Racja. Screen błędu:
https://imgur.com/a/Z9nGsau (kompletnie nie wiem, czemu się nie wyświetla, więc wrzucam link ;) )
A oto skrypt tego konkretnego dialogu:
//========================================
//-----------------> CWGiveOre
//========================================
INSTANCE DIA_Walter_CWGiveOre (C_INFO)
{
npc = Grd_237_Walter;
nr = 2;
condition = DIA_Walter_CWGiveOre_Condition;
information = DIA_Walter_CWGiveOre_Info;
permanent = FALSE;
description = "Mam rudę.";
};
FUNC INT DIA_Walter_CWGiveOre_Condition()
{
if (Npc_KnowsInfo (other, DIA_Walter_CW_AboutBetrayer))
&& (Npc_HasItems (other, ItMiNugget) >=200)
{
return TRUE;
};
};
FUNC VOID DIA_Walter_CWGiveOre_Info()
{
AI_Output (other, self ,"DIA_Walter_CWGiveOre_15_01"); //Mam rudę.
AI_Output (self, other ,"DIA_Walter_CWGiveOre_03_02"); //Jak miło! Wiesz, warto uczcić naszą przyjemną współpracę. Przynieś jeszcze kilka butelek piwa, golniemy sobie.
AI_Output (other, self ,"DIA_Walter_CWGiveOre_15_03"); //Wiesz, nie jestem przekonany...
AI_Output (self, other ,"DIA_Walter_CWGiveOre_03_04"); //Masz rację. Co to za ucztowanie bez zakąski? Zatem oprócz, powiedzmy, sześciu butelek piwa przynieś jeszcze trochę smażonego mięsa. Tuzin wystarczy.
AI_Output (other, self ,"DIA_Walter_CWGiveOre_15_05"); //(do siebie) To chyba jakieś żarty...
Info_ClearChoices (DIA_Walter_CWGiveOre);
Info_AddChoice (DIA_Walter_CWGiveOre, "Słuchaj no...", DIA_Walter_CWGiveOre_NO);
Info_AddChoice (DIA_Walter_CWGiveOre, "Ech, no dobra...", DIA_Walter_CWGiveOre_YES);
};
FUNC VOID DIA_Walter_CWGiveOre_NO()
{
AI_Output (other, self ,"DIA_Walter_CWGiveOre_NO_15_01"); //Słuchaj no, szukam Świstaka ze zlecenia Coppera. Naprawdę chcesz mi utrudniać?
AI_Output (self, other ,"DIA_Walter_CWGiveOre_NO_03_02"); //A wiesz, co mi może zrobić Copper? Gówno. Więc mi tu nie fikaj.
AI_Output (other, self ,"DIA_Walter_CWGiveOre_NO_15_03"); //Sprawa, w którą zamieszany jest Świstak dotyczy zabójstwa Strażnika. Ciekawe co powie Thorus, kiedy dowie się, że sabotujesz moje zadanie.
AI_Output (self, other ,"DIA_Walter_CWGiveOre_NO_03_04"); //No dobra, mały, powiem ci. Ten łysol polazł do chaty Cavalorna.
AI_Output (other, self ,"DIA_Walter_CWGiveOre_NO_15_05"); //Dziękuję bardzo.
AI_Output (self, other ,"DIA_Walter_CWGiveOre_NO_03_06"); //Nie bądź taki zadowolony. Nie zapomnę ci tej bezczelności, możesz być pewien.
B_LogEntry (CH1_Copper_Wood,"Prośbą i groźbą wydobyłem od Waltera, gdzie udał się Świstak. Czas odwiedzić chatę Cavalorna.");
B_GiveXP (100);
AI_StopProcessInfos (self);
};
FUNC VOID DIA_Walter_CWGiveOre_YES()
{
AI_Output (other, self ,"DIA_Walter_CWGiveOre_YES_15_01"); //Ech, no dobra...
AI_Output (self, other ,"DIA_Walter_CWGiveOre_YES_03_02"); //Świetnie. Zatem wracaj prędko. Pamiętaj: 6 butelek piwa, 12 kawałków smażonego mięsa.
B_LogEntry (CH1_Copper_Wood,"Walter życzy sobie dodatkowo sześciu piw i dwunastu smażonych mięs za powiedzenie, gdzie udał się Świstak. Ten człowiek jest niemożliwy.");
AI_StopProcessInfos (self);
};