tak dokładne daty nie są ustalane jednak jeśli jest to istotne to powiedzmy, że masz czas do północy  :D . jeśli z jakichś powodów robisz a nie zdążysz skończyć to nic się nie stanie jak oddasz również po czasie. jesteśmy elastyczni.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jednak nie oddam. :D  Nie zacząłem nawet i miałem jeszcze ok. 2-godzinny wyjazd. Nie chcę robić "na pałę".

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a gdyby termin został przedłużony do powiedzmy jutra godziny 0000?

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wtedy bym zrobił. :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
to rób :D

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja może też jednak zrobię, chociaż ostatnio mam uraz do PS xD

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
rób, inaczej ban

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Pszczeli ul
#29 2009-07-01, 22:01(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 22:02)
Pora na podsumowanie

Przyznam szczerze, że jestem zawiedziony. Temat bitwy był banalnie prosty specjalnie tak aby nikt chętny nie miał problemów choć jednak ten wystąpił - był nim paradoksalnie brak chętnych. Cóż, przynajmniej wiem, że bitwy tego typu nie mają tu racji bytu. Tym samym jest to przedostatnia bitwa wychodząca z pod mojej ręki. Mam dosyć wymyślania tematów, organizowania modeli i logistyki (to ostatnie jest najgorsze). Wszystkim tym którzy mnie wspierali oraz brali udział w moich inicjatywach dziękuję. Zdecydowanie było warto ale nie sądzę, że dobrym pomysłem jest aby ciągnąć to dalej. Najgłupsze jest to, że na forum niby modderskim, do tego całkiem licznym jest zaledwie garstka osób gotowa regularnie uczestniczyć w bitwach a reszta ma w dupie jakby nie było tu w ogóle grafików.

Jak mówiłem będzie jeszcze jedna bitwa, być może ostatnia w ogóle w moim wykonaniu. Będzie ona mocno w "moim stylu", z resztą przekonacie się sami ale to już zapewne w drugim kwartale wakacji gdyż narazie wystąpił pewien przesyt w tej kwestii na forum. Co do innych bitew to zapewne ktoś przejmie pałeczkę i ja mu życzę powodzenia.

Jeśli chodzi o rozstrzygnięcie obecnej bitwy to na ankietę będziecie musieli niestety trochę poczekać gdyż ktoś to będzie musiał zebrać i umieścić w grze o_o . Dla odmiany zdecydowałem, że zrezygnujemy z prezentacji renderowej na rzecz wyłącznie screenów in game.

ps: oczywiście Ci co nie skończyli, robią bądź chcą mają nadal czas do północy. Powyższe napisałem bo mnie naszło akurat teraz.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pracy z pewnych powodów (bynajmniej nie z lenistwa ;) ) nie oddam, przykro mi. Ale jak już mówiłem:

Możecie mi wierzyć, że ewentualny brak mojej pracy nie obniży w dużym stopniu poziomu bitwy. o_o
;)

Z tym banem to był żart, prawda? :[

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Pszczeli ul
#31 2009-07-01, 22:55(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 22:55)
To było do mnie o_o  Mam  65min, albo pożegnam się z forum...

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

Pszczeli ul
#32 2009-07-01, 23:00(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 23:02)
Myślę, że to mogło się odnosić do nas obu. o_o
A tak w ogóle, Thoro, to tak czy siak nie masz chyba takiej mocy. :[

Najwyżej go wyręczę ;)  - VEQ

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Hej, i ja zrobiłem! Thoro powiedział że zaczeka.

Nad renderem mi się już teraz nie chciało siedzieć i walnąłem go aby był, zaś tekstury są na razie 1024x1024, bo o jedynym słusznym rozmiarze przypomniało mi się już po uploadzie, a jestem już na tyle padnięty że nie chce mi się teraz tego skalować o_o  Rano to zeskaluję i może przy okazji poprawię kolorystykę, bo np. słoma wyszła jakaś taka różowa.
http://img268.imageshack.us/img268/162/ulzn.png

Normalkę zrobiłem dość wyrazistą, niestety do dyspozycji miałem jedynie plugin nVidii i musiałem się trochę nagrzebać. Jest to moja można powiedzieć pierwsza normalka.
http://img38.imageshack.us/img38/1088/uluvwn.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/8666/uluvwa.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/699/uluvw.jpg

Dobranoc :[

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry