Czas Zapłaty: The Movie 7516 26

O temacie

Autor

Zaczęty 10.11.2008 roku

Wyświetleń 7516

Odpowiedzi 26

nekromejsh
  • Gość
Dziki... wiesz dobrzez e radziłem Patokowi przeróbke chociażby dodaniu 1 efktu by filmik wygladał ciekawiej kompletnie, ale on mnie posłuchał.... ...wiec montaż 2/10, montaż totalnie zjechany do poziomu amatorskiego...
...tyle do KZ, teraz wróćmy do tematu

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
Jak dla mnie to możesz sobie robić bo i tak nie oglądam tych filmików xDD No dobra, od wielkiego dzwonu :[

Lavius

Lavius

Użytkownicy
posty96
  • Użytkownicy
;p  Nekromejsh przejrzałem parę twoich filmików na YT i prawdę mówiąc żaden mnie nie wciągnął. Żeby film o tak długo zapowiadanym CZ miał szansę wypalić musi mieć wręcz idealną fabułę.

Jeśli już czujesz że musisz zrobić coś na CZ, to rób te twoje krótkie filmiki z własną fabułą. Próbując przerobić aktualną przyprawisz się tylko o gorszą opinię...

nekromejsh
  • Gość
zrobie coś :D

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Oglądałem Twój film i nie powiem montaż fajny, podobało mi się wszystko prócz fabuły. A fabuła bardzo ważną jest, więc spróbuj wymyślić coś naprawdę świeżego i zaskakującego :D

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy

Aragorn

Czas Zapłaty: The Movie
#25 2008-11-23, 18:55(Ostatnia zmiana: 2008-11-23, 20:47)
Drogi nekromejsh'u (czy jak to się tam odmienia :P  ), miło mi, jestem Aragorn (a nie Aragan) i widzę, że trochę przeceniasz swoje umiejętności.
Chwalisz się tym, że używasz UVS? Przygotuj się bo to może być dla ciebie cios: Ten program służy wyłącznie do amatorskiego montażu typu imieniny u babci.
Używałem go bodajże w wieku piętnastu lat, czyli jakieś trzy lata temu.
Piszesz, że CZ jest wart filmu. Zapomniałeś sobie tylko zadać pytania czy ty jesteś wart CZ.
Jeśli naprawdę zależy ci na naszym wsparciu zrób film z własną fabułą trwający minimum 15 minut. Uspokoję cię pewnie tym że nie mam zamiaru kręcić filmu na podstawie CZ, gdyż skończyłem już bawić się w takie rzeczy. Tobie też radziłbym wziąść się za coś poważniejszego. Zainwestować w kamerę i spróbować kręcić prawdziwe filmy. Zabawa gothiciem niczego nowego cię nie nauczy.

Co do tego, że nie jestem w stanie pojąć wszystkich twoich zamysłow looknij łaskawie na jeden z moich filmów:
http://pl.youtube.com/watch?v=6XqRl6nh5iA
Stwórz coś podobnego, a dostaniesz moje błogosławieństwo :D

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aragorn ujoł wszystkie moje myśli na twój temat Nekromejsh. Nie widziałem żadnego fajnego filmu twojej produkcji, jak chcesz to próbuj, ale wiedz że jak spieprzysz sprawę i nie będzie to arcydzieło jakie obiecujesz zrobić. Forum cie "zje"(w przenośni) i nie sądzę żeby ktoś Cie potem traktował poważnie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry