[G1] Ostatnie Starcie 74148 193

O temacie

Autor Sergio

Zaczęty 26.05.2009 roku

Wyświetleń 74148

Odpowiedzi 193

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
A skąd wiesz, że jesteś lepszy ode mnie ? Że ja nie robię własnego moda ? Moim zdaniem prezentujesz słaby poziom moddowania... Zrobiłeś słabego moda, aby szybciej, aby się pochwalić itp. Tak się składa, że ja też robię własnego moda, ale ja jestem skromny, nie będę odrazu zakłądał stronki, tematu i rozgłaszał wszędzie puki go nie dopracuje i nie skończę... I nie mówię, że to będzie dobry mod bo umiem przyjąć samokrytyke jak i krytyke innych... (Tak więc nie zachwalaj się tak.) ;]

Life Is Brutal....

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

Gothic: Ostatnie Starcie
#161 2009-12-21, 14:09(Ostatnia zmiana: 2009-12-21, 14:21)
Wy jesteście ślepi czy głupi? Ja nie zachwalam swoich modów, nie mogę po prostu zrozumieć dlaczego wciąż drążycie temat czegoś co stało się tak dawno temu.
A łatek nie wydam bo i tak już prawie nikomu nie chciałoby się na nowo zaczynać tej samej fabuły.

Zaś jeśli chodzi o rzekome zachwalanie się mnie to ja się nie chwalę, stwierdzam fakty i nie będę się wsłuchiwać w bezsensowne szerzenie takich głupot przez niedorozwinięte ofermy myślące że wiedzą wszystko i że nie mam dość mocy by zrobić coś co przebije ich nawet najśmielsze oczekiwania. Denerwuje mnie powtarzanie w kółko tego samego, denerwuje mnie brak zrozumienia dla pierwszego, robionego przez niecałe 2 tygodnie moda, denerwuje mnie że każdy z was woli krytykować niż powiedzieć:  Dobrze ci idzie, tak trzymaj, ale lepiej popraw jeszcze to i tamto.  W końcu wkurza mnie wasz brak zgrania, to że większość z was nie potrafi dzielić się tym co zrobiło, nie potrafi podjąć współpracy i nie dostrzega prawdziwych mistrzów którzy rodzą się na tym forum.

To tutaj zacząłem swoją przygodę z moddingiem, to tutaj postawiłem pierwszy krok na twórczej ścieżce wirtualnego świata, tutaj otrzymywałem pomoc, ale też pomocy udzielałem. Ostatecznie osiągnąłem więcej niż zdajecie sobie z tego sprawę, a to nie dzięki wam, o nie.  To moja pasja, mój zapał i kreatywność pozwoliły mi na dojście do tak wielu rzeczy i teraz to właśnie one nie pozwalają mi na czytanie kolejnych kłamstw jakimi zaśmiecacie to miejsce.  Wkrótce zobaczymy ile warte są wasze zdolności...............

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

#162 2009-12-21, 16:32(Ostatnia zmiana: 2009-12-21, 16:34)
......W końcu wkurza mnie wasz brak zgrania, to że większość z was nie potrafi dzielić się tym co zrobiło, nie potrafi podjąć współpracy i nie dostrzega prawdziwych mistrzów którzy rodzą się na tym forum.

Ten kawałek mnie rozwalił  o_o   o_o   :D   Myślisz że jak zrobiłem tarcze i duale to wywale je na forum i każdy newbie bedzie je miał w filmiku na yt a opis : Patszcie jakie zrobilem fczoraj tarcze(0 informacji o tym że zrobił to jendrzejs z forum themodders).Mistrzowie na forum tak moim zdaniem można ocenic tylko 2-3 osoby ;]  a ty do nich nie należysz.A i nie wiem po co ktoś odkopał ten temat i zaczął sie tu kłócic xD

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy

Kaaz

#163 2009-12-21, 17:24(Ostatnia zmiana: 2009-12-21, 17:26)
Hahahahahaha  o_o  o_o    Leże ! Mało się nie zsikałem ze śmiechu :D  
nie będę się wsłuchiwać w bezsensowne szerzenie takich głupot przez niedorozwinięte ofermy myślące że wiedzą wszystko i że nie mam dość mocy by zrobić coś co przebije ich nawet najśmielsze oczekiwania

Jedyną ofermą po twojej wypowiedzi jesteś ty ;]   I uwierz mi,nie masz dość mocy żeby zrobić dobrego moda... Ten twój mod to porażka (rozumiem, że 1) ale drugi nic lepszego ^^  Tak więc nie ma oczym gadać.
denerwuje mnie że każdy z was woli krytykować niż powiedzieć: Dobrze ci idzie, tak trzymaj, ale lepiej popraw jeszcze to i tamto.
Jeśli nie umiesz przyjąć krytyki to nie zabieraj się za moddowanie... I pozatym czemu mam mówić, że mi się podoba, jak to nie jest prawda ? Mam kłamać :o  ? Pomyśl.

Life Is Brutal....

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy

maciejG

#164 2009-12-21, 17:33(Ostatnia zmiana: 2009-12-23, 15:48)
Nie zgrywajcie tu walki tytanów ( o_o  ).
@down
Ja też nigdy nie napisałem ody (jedna jest nawet hymnem UE). o_o
@down2
To nie miała być złośliwość, oczywiście, że wolno.

Spoiler

Magras

Magras

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy

Magras

#165 2009-12-22, 21:39(Ostatnia zmiana: 2009-12-23, 11:21)
Sergio, nie wiedziałem. Sorka. ;]  A co do jednego z Twoich pytań: Nigdy nie robiłem własnego oda. Ja tylko babram się w 2D a i tak niewiele umiem.
@Up -.-' Już nie wolno człowiekowi przez przypadek literki nie napisać? :(

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Wkrótce zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni...

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy

DuoGum

#167 2009-12-23, 13:09(Ostatnia zmiana: 2009-12-23, 13:49)
Wtedy nie wiedziałem jak zrobić wpisy, ale dość już, nie będę kontynuował tej bezsensownej dyskusji.
Teraz możecie już przeprosić za bezpodstawną i bezsensowną krytykę kogoś kto wie więcej o tworzeniu modów niż Wy.

Idiota jakich mało.
Trochę samokrytyki dzieciaku. Bo zachowujesz się jak chuj wie kto.
W ogóle to pośmiewisko robisz  :D

Warn. Choćby nie wiem jakiego moda robił Sergio, nie masz prawa tak go obrażać.

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Trochę samokrytyki dzieciaku.
Tu ci przyznam rację :D
W ogóle to pośmiewisko robisz  :D
No i tu też muszę :P

PS: Właśnie to cały czas mu powtarzam naucz się przyjąć krytyki innych, bo nie jesteś najlepszy i musisz się z tym pogodzić...

Life Is Brutal....

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jak co ale wy teraz okazujecie się (tak o ciebie Duogum i Kaaz)idiotami skoro tak o nim piszecie pomyślcie sobie kiedy to było i poco ktoś odkopał stary już temat .A ty Sergio jeśli jesteś lepszy to pokaż im to.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
;p  
Skończcie z czymś takim jak odkopywanie tematów. Dopóki temat nie jest zamknięty, mamy prawo dyskutować.
Wyraziłem opinię na temat Sergio.
Wszystko.

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
;p  
Skończcie z czymś takim jak odkopywanie tematów. Dopóki temat nie jest zamknięty, mamy prawo dyskutować.
Wyraziłem opinię na temat Sergio.
Wszystko.

Dokładnie.

Life Is Brutal....

WonderiuS
  • Gość
A może mi powiecie o co biega w tym modzie? Ściągnąłem odpaliłem i ciul wie co tam ma się robić. Brak wpisów do dziennika to największy - tego moda. Nie lepiej było przedłużyć premierę moda o tydzień i dopracować te błędy i bugi? I może dałbyś wpierw kilka screenów jak to wszystko wygląda co wymieniłeś?

Cytat: Sergio\'
-kilka nowych rodzajów przeciwników w tym sam Beliar
-kilka nowych misji pobocznych
-liczne bitwy przeciwko hordom demonów, między innymi atak na górską fortecę i przełamanie oblężenia wieży Xardasa.
-2 nowe bronie: Ostrze Cierpienia i Przywoływacz.

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Wejdź do Starego Obozu ;p .
Przywitają cię chlebem i solą ;p

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
a raczej szkieleton i demonem xd

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Widzisz, wtedy myślałem że jest wszystkiego wystarczająco dużo, tak czy inaczej biorę się teraz za 3 moda i mam nadzieję że nie będziecie nim zawiedzeni, musicie mi wybaczyć wcześniejsze komentarze, czasami jestem zbyt......... porywczy     :D  
Ale proszę nie komentować ciągle tych wpisów do dziennika, w porównaniu z niektórymi modami moje i tak są świetne    ;)

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Sergio link=topic=5947.msg74924#msg74924 date=Dec 24 2009, 07:30 AM\'
Widzisz, wtedy myślałem że jest wszystkiego wystarczająco dużo, tak czy inaczej biorę się teraz za 3 moda i mam nadzieję że nie będziecie nim zawiedzeni, musicie mi wybaczyć wcześniejsze komentarze, czasami jestem zbyt......... porywczy     :D  
Ale proszę nie komentować ciągle tych wpisów do dziennika, w porównaniu z niektórymi modami moje i tak są świetne    ;)

A o czym bedzie ten mod ?

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Dobra sorry :D  Ale pamiętaj, krytyka nie jest zła kiedy się patrzy na nią od dobrej strony ;p  Tylko zrób coś porządnego.

Life Is Brutal....

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
No zrób coś porządnego i mnie epickiego... Przynajmniej moim zdaniem to wyjdzie na dobre, bo to, że w twoim pierwszym modzie walczy się z Beliarem to jest "lekkie" przegięcie ;p

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Dlaczego?  ;p

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry