[G1] Czas Zapłaty Prolog 51244 47

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 31.01.2008 roku

Wyświetleń 51244

Odpowiedzi 47

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: Matrix link=topic=474.msg13518#msg13518 date=Apr 25 2008, 09:34\'
Mam pytanie: Antus każe mi wracać na pole bitwy i kazać komuś iść po posiłki ale jak tam przychodze to żaden NPC nie ma odpowiedniej opcji dialogowej. Komu mam rozkazać żeby poszedł po posiłki? Z góry dziękuję.
Myslałem ze o tym bugu juz wszyscy wiedzą, a jednak :D
Gorn powinien byc niesmiertelny i zwyciestwo w walce z nim powinno byc niemożliwe, kiedy przegrasz z nim walkę pojawiają sie wyniki i outro.

egzeq

egzeq

Użytkownicy
posty45
Propsy3
  • Użytkownicy

egzeq

Czas Zapłaty Prolog
#21 2008-05-17, 17:47(Ostatnia zmiana: 2008-05-17, 17:47)
jeśli Nieukończenie gry się liczy to ja mam 2655467 ptk  :P  rzecz jasna na szalonym, ale w bitwie dali mi w kość (byli tak silni, że straż w mig padła)

http://i32.tinypic.com/2m60r3s.jpg

od razu mówię że nie oszukuję

Adrian
  • Gość
Hehe, dokładnie. Leszczuch z niego ;) :D

Trickus

Trickus

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy

Trickus

Czas Zapłaty Prolog
#23 2008-08-04, 13:53(Ostatnia zmiana: 2008-08-04, 13:57)
I co ? Koniec ? :blink:  nawet jak na prolog spodziewałem się więcej... i mówili że tyle umiejętności, i miecz runiczny... to wszystko będzie dopiero w pełnej wersji... hmm... bo ja mam ten sam problem xD czyli że co. Bo ja zabiłem gorna. I co to juz koniec ?? Weźcie mi wytłumaczcie ?? A jeśli to już koniec to jak zobaczyć outro ??  :unknw:

/edit : Ok już wiem jak zobaczyc outro. Wystarczy dać się zabić xD

Szkodnik
  • Gość
Kiedy macie zamiar wydać wersję 1.1? Przepraszam za tak niedyskretne pytanie ale nie ma żadnych wieści od was na ten temat.

Artex
  • Gość
Mam bardzo nietypowy problem.

Otóż grę zaczynam bezimiennym w kotle, w chacie jednego z kretów (w dodatku ten kret domaga się opuszczenia jego chaty!) Coś jest chyba nie tak... na dodatek w grze nie ma żadnych dialogów, tzn są opcję dialogowe ale nie rozmów.

Artex
  • Gość
Wie ktoś czemu tak się dzieje!!!

Chciałem zagrać w tego prologa...

Szkodnik
  • Gość
na dodatek w grze nie ma żadnych dialogów, tzn są opcję dialogowe ale nie rozmów.

Aby były napisy w grze musisz to sobie ustawić w opcjach:
Ustawienia-Gra-Podpisy i ustawiasz na tak.

Artex
  • Gość
Cytat: Szkodnik link=topic=474.msg31160#msg31160 date=Sep 6 2008, 14:05\'
Aby były napisy w grze musisz to sobie ustawić w opcjach:
Ustawienia-Gra-Podpisy i ustawiasz na tak.

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Ja w ogóle nie mam żadnej nowej fabuły, mam zwykłą okrojoną z połowy mapy kolonie, a grę zaczynam bezim w chacie jednego z kretów!!! To jakiś bug w instalacji : P.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.

bROXmor

Czas Zapłaty Prolog
#29 2008-09-06, 15:51(Ostatnia zmiana: 2008-09-06, 15:53)
Naturalnie masz zainstalowanego PlayerKita. Naturalnie odpalasz prolog przez powstałą po zainstalowaniu wyżej wymienionego programu aplikację, czyli GothicStartera (że też o zaznaczeniu w nim odpowiedniego wersu nie wspomnę). Naturalnie przy instalacji (lub nawet przed nią) wgrałeś G2Meshes&Textures Pack. Naturalnie czytałeś instrukcję do Czasu Zapłaty, zamieszczoną tam uprzednio przez team The Modders, wyjaśniającą większość problemów.

Oczywiście tak zrobiłeś, jesteś wszak kompetentnym i inteligentnym człowiekiem. W takim razie przykro mi, ale nie wiem, jak ci pomóc.

PS Modyfikacja "Czas Zapłaty Prolog" zaczyna się właśnie w chacie jednego z Kretów :)

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Artex
  • Gość
Już działa, zainstalowałem player kita 1.08 i wszystko działa. Co do mojego problemu. Miałem wszystko tak samo jak w Czasie Zapłaty, ale zaczynałem jako bezimienny (do tego z listem) a w wolnej kopalni byli najemnicy szkodnicy i krety, czyli taki zestaw jak w oryginalnym gothicu.

rlk
  • Gość
Zacząłem w to dziś grać i gdy dochodzę do walki w Nowym Obozie, gra się wyłącza.
W czym tkwi problem?

rlk
  • Gość
No dobra, zabiłem się, pokazują się wyniki, ale outra nie ma.

Na wynikach na dole jest napisane "gra ukończona- nie".
o co chodzi?

Artex
  • Gość
Cytat: rlk link=topic=474.msg31280#msg31280 date=Sep 7 2008, 15:14\'
No dobra, zabiłem się, pokazują się wyniki, ale outra nie ma.

Na wynikach na dole jest napisane "gra ukończona- nie".
o co chodzi?

A czy to Gorn cię zabił? Jeśli nie to gra możesz zostać niezaliczona (chociaż nie znam wych skryptów).

rlk
  • Gość
Dobra, udało mi się ;p  

Zanim antus dorwał gorna to ten zdołał mnie zabić i ukończyłem prolog ;D

Artex
  • Gość
Eh. : ).

Przeszedłem prolog 3 razy. Za pierwszym razem po prostu grałem, wyszkoliłem się do full 1h weapon, full do siły, miałem najlepszy pancerz przeszedłem grę normalnie do momentu gdzie po rozmowie z Antusem usłyszałem wyciągnięcie topora przez Gorna. Antus jak go spostregł rzucił się na niego, ale nie potrafił do niego dojść. Ja zeskoczyłem z wieży (używając tricku na spadanie bez obrażeń) i zobacząc goniącego mnie nieśmiertelnego Gorna zacząłęm uciekać w kierunku grupy uderzeniowej. Wszyscy rzucili się na Gorna, ale ten zamiast oddawać strażnikom gonił mnie mimo że nie mógł się ruszyć zasypywany ciosami strażników  ^_^  .

Śmiałem się z niego 5 minut, ale potem mi się znudziło i podszedłem do niego żeby mnie zabił  ;p  .

Kluge
  • Gość
Cytat: bROXmor\'
Naturalnie masz zainstalowanego PlayerKita. Naturalnie odpalasz prolog przez powstałą po zainstalowaniu wyżej wymienionego programu aplikację, czyli GothicStartera (że też o zaznaczeniu w nim odpowiedniego wersu nie wspomnę). Naturalnie przy instalacji (lub nawet przed nią) wgrałeś G2Meshes&Textures Pack. Naturalnie czytałeś instrukcję do Czasu Zapłaty, zamieszczoną tam uprzednio przez team The Modders, wyjaśniającą większość problemów.

Oczywiście tak zrobiłeś, jesteś wszak kompetentnym i inteligentnym człowiekiem. W takim razie przykro mi, ale nie wiem, jak ci pomóc.
Ekhm...

Artex
  • Gość
Mam pytanko, bo też chciałem się pochwalić swoimi wynikami, tylko że trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem swój wynik...

Grałem na poziomie szalonym i sam zabiłem wszystkich niebieskich (noo... były nieliczne wyjątki) i po śmierci z ręki Gorna komp napisał mi że jestem cheaterem i dostałem 1 punkt (OMFG!!!). No więc... czy jest jakiś limit punktowy (albo inny) po którego przekroczeniu komp uznaje cię cheaterem?  :)

Artex
  • Gość
Cytat: Artex link=topic=474.msg33240#msg33240 date=Sep 30 2008, 16:26\'
Mam pytanko, bo też chciałem się pochwalić swoimi wynikami, tylko że trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem swój wynik...

Grałem na poziomie szalonym i sam zabiłem wszystkich niebieskich (noo... były nieliczne wyjątki) i po śmierci z ręki Gorna komp napisał mi że jestem cheaterem i dostałem 1 punkt (OMFG!!!). No więc... czy jest jakiś limit punktowy (albo inny) po którego przekroczeniu komp uznaje cię cheaterem?  :D

HALLO!!! LEUTE!!!

Odpisze mi ktoś? Dlaczego tak się dzieje?

thx

thx

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

thx

Czas Zapłaty Prolog
#39 2009-01-17, 08:49(Ostatnia zmiana: 2009-01-17, 08:52)
ja prologa  coś z 4 razy przeszedłem wszystko spoko dubbing jest OK :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry