Modern Warfare 2 13759 55

O temacie

Autor

Zaczęty 13.05.2009 roku

Wyświetleń 13759

Odpowiedzi 55

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Teraz dopiero przeczytałem - mi się podoba, pamiętam pewną misję w COD: MW 1, chyba Azerbejdżan, gdzie musiałem wykosiłem 50 ludzi w jednym miejscu i cały czas się pojawiali.
Wkurzyłem się, pobiegłem troszkę i co ? Znikli ;o

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
tak było w każdym kodzie i wcale nie jest głupie pod warunkiem, że sie umie grać

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Modern Warfare 2
#22 2009-07-14, 14:23(Ostatnia zmiana: 2009-07-14, 14:31)
http://www.gamezilla.pl/content/w-kolekcjo...-i-glowa-turoka :P
Pewnie będzie to jednak jakaś odpustowa zabawka bo ceny prawdziwego noktowizora to 800 do 3000 zł

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ciekawe - możliwe i, że to będzie działać, niekoniecznie, jak prawdziwy <Daj mi telefon z aparatem i kilka pilotów od TV, to złożę Ci proste urządzenie do widzenia w ciemności bez światła>, ale jakoś będzie. Zresztą, ciekawe, ile ta edycja będzie kosztować...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Modern Warfare 2
#24 2009-07-14, 15:00(Ostatnia zmiana: 2009-07-14, 15:06)
zabawka bo ceny prawdziwego noktowizora to 800 do 3000 z

chyba od 3000zł a nie do...
polecam poczytać komentarze na sram.pl bo w sumie niezła beka jest z gówniarzy, którzy myślą że dostaną prawdziwe NVG dołączone do gry komputerowej :P . Sprawa wygląda dokładnie tak jak powiedział meatrikz; jest to marnej jakości kamera typu telefon komórkowy oraz mocne diody ze światłem podczerwonym, które jest niewidoczne dla ludzkiego oka zaś dla urządzenia tak - w ten sposób otrzymujemy obraz rozjaśniony. Mając podstawowe pojęcie o elektryce i używaniu lutownicy możemy sobie takie cudo złożyć nakładem kilku groszy :lol2: . Jaka to super uber d3lt4 zabawka dla 15 letnich komendosów z navy sas force recon GRU grom 14393 możemy sobie pooglądać na jutubie.

Powracając do noktowizorów za 3000zł to owszem ale chyba generacji 0, ew. 1, które są do dupy, przestarzałe a do tego wymagają zewnętrznego źródła światła aby coś w tym zobaczyć a i tak gówno widać. Nowoczesne NVG obecnej generacji to koszt około dwudziestu tysięcy złotych jeśli nie dolarów. Dochodzi do tego jeszcze koszt konserwacji, baterii (towar deficytowy), filtrów oraz szeroko pojętej konserwacji gdyż większość rzeczy ma swój termin ważności bądź poprostu szybko ulega zużyciu. Ostatnio ktoś miał takie cudo do sprzedania u nas w kraju, kontrakt us army bodajże.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
http://www.youtube.com/watch?v=vTBz0A47XA4

Jednym słowem, to będzie takie coś.

I tak zajebiście.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Modern Warfare 2
#26 2009-07-14, 21:25(Ostatnia zmiana: 2009-07-14, 21:26)
I tak zajebiście.

Czy ja wiem. Imo o wiele bardziej klimatyczne EK miały choćby gry z serii stalker czy "kompania braci". Cały chwyt z nokto polega na tym, że ludzie naprawdę myślą że dostaną prawdziwy funkcjonalny NVG kiedy tak naprawdę jest to zwykła szajska zabawka, do tego w marnej jakości obudowie, która wygląda jak tandetna chińszczyzna: http://www.youtube.com/watch?v=Ano6IYhzdAo . Jedna z rzeczy, która dobrze wygląda na obrazku i w zapowiedziach, cena z resztą również odpowiednia.

Natomiast metaliczne pudełko śniadaniowe z panem z NAVY jest śliczne :P

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies

Dr House

Modern Warfare 2
#27 2009-07-28, 11:01(Ostatnia zmiana: 2009-07-28, 11:02)
Pokazano półtoraj/ej minuty multiplayerowej rozgrywki w modern warfare 2:
http://www.youtube.com/watch?v=ZBJcOy6iuUc
Więcej informacji: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=47583

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Modern Warfare 2
#28 2009-07-28, 11:14(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 17:50)
pewnie kupie to gówno i znów będę do tyłu z kasą. ehh

In a tweet by Infinity Ward’s community manager, Robert Bowling, we get confirmation that players in Modern Warfare 2 will have the ability to dual wield handguns, in particular Desert Eagles.
http://www.mw2blog.com/go-akimbo-in-modern...wield-handguns/

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Spodobał mi się ten komentarz:
Spieszmy sie kochac gry na PC, tak szybko odchodza...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Modern Warfare 2
#31 2009-10-18, 18:16(Ostatnia zmiana: 2009-10-18, 18:17)
Aha, oczywiście wszystkie mappacki i dodatki w związku z nową platformą obsługi gry na PC (steam) będą płatne. Pff, a to podobno Treyarch był taki zły i olewczy w stosunku do graczy a prawda jest taka, że zrobili dobrą grę, gorszą od Moddern Warfare ale nadal dobrą i godną marki COD a ponadto wydali trzy darmowe mappacki, wnieśli do serii tryb kooperacji i bardzo grywalny tryb zombie, który z rozszerzenia na rozszerzenie wraz z nowymi mapami stawał się coraz bardziej niesamowity. Teraz widać kto ma w dupie opinię innych począwszy od perków typu męczennik kończąc na sugestie zawodowych graczy - w końcu to gra do robienia hajsu, dla ludzi z przypadku, kto by się przejmował sugestiami fanów serii. Już Cod 4 miał być typowym "przejdź, wysraj i zapomnij" jednak im to nie wyszło. Teraz się docwanili i przyszła kolej na steam i jechanie kasy równo od wszystkich za wszystko jak leci. Zarabianie pieniędzy to nic złego ale jawna pazerność prawie nigdy nie popłaca. A pomyśleć, że ta seria była kiedyś rewolucją i wyznacznikiem... czegoś.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Wczoraj była premiera światowa i w tym polska. Grał już ktoś?

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner

Arathor

Modern Warfare 2
#33 2009-11-12, 14:24(Ostatnia zmiana: 2009-11-12, 14:31)
Słyszałem że już do zabawy multiplayerowej pojawiły się wallhacki i aimboty, to się panowie z Infinity Ward popisali, twierdzili że usunięcie rozgrywki na serwerach dedykowanych ma przed tym ochronić, a wyszło jak zwykle, teraz pewnie panowie z IW będą wydawali setki patchy. Moim zdaniem to wkopali się trochę z tym.

Tutaj filmik z rozgrywmi MP, ostrzegam dla ludzi o mocnych nerwach.

EDIT Down: Dziwne filmik był jeszcze wczoraj na YT :)

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Activision Games Inc.

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Modern Warfare 2
#36 2009-11-13, 21:47(Ostatnia zmiana: 2009-11-13, 22:09)
Ok, trochę pograłem no więc tak:

Akcja - wszystko dzieje się zajebiście szybko i problem tkwi w tym, że jest aż za szybko. Przykładowo podczas 2 misji jadąc samochodem przez dobre 2 minuty totalnie nie wiedziałem co się dzieje, gdzie jestem i co powinienem robić bo mózg nie nadążał z percepcją migawki obrazów. Totalnie zjebane uczucie, tak jakbyś grał w grę w 10 krotnym przyśpieszeniu.

Bronie - panowie zachłysnęli się airsoftowym lansem na całego bo dosłownie wszystko jest tu jest odpicowane do granic możliwości począwszy od uzbrojenia arabusów; starego kałacha, który zyskał wpizdu szyn ris, cyfrowy painjob, kolimator, celownik fosforyzujący itd. Dla mnie grube przesada

Intreakcja z otoczeniem - znów jest żałośnie, nic nie możemy zrobić i znowu wszystko wybucha. Oczywiście wszystko za sprawą skryptów. My co najwyżej możemy sobie strzelić w plastikową butelkę, czy tam lampę, która po oddaniu strzału nadal będzie cudownie świecić. 2009 rok, "najbardziej oczekiwana gra dekady" no po prostu zajebiście.

Merytoryka - To osiągnięto już apogeum głupoty i naiwności. Nie ma to jak wystrojony jak paw generał w berecie, full pagonach i baretkach w środku pola walki ze srebrnym rewolwerem :[ . No kapitan ameryka kurwa. Coś mi się wydaje, że panom z IW palma odbiła do tego stopnia, że pora zacząć robić epickie gry o wojnach napoleońskich albo odstawić halucyny na bok, przynajmniej na okres tworzenia nowej gry.

Rozbawił mnie również moment, gdy oddział będący pod silnym ostrzałem zdycha w jakimś rowie a nieopodal na jakichś schodach siedzi 3 innych żołnierzy bawiąc się telefonem komórkowym. Albo, gdy zza wraku dają ogień zaporowy, jeden z żołnierzy postanowił sobie usiąść i spokojnie zjeść racje żywnościowe. Grając w tą grę odnosi się wrażenie, że ktoś wstawiał tu animacje od tak aby były, aby się coś działo, niezależnie od sytuacji.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Modern Warfare 2
#37 2009-11-13, 22:28(Ostatnia zmiana: 2009-11-13, 22:35)
Podsumowując, poniżej oczekiwań gracza wymagającego czegoś więcej, niż samej akcji? Dla mnie CoD to po prostu niezła, szybka, napierdalania pełna akcji, wybuchów i ogólnego rozpierdolu. Daleki jestem od twierdzenia, że jest to słaba gra, mimo wszystko.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Modern Warfare 2
#38 2009-11-13, 23:53(Ostatnia zmiana: 2009-11-13, 23:55)
Nie podoba mi się ta gra ani trochę, wielki zawód :[ . Wszystko to mnie przytłoczyło, jest ZDECYDOWANIE zbyt szybka i dynamiczna. Co z tego, że są bardzo dobre animacje zaś oprawa wizualna mimo leciwych rozwiązań zachwyca jako całość skoro nie mamy nawet czasu na to patrzeć? Dla mnie przedobrzyli i tyle. Nie ma tu żadnego stopniowania akcji tylko zwykłe napierdalanie, byle szybko, misja po misji, pełno wybuchów ludzi i rozpierdolu a do tego nawet nie wiem o co chodzi bo nie ma czasu rozumieć angielskiego. Wszystko się ze sobą zlewa w pierdolony chaos i wizualną mamałygę tak, że nie ma tego nawet jak załapać zaś jedyne co się wyróżnia to jakieś groteskowe elementy typu właśnie kapitan ameryka vel pan kurwa generał ze srebrnym rewolwerem w środku pola bitwy.

Kazzmir
  • Gość
i po 5 godzinach (tyle podobno zajmuje ukończenie) masz dość takich gier w trybie single player.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry