Gramy razem 29300 101

O temacie

Autor

Zaczęty 8.03.2009 roku

Wyświetleń 29300

Odpowiedzi 101

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
jakieś usprawnienia graficzne.

Counter Strike Source

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Dexter, co mają usprawniać grę z 2000roku która z resztą ma nowszego namiestnika? Miej litość. Generalnie jedyną zaletą takich gier i czynnikiem świadczącym o grywalności jest właśnie grafika. Taka tibia czy właśnie cs 1.6 ruszy bez problemu nawet na kompie z zeszłego wieku. Jest to również wada bo nie wiedzieć czemu te łatwo osiągalne gry przyciągają wpizdu dzieciarni co w przypadku tibii i csa jest nagminne (tak, grałem w cs)

Generalnie jeśli ktoś ma możliwości techniczne to nie widzę sensu katowania takich superprodukcji jak cs 1.6 bo istnieje w cholerę lepszych odpowiedników, nie koniecznie kosztem grywalności.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator

Piskor

Gramy razem
#82 2009-04-09, 23:27(Ostatnia zmiana: 2009-04-09, 23:28)
Bystrzaki... Nikt nie wspomniał o tym, że CS to mod do jeszcze starszej gry - Half Life, jeśli mowa o grach z tamtego okresu to określenie ich poziomu graficznego jako "umowny" to i tak duża pochwała, a przecież (rzucając banałem) grafika nie jest sednem gry tylko grywalność, natomiast tej CSowi nie można zarzucić. Technologicznie RTCW od CS dzielą jakieś trzy lata, więc tutaj też komentarz jest zbędny. Rozumiem, że można czepiać się odwzorowania różnych pierdół, które maniaka militarii odrzucą już przy oglądaniu screenów, ale nie posuwajmy się do nazywania CSa grą zlą, chociażby w domyśle. Dla specjalnie "upośledzonych" pod względem wodotrysków i graficznych bajerów, CS Source to idealna opcja. Zatem grajcie, w to co lubicie, możecie, a przede wszystkim, to co daje wam największą frajdę, bo chyba o to w tym wszystkim chodzi.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Gramy razem
#83 2009-04-09, 23:38(Ostatnia zmiana: 2009-04-09, 23:39)
Piskor, to nie są drobiazgi a zwykła opieszałość i partactwo - inaczej tego niestety nazwać nie można. To tak jakby wermacht w moha ganiał w szarych dresach i spodniach od garnituru.

, że CS to mod do jeszcze starszej gry - Half Life

Tym lepiej. O ile pamiętam  hl to qengine a z tym idzie zrobić wszystko nawet z pozycji moddera. z resztą cs i tak wymagał przebudowania całej gry tak więc nie widzę problemu w poprawieniu grafiki do ówcześnie panujących standardów. Zrobili tak przy et>tc. Dla zespołu potrafiącego gruntownie przebudować cały gameplay takie zabiegi to pestka.

Jak mówiłem na początku nie chcę i nie mam ochoty nawracać na jedynego słusznego coda. rozchodzi się jedynie o stosunek do niektórych rzeczy i pewne zależności które są niestety niezmienne :roll: . porównując tibię z wowem wniosek jest niepodważalny, jednogłośny i oczywisty. Nie sposób tego podważyć czyimś gustem, bo sprawa wyboru tibii zahacza o skłonności masochistyczne a nie gust, upodobania czy costam :) .

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja gram w tibię, bo lubię :) . Gram w CS, bo lubię. Gram w Quake (jeszcze mniej realistyczny, niż CS), bo lubię. Z pasjansem to samo. Mimo, iż mój komputer bez problemów pociągnie Source, to wolę 1.6. Ja nie znam się na tych realiach, więc nie potrafię określić, co jest realistyczne, ale grunt, że się fajnie gra.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Gramy razem
#85 2009-04-09, 23:56(Ostatnia zmiana: 2009-04-10, 00:02)
Gram w Quake (jeszcze mniej realistyczny, niż CS)

Bzdura. Gra to fikcyjne realia więc wszelkie odstępstwa są racjonalne, twórcy mogli sobie na to pozwolić. Generalnie gry typu quake, unreal to najlepsze klimaty do typowych jebanek, jumpowania i robienia wszystkiego tak aby było jak najbardziej grywalne - po prostu można sobie na to pozwolić. Robienie gry opartej o pewne realia jednak wymaga dostosowania się do niektórych aspektów bo inaczej jest to imo lekkie nieporozumienie i profanacja.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Właśnie przetestowałem Warrocka. Nie dość, że gra jest o wiele mniej ciekawa od cs-a, to na dodatek mimo beznadziejnej grafiki tnie mi się prawie tak, jak Wiedźmak w Wyzimie Handlowej.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=5391.msg48536#msg48536 date=Apr 10 2009, 08:22 AM\'
Właśnie przetestowałem Warrocka. Nie dość, że gra jest o wiele mniej ciekawa od cs-a, to na dodatek mimo beznadziejnej grafiki tnie mi się prawie tak, jak Wiedźmak w Wyzimie Handlowej.

a podaj tu zalety CS#msgote author=Sam Ogrodnik link=topic=5391.msg48536#msg48536 date=Apr 10 2009, 08:22 AM\']Właśnie przetestowałem Warrocka. Nie dość, że gra jest o wiele mniej ciekawa od cs-a, to na dodatek mimo beznadziejnej grafiki tnie mi się prawie tak, jak Wiedźmak w Wyzimie Handlowej.[/quote]

a podaj tu zalety CSa skoro jest ciekawszy, bo ja np. nie widzę w żadnej z tych gier jakiś zalet, wolę CoD#msgote author=Sam Ogrodnik link=topic=5391.msg48536#msg48536 date=Apr 10 2009, 08:22 AM\']Właśnie przetestowałem Warrocka. Nie dość, że gra jest o wiele mniej ciekawa od cs-a, to na dodatek mimo beznadziejnej grafiki tnie mi się prawie tak, jak Wiedźmak w Wyzimie Handlowej.[/quote]

a podaj tu zalety CSa :)

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wszystkie cody, wszystkie mohy, crysis(+warhead), gta4, brother in armsy(seria), Battlefield 1942
w powyższe tytuły mogę grać przez neta

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
proponuję zrobić ankietę, co do wyboru gry :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Trzeba serwer znaleźć, bo ja wyciągam jakieś 3-4 osoby max :lol2: .

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
BF1942 moze byc

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Berserk link=topic=5391.msg48537#msg48537 date=Apr 10 2009, 07:32 AM\'
a podaj tu zalety CS#msgote author=Berserk link=topic=5391.msg48537#msg48537 date=Apr 10 2009, 07:32 AM\']a podaj tu zalety CSa skoro jest ciekawszy, bo ja np. nie widzę w żadnej z tych gier jakiś zalet, wolę CoD#msgote author=Berserk link=topic=5391.msg48537#msg48537 date=Apr 10 2009, 07:32 AM\']a podaj tu zalety CSa :lol2:
Grywalność. To jedyna cecha, ale Warrock nie ma żadnej zalety.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
proponuję true combat, ew samo enemy territory. darmowe więc nikt nie będzie miał problemów z dołączeniem.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Co do ET to mam małe pytanie.

Czemu jak czasem wrócę do gry to po paru minutach mam Disconnecta albo mam nieziemskie lagi ? nic nie ściągam więc od czego to może być ?

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Dark, grasz w Kryzysa? :D  Super :P

Комиссар RBT

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Jeśli ktoś posiada Call of Duty 5 to zapraszam do gry ze mną i Darkiem w trybie kooperacji i nazi zombie.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może FarCry 2 albo Crysis Wars

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
warcraft 3 FT, ostatnio sobie czasami pogrywam

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mógłbym w CoD'a 1 albo 2 pograć.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry