Inne > Forum

Sprawy związane z Forum

(1/521) > >>

Thoro:
Jako że ostatnio powstaje dużo tematów związanych z forum postanowiłem trochę to uprzątnąć i stworzyć jeden generalny gdzie możecie zgłaszać swoje sugestie i problemy związane z forum theModders jak i o nim rozmawiać. Mam dosyć bezowocnego upominania tak więc każdy inny temat dotyczący forum będzie usuwany a autor nagradzany ostrzeżeniem.

Kazzmir:

--- Cytat: TH link=topic=425.msg2001#msg2001 date=Jan 29 2008, 16:03\' ---Jako że ostatnio powstaje dużo tematów związanych z forum postanowiłem trochę to uprzątnąć i stworzyć jeden generalny gdzie możecie zgłaszać swoje sugestie i problemy związane z forum theModders jak i o nim rozmawiać. Mam dosyć bezowocnego upominania tak więc każdy inny temat dotyczący forum będzie usuwany a autor nagradzany ostrzeżeniem.
--- Koniec cytatu ---

uprawnienia juz dostales, dzialaj :D

Thoro:
No ale o nic nie prosiłem :D . Trudno, pomoderuje trochę.

Kazzmir:
prosba to moze nie jest ale wolanie o prawo do robienia porzatku tak, skoro chcesz to rob, ja sam tez tam dzialam.

Lavius:
No nie no xD Zawsze marzyłem o tym żeby uprzątnąć to forum a tu taka możliwość człowiekowi obok nosa przeleciała :D  Jeśli mógłbym się też załapać byłbym bardzo wdzięczny. Ostatnio przeglądam tylko tajny TheModders i wspólny tajny bo w pozostałych jest taki syf że szkoda gadać ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej