[G2NK] Kroniki Myrtany: Archolos 45063 116

O temacie

Autor Ezio591

Zaczęty 12.12.2021 roku

Wyświetleń 45063

Odpowiedzi 116

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się przełączać między zakładkami ekwipunku, gdy wybierzemy w opcjach "Ekwipunek z Gothic 1"? Próbowałem wszystkich klawiszy i cały czas mam dostęp tylko do kategorii "broń".

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Jak się przełączać między zakładkami ekwipunku, gdy wybierzemy w opcjach "Ekwipunek z Gothic 1"? Próbowałem wszystkich klawiszy i cały czas mam dostęp tylko do kategorii "broń".
Shift + klawisze odpowiedzialne za obrót postacią (domyślnie A/D lub strzałki w lewo-prawo)

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki Ci wybawco  :ok:

Spotkaliście już pewnego strażnika ze SO, który w G1 był... niezbyt rozmowny? ;)

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam zainstalowanego gothica  złotą edycję  przez  Daemon tools czy muszę mieć na płycie zgranego gothica złotą edycje

BMARVINB

BMARVINB

Użytkownicy
Dovahkiin
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dovahkiin
Shift + strzałki.

outlander

outlander

Użytkownicy
posty461
Propsy232
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Ktoś już dołączył do gildii? Prawda to, że każda z nich idzie w trochę inne skille i nie można się swobodnie uczyć?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
W jakie skille idziecie? Doszedł ktoś już dalej i może coś powiedzieć o dostępności broni 1h pod siłę? Słyszałem, że jest ich mało i lepiej iść w 2h jeśli się zainwestowało w siłę, bo jednoręczne są często pod zręczność. I czy można gdzieś zdobyć przyzwoitą kuszę na początek?

Liczy się tylko siła, więc nie mów mi takich rzeczy. Ja tam idę w 1H i siłę. Obecnie 35godzn gry, 2 rozdział, jakaś darmowa broń 1H co zadaje 45 obrażeń, pancerzyk za 600, darmowa kusza, siła i walka bronią jednoręczną wyuczona na około 30-35. Potwory padają jak muchy.

outlander

outlander

Użytkownicy
posty461
Propsy232
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
To ja chyba 43 siły, 2h na 30% i się z topielcami męczę. Miecz 45 dmg, ale wkrótce poszukam czegoś innego w mieście.

Spoiler
Jak idziesz w 1h to niedaleko tego wodospadu co się idzie do obozu weglarzy leży dobry miecz jednoręczny. Chyba 60 dmg. Trzeba iść w stronę winnicy, tam gdzie gobliny. Miecza pilnuje dwóch goblinskich wojowników, ale miecz można szybko podnieść i zwiać.

Mi póki co balans odpowiada. Zobaczymy później. Gram dopiero 15h, ale modzik zacny.

Graba11

Graba11

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem Zaginiony oddział. Poszedłem do lasu Markusem doszliśmy do ławeczki z rozlanym winem. Markus mówi, że towarzysze są w kotlince z jeziorem, jedyna która tam jest to taka z niedźwiedziem.. Udało mi się go zabić ale nic tam nie ma. Czy to jakiś błąd gry?

User21

User21

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zainstalowałem moda przez program Spine i wszystko działa, ale nie mam dubbingu... Jakieś pomysły?

outlander

outlander

Użytkownicy
posty461
Propsy232
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Wywalić to co pobrałeś ze spine, bo jest to nieoficjalny i niepatchowany download, a potem pobrać od nowa z moddb.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Najlepiej w ogóle nie używać Spine'a

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego u Bastiana nie pojawia się opcja dialogowa odnośnie nowej dostawy drewna? Cieśla wysłał mnie do niego w sprawie naprawy brzegu, a nie mogę poruszyć u Bastiana tej kwestii. Z tego co widziałem, powinienem był otrzymać od niego zadanie pt. "Spłata długu", ale nie zaczepił mnie w tym temacie ani razu.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
41 lvl, 5 rozdział, powiem tyle: mod to prawdziwa rewelacja. Jako weteran returninga z czystym sumieniem mogę go polecić. Po prostu rewelacja!

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
41 lvl, 5 rozdział, powiem tyle: mod to prawdziwa rewelacja. Jako weteran returninga z czystym sumieniem mogę go polecić. Po prostu rewelacja!

Jak z balansem? Nie robi się zbyt łatwo pod koniec? Jestem dopiero w 2R i lista potworków, z którymi lepiej nie zadzierać szybko się kurczy ;)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Zainstalowałem moda przez program Spine i wszystko działa, ale nie mam dubbingu... Jakieś pomysły?

Polecam moddb (jeśli serwer nie jest przeciążony), gog lub ewentualnie Steam (działa najgorzej wbrew temu, co piszą twórcy - przyczyny nie znam szczerze mówiąć). Ale nie instaluj przez żadne Spine ani chomikuj xD.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Pytanie - w zadaniu zamykamy interes, gdzie jest adelard z zakladnikiem przemytnikow? Jest napisane, że ma być w ustroniu żeglarza, ale go tam nie ma nigdzie...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie - w zadaniu zamykamy interes, gdzie jest adelard z zakladnikiem przemytnikow? Jest napisane, że ma być w ustroniu żeglarza, ale go tam nie ma nigdzie...

Spoiler
na plaży po lewej stronie w Ustroniu, 2 najemników - Adelard i jego ziomal, a ten typ zakopany jest koło nich i tylko głowa jego wystaje, być może pierw musisz wykonać resztę podpunktów z tego zadania, żeby się pojawił, ja poszedłem do niego po zrobieniu reszty rzeczy - na końcu

Jak z balansem? Nie robi się zbyt łatwo pod koniec? Jestem dopiero w 2R i lista potworków, z którymi lepiej nie zadzierać szybko się kurczy ;)
Fakt, jak się robi wszystko i się koksuje, to wielkich problemów nie ma, ale mi to pasuje, mam wielką przyjemność z rozgrywki. Jednak nie jest aż tak źle, z kolejnymi rozdziałami są silniejsi przeciwnicy w miejsce tych słabszych stworków

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie  co muszę zrobić żebym miał intro z kroniki myrtany bo ładuję mi się pasek gry i od razu się zaczyna gra bez intra

Post połączony: 2021-12-20, 22:31
Czy przyczyną może być gmdk ze mi intro nie działa bo mam zainstalowane

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Mam misje od Lorenzo żeby pójść do Kaleba ale nigdzie go nie ma jakieś pomysły?

2.Czy można być w straży i grać pod łuk?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry