Jak zrobić zen? 2102 5

O temacie

Autor

Zaczęty 7.09.2008 roku

Wyświetleń 2102

Odpowiedzi 5

Maximus
  • Gość
Jak w temacie, proszę o tutorial jak zrobić prozwizoryczny zen, nalepiej, taki pagórkowaty teren, albo kanion, albo coś w tym stylu, bez miast, poprostu sam teren. Aha i z jedną jaskinią, bo robienie jaskini to też przydatna umiejętność  :)  . ZApewne wiele wymagam, ale chciałem się tego nauczyć.

PS : W tutkach tego nie znalazłem, ale proszę się nie złościć jeśli coś przeoczyłem.
PS2 : Ja proszę o napisanie tutka, ale nie tylko dla mnie, więc najlepiej, żeby sutor  tutka napisał go w "Tutoriale", aby każdy mógł przeczytać.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ściągasz wingsa i modelujesz. Na początek zacznij od prostych modeli typu miecze, topory, włócznie itp.

Cotton
  • Gość
Jeśli masz 3dsmaxa to możesz zrobić też tak świat:

http://www.gothicgry.fora.pl/mody,35/turto...spacer,128.html

Maximus
  • Gość
Dzięki, dzięki. Właśnie o świat mi chodziło ;] .

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jeśli używałbyś 3ds maxa, najłatwiej (albo z najlepszym efektem) robić to używając Edge z Shiftem, dodatkowo Connect, Bridge i Weld. Kilkoma opcjami zrobisz sporo lepszy świat, niż gdyby robić mapą wysokości czy jakimś Noisem.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maximus
  • Gość

Maximus
Gość

Jak zrobić zen?
#5 2008-09-08, 22:22(Ostatnia zmiana: 2008-09-08, 22:24)
Dziękuje! Ale mam jeszcze jeden problem :)  . Jak się robi jaskinie?? Znaczy jaką funkcją :)

Jeśli używałbyś 3ds maxa, najłatwiej (albo z najlepszym efektem) robić to używając Edge z Shiftem, dodatkowo Connect, Bridge i Weld.

Hmm, a gdzie te funkcje są?? Znaczy w 9 (chyba, że nie masz dziewiątki).

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry