Gothic: Mroczny łowca 2736 0

O temacie

Autor

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 2736

Odpowiedzi 0

Kazzmir
  • Gość
Xardas94
Nov 2 2007, 21:55
Zapowiedź filmu:
Pewnego dnia ogromne nieszczęście spłynęło na Khorinis. Xardas znudzony ciągłymi atakami paladynów na jego wieżę, postanowił się zemścić. Ściągnął płatnego zabójcę wprost z Górniczej Doliny. Nakazał mu, aby zabił wszystkie najważniejsze osoby w mieście. Tymi osobami były:
Lord Andre, Lehmar i Lord Hagen. Płatnym zabójcą był Karem. Wszyscy, którzy go znali, bali się jego imienia, ponieważ był najlepszym specjalistą w swym fachu. Xardas obiecał Karemowi 50000 sztuk złota za wykonanie zadania. Karem bez dłuższego zastanowienia podjął się zadania. Jako pierwszy cel obrał sobie Lehmara...

Pomysł użytkownika kordix
Więcej informacji znajdziecie po tym adresem: http://www.skeletonsstudio.bnx.pl/news.php

Zapraszam do komentowania itp.
MyName
Nov 2 2007, 21:57
Nie uważasz że straż bałaby się na niego naskoczyć?Prędzej Paladyni.
Xardas94
Nov 2 2007, 21:59
CYTAT(MyName @ Nov 2 2007, 21:57)
Nie uważasz że straż bałaby się na niego naskoczyć?Prędzej Paladyni.

tu masz racje ale ja tego nie pisalem tylko kordix no to ja zmienie to - dzieki za pokazanie bledu
EDIT: zmienilem na paladynow  
MyName
Nov 2 2007, 22:03
btw Xardas by się nie bał tylko im wyje***  
Xardas94
Nov 2 2007, 22:06
CYTAT(MyName @ Nov 2 2007, 22:03)
btw Xardas by się nie bał tylko im wyje***

a gdzie jest napisane ze xardas sie boi? on sie tym nudzi  
MyName
Nov 2 2007, 22:37
Xardas by się przeniósł a nie wynajmował morderców  To nie typ rzeźnika
Nagięta fabuła.
Kereth
Nov 3 2007, 11:45
Jeśli to coś ala Hitman to coś wyjdzie. I nie marudźcie o fabułe, bo dawno takiej nie widziałem.    
Xardas94
Nov 3 2007, 17:01
UWAGA!!!

POSZUKIWANI SĄ LUDZIE DO DUBBINGU SWOJE ZGŁOSZENIA PROSZĘ SKŁADAĆ TUTAJ.
Xardas94
Nov 5 2007, 20:27
Oto screenshot z tytułowego "Mrocznego Łowcy" - Karema:
>>>>>LINK OBRAZKA<<<<<
I co o tym sądzicie?  
MyName
Nov 5 2007, 21:42
Zbroja za słabo Mroczna  
Xardas94
Nov 5 2007, 21:52
CYTAT(MyName @ Nov 5 2007, 21:42)
Zbroja za słabo Mroczna

a tak wogole no to w tytule "Mroczny Łowca" odnosi sie do tego ze zazyna w nocy  
MyName
Nov 5 2007, 22:35
Spoko ale zbroja dla mnie taka mało ,,łowcowa"  Ta z pełzaczy
Ale nie jest najgorzej.
Xardas94
Nov 6 2007, 16:21
Dubbing... Xardasa Szukam kogoś kto mi zdubbinguje Xardasa - potrafi gadać podobnie do niego. Zamieszczam tutaj rozmowę Xardasa z Karemem:
CYTAT
Karem natyka się na wieżę Xardasa, wchodzi do niej... zauważył Xardasa, wyjmuje kuszę i strzela w niego, Xardas odwraca się a zabójca wyjmuje miecz, uderza go ale Xardas go uśpił. Po chwili:

K: Ehh, co się stało?
X: Zaatakowałeś mnie a ja cię uśpiłem na jakiś czas, chciałeś mnie zabić, więc ja teraz zabiję ciebie...
K: Nie! Nie rób tego, mogę ci oferować swoje usługi, jestem płatnym zabójcą z Górniczej Doliny.
X: Płatny zabójca z Górniczej Doliny... Hmm... możliwe że mi się przydasz, więc może zostawię cię przy życiu bo może znajdzie się dla ciebie robota.
K: Więc wypełnię twoje zlecenie - powiedz tylko jakie?
X: Ostatnio paladyni atakują moją wieżę...
K: (przerywa) Aha, paladyni rozumiem - nic prostszego!
X: Stój! Nie chodzi o paladynów, słuchaj mnie bo inaczej zginiesz. A więc paladyni atakują moją wieżę, z nimi sobie radzę... ale nad nimi stoją Lord Andre i zarządca miasta Khorinis: Lord Hagen... ich musisz zabić bo oni wydają rozkazy, bez nich paladyni będą zagubieni.
K: Jest coś jeszcze?
X: Tak, jest jeszcze Lehmar, bogaty człowiek mieszkający w dzielnicy portowej - z pewnością on odpowiada za dochody w mieście... więc zabij ich wszystkich, a w mieście zapanuje chaos...
K: Gdzie dokładnie ich znajdę?
X: W mieście rzecz jasna, a dokładniej to nie wiem.
K: Kiedy mam wyruszyć w drogę?
X: Lepiej teraz, nie mamy wiele czasu... ruszaj więc.

Karem wyruszył w drogę.

No to co - są chętni?  
Emehtreva
Nov 6 2007, 17:02
Ekhem... Szczerze? Te dialogi są jakieś... dziecinne.
Xardas94
Nov 6 2007, 18:07
Moge je wyostrzyc ale jak ja cos wyastrzam no to przesadzam... ale przesle poprawiona wersje bo dokladnie tego nie sprawdzalem.

EDIT: Poprawiona wersja:
CYTAT
Karem natyka się na wieżę Xardasa, wchodzi do niej... zauważył Xardasa, wyjmuje kuszę i strzela w niego, Xardas odwraca się a zabójca wyjmuje miecz, uderza go ale Xardas go uśpił. Po chwili:

K: Ehh, co się dzieje?!
X: Zaatakowałeś mnie, chciałeś mnie zabić, więc ja teraz zabiję ciebie...
K: Nie! Nie rób tego, mogę ci oferować swoje usługi, jestem płatnym zabójcą z Górniczej Doliny.
X: Płatny zabójca z Górniczej Doliny... Hmm... możliwe że mi się przydasz, więc może zostawię cię przy życiu jak mi się spodoba.
K: Więc wypełnię każde twoje zlecenie - powiedz tylko jakie?
X: Ostatnio paladyni atakują moją wieżę...
K: (przerywa) Aha, paladyni rozumiem - nic prostszego!
X: Nie przerywaj mi do cholery! Nie chodzi o paladynów, z nimi sobie poradzę... ale nad nimi stoją Lord Andre i zarządca miasta Khorinis: Lord Hagen... ich musisz zabić bo oni wydają rozkazy, bez nich paladyni będą zagubieni.
K: Coś jeszcze?
X: Tak, Lehmar, bogaty człowiek mieszkający w dzielnicy portowej - z pewnością on odpowiada za dochody w mieście... więc zabij ich wszystkich, a w mieście zapanuje chaos...
K: Gdzie dokładnie ich znajdę?
X: W mieście idioto!
K: Kiedy mam ruszać?
X: Im szybciej tym lepiej, bo jak na ciebie patrzę mam ochotę cię zabić.
K: A nie pomyślałeś że mogę poprostu uciec?
X: Nie radzę, moi słudzy cię odnajdą i zrobią z ciebie sieczke... (śmiech).

Karem wyruszył w drogę.
Xardas94
Nov 7 2007, 18:13
UWAGA! Wyszedł oficjalny trial filmu Gothic: Mroczny Łowca  Zapraszam do oglądanie na YouTube: LINK
Xardas94
Nov 12 2007, 21:26
Aktualizuje ten temat i chcę powiedzieć że fabuła początkowa się trochę przekręciła... a nawet bardzo  

PS. Sory za double posta.
MyName
Nov 12 2007, 22:37
To wyjaśnij jak  
Xardas94
Nov 16 2007, 15:34
CYTAT(MyName @ Nov 12 2007, 22:37)
To wyjaśnij jak

ehh... nie chce mi sie  ale moge powiedziec co nieco o filmie: nie jest robiony w Movie Makerze, choć częściowo tak - niektóre efekty, będzie trwał więcej niż 10 minut i jeszcze trochę poczekacie

PS. widzial ktos ostatnio Kordixa?

EDIT: chętny ktoś do dubbingu? jak tak to dostepne role: Beliar, Lord Hagen, Lord Andre, Lehmar, Karem (co do niego to chyba juz zajety ale mozna sie o niego ubiegac - jest to glowna postac w filmie).
MyName
Nov 16 2007, 16:28
Jak szukanie dubbingowców?Ja do SUICIDE nie mogłem znaleść  
Thral
Nov 16 2007, 16:37
no ja może byłbym chętny ale jeszcze zobacze jak cos to ci wyśle próbke mojego głosy ok?
Xardas94
Nov 16 2007, 19:06
super! przyda sie kazda pomoc  a co do dubbingu to ktora role przejmujesz?  
Xardas94
Nov 17 2007, 15:56
Jeśli możesz zdubbingować ty lub ktokolwiek inny KRUKA no to tu jest rola (to jest list):
Piszę ten list z nieznanej części wyspy o której wiedzą tylko piraci i bandyci, Beliar wybrał ciebie na swojego sługę i kazał mi tobie przekazać tą wiadomość. Masz zabić trzy najważniejsze osoby w mieście, aby w Khorinis zapadł chaos i mogły ruszyć na te miasto armie ciemności. Beliar widzi każdy twój krok i będzie wiedział kiedy wydać rozkaz swoim sługom. Więcej o tych ludziach dowiesz się od Skipa.

Kruk

EDIT: tekst sie nieco zmienil zarowno jak fabula i to bardzo...
Xardas94
Nov 17 2007, 19:49
sory za double posta ale mam pytanie: czy to dobrze jak film bede trwal ok. 15-20 minut a max. 25  
Xardas94
Nov 20 2007, 21:42
sory ze ciagle robie double posty ale nie moja wina ze nikt nie pisze w tym temacie, wiec mam pytanie: CZY TO DOBRY POMYSL JAK DAM KAWALEK FILMU (2-3 min.) DO ZOBACZENIA PRZED JEGO PREMIERA?? CHODZI O SCENE KTORA BEDZIE W FILMIE ALE ZEBY POKAZAC LUDZIOM JAK TO SIE ZAPOWIADA (wiem ze to jest w formie triala ale trial juz jest ale wole pokazac cos bardziej jasniejszego bo sam trial malo co pokazal i trwal 44 sek.)
traffix
Nov 20 2007, 21:57
ziomek, zrób normalnie w spokoju film nie przejmuj się promocją. nie wyniesiesz z tego i tak żadnych korzyści materialnych a lepiej żebyś na luzie robił i miał czym zaskoczyć.

czyli mówiąc po ludzku nie dawaj wycinków z filmu bo zachwiejesz sobie tylko rytm pracy
MyName
Nov 20 2007, 23:54
Ja jestem za wycinkiem aby wiedzieć na co czekam  
Xardas94
Nov 21 2007, 15:52
eee no nie wiem sam...
Goth
Nov 21 2007, 15:57
nie dawaj xardas94 wystarczy że daliśmy zapowiedź  
Xardas94
Dec 8 2007, 22:47
Zamieszczam wam kilka screenów z filmu (niezmontowanego jeszcze i zrobionego w ok. 25%) żebyście sobie nie myśleli że nic nie robimy

Proszę o komentarze  Obiecuję że dam więcej  
Piotrek_smoczek
Dec 8 2007, 22:54
fajne screeny tylko troche takie rozmazane
dekster17
Dec 8 2007, 22:55
Na dwóch pierwszych screenach nic nie widać. Ostatni jakby lipny trochę, a trzeci taki normalny.

Poza tym screeny są jakiejś słabej jakości...

O i jeszcze jedno - następnym razem wrzucaj screeny na jakiś szybszy hosting (np. zapodaj.net), bo imageshack.us jest wolny.
Xardas94
Dec 8 2007, 22:57
CYTAT(Piotrek_smoczek @ Dec 8 2007, 22:54)
fajne screeny tylko troche takie rozmazane

no tak zapomnialem dodac ze w slabej jakosci  ale film bedzie oczywiscie w wysokiej  a co do muzyki w nim to beda soundtracki z Gothica i kilka moze z LOTR'a (nie zgapiam wcale od Ataku na Khorinis a pozatym tam takiego nie bylo  ) i moze jeszcze kilka innych :)

EDIT: potrzebny bedzie ktos kto moglby zrobic modzika (niewielkiego) do filmu, oczywiscie bedzie mial miejsce w napisach koncowych :D  nie pogardze rowniez ludzmi do dubbingu  
Oszust
Dec 15 2007, 22:06
a po co ci mod do filmu?
Xardas94
Dec 15 2007, 22:16
no na przykład po to żeby dodać jakieś małe obozy, skrypty (potrzebne do filmu, czyli np. żeby Lord Hagen był śmiertelny). I te inne bzdury, samymi kodami nic z tego nie będzie, a ja kiedyś próbowałem coś robić, ale nic z tego... to dla mnie za trudne

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry