Age of Conan 31000 125

O temacie

Autor

Zaczęty 23.01.2009 roku

Wyświetleń 31000

Odpowiedzi 125

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm nie ma opcji, żeby na free grać na polskim serwie? Kurde strasznie mi się nie chce levelować :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Age of Conan
#81 2011-07-11, 21:14(Ostatnia zmiana: 2011-07-11, 21:15)
Chyba nie ma, ja odpaliłem starą postać pobiegałem trochę ale po co skoro i tak przeniosą niby kiedyś postacie a serwer wykopią

sauron
  • Gość
...nie chce levelować...

cienias  :facepalm:   :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Nawet kazz wylevelował na 34 poziom xD ale pomyśl że jak dobijesz 20 to ja już będe miał z 55 i będe mógł Ci pomóc w trudniejszych questach : p ale nie czekaj aż dobije 80 bo tak to się nie dam wykorzystywać xD

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Kuwa, no dobra może walnę dzisiaj z level albo dwa :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

sauron
  • Gość
Kuwa, no dobra może walnę dzisiaj z level albo dwa :D

wiem co czujesz, tortuga niemal doprowadziła mnie do rozpaczy  :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ale potem otworzył się na kazza piękny świat pograniczy Kentaji czy tam Kintaju ; p

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Faktycznie to prawdziwa tortura. Ale może jednak się jakoś przełamię.

sauron
  • Gość
gdyby ktoś chciał oddam za darmo konto i postać guardian na 44lvl. po chwilowym zachwycie aoc mnie wkurwiła :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Age of Conan
#89 2011-07-18, 19:20(Ostatnia zmiana: 2011-07-18, 19:20)
Jak mi sciagniesz gre to moge wziac :lol2:

sauron
  • Gość
Jak mi sciagniesz gre to moge wziac :lol2:

wuwuz czemu ma służyć bycie takim pajacem jak ty?  :facepalm:

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
gdyby ktoś chciał oddam za darmo konto i postać guardian na 44lvl. po chwilowym zachwycie aoc mnie wkurwiła :D

To po co ja kuwa dobijałem do 40 lvla ;p  A co cię tak wkurwiło? :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To po co ja dobijałem do 55 xD

sauron
  • Gość
To po co ja kuwa dobijałem do 40 lvla ;p  A co cię tak wkurwiło? :D

prowo stulecia  :lol2:  
zobaczyłem wszystko co można było, ze 10x szybciej niż w lotr dobiłem do 44lvl, świat jest mały (lotr też mały) a niemożliwość wchodzenia do zamkniętych lokacji dodatkowo go pomniejsza. ekonomia ssie, ceny z księżyca, kraft który można olać a przynajmniej nie ciągnie do niego równie jak w lotr. ogólnie nie ma już niczego w aoc czy lotr co mogłoby mnie zafascynować. w lotra też już z 2 miesiąc nie gram.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Hmm, na 44 levelu nie widziałeś więcej niż połowy lokacji ale to szczegół :D  Co do craftu to chyba tylko w L2 chciało mi się klecić itemki, w AoC nic z tym nie robiłem w sumie. W każdym razie na Cromie gra się niebo lepiej niż na Rothacie jest sporo ludzi, q grupowe się robi bez problemu. Ja się jeszcze pomęczę jakiś czas :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Najlepsze rzemiosło dla demonologa?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
W sumie wybierz to co ci sprawie największą frajdę. Ale dla demo bym polecił alchemię, bo potionów w sumie się sporo zużywa.

Grasz na cromie?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
raczej potków się wiele nie używa. przez słaby pancerz szybko mi w walce schodzi życie mimo sporego damage'u, więc po tym i tak muszę robić odpoczynek, przy którym życie i mana ładują się mniej więcej równo. potki w rzadkich sytuacjach awaryjnych. na razie wziąłem płatnerstwo, myślałem jeszcze o jubilerstwie czy co to tam jest. może jakbym nawrzucał klejnocików w itemy to by się jakoś zarobiło. mam pytanie co do płatnerstwa. wiesz może, jak władować w item kamyki? orientujesz się, czy można jakieś ciekawe na bazarze wyhaczyć?

gram na two eagles.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Kamole trzeba tylko kolorami dopasować. Co do potków to wg mnie warto, są świetne potki, np. od razu regenerujące HP czy manę, które są drogie, wiec opłaca się je produkować dla siebie + sprzedaż.

Płatnerstwo nie jest złe, ale dużo z tym zabawy a i tek najlepszych przedmiotów tak nie zrobisz, ale fakt, ze sporo można sprzedać i zarobić. Ogólnie mało bawiłem się rzemiosłem, poszukaj infa na forumcu aoca.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
40lvl noobek nabił... xD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry