Wy jesteście ślepi czy głupi? Ja nie zachwalam swoich modów, nie mogę po prostu zrozumieć dlaczego wciąż drążycie temat czegoś co stało się tak dawno temu.
A łatek nie wydam bo i tak już prawie nikomu nie chciałoby się na nowo zaczynać tej samej fabuły.
Zaś jeśli chodzi o rzekome zachwalanie się mnie to ja się nie chwalę, stwierdzam fakty i nie będę się wsłuchiwać w bezsensowne szerzenie takich głupot przez niedorozwinięte ofermy myślące że wiedzą wszystko i że nie mam dość mocy by zrobić coś co przebije ich nawet najśmielsze oczekiwania. Denerwuje mnie powtarzanie w kółko tego samego, denerwuje mnie brak zrozumienia dla pierwszego, robionego przez niecałe 2 tygodnie moda, denerwuje mnie że każdy z was woli krytykować niż powiedzieć: Dobrze ci idzie, tak trzymaj, ale lepiej popraw jeszcze to i tamto. W końcu wkurza mnie wasz brak zgrania, to że większość z was nie potrafi dzielić się tym co zrobiło, nie potrafi podjąć współpracy i nie dostrzega prawdziwych mistrzów którzy rodzą się na tym forum.
To tutaj zacząłem swoją przygodę z moddingiem, to tutaj postawiłem pierwszy krok na twórczej ścieżce wirtualnego świata, tutaj otrzymywałem pomoc, ale też pomocy udzielałem. Ostatecznie osiągnąłem więcej niż zdajecie sobie z tego sprawę, a to nie dzięki wam, o nie. To moja pasja, mój zapał i kreatywność pozwoliły mi na dojście do tak wielu rzeczy i teraz to właśnie one nie pozwalają mi na czytanie kolejnych kłamstw jakimi zaśmiecacie to miejsce. Wkrótce zobaczymy ile warte są wasze zdolności...............