[NB] Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci 39748 70

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 11.01.2021 roku

Wyświetleń 39748

Odpowiedzi 70

IgnisBox

IgnisBox

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przeszedłem SŚ pod siłę 2h i było w pytę wszytko wykonane i wyczyszczone aż do obrzydzenia i grało się na 2pn/0hp na lvl i powiem to było wyzwanie ^^ więc da się przejść na różne sposoby teraz jak odpocznę spróbuję magiem ale nie wiem jakim... Ktoś coś?

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, chcialem sobie ogran returning NB. AB skonczylem nekro ze 2 lata temu teraz w NB chcialbym zagrac postacia pod zreke i zagrac na najtrudniejszym mozliwym poziomie. Widzialem w changelogu, ze doszla gildia "lowca demonow", ale nie znalazlem zadnego info o niej czy ta gildia nadaje sie pod zreke jak nie to pod co sie nie gra?

Nastepne pytanie jak lowca nie wypali to rozwazalem straznika swiatynnego, ale jak dobrze pamietam w zwyklym returnie trzeba bylo wbic X sily, zeby tam dolaczyc, dalej tak jest?

Ostatnie pytanie, czym jest gildia(?) szamanow? Widzialem kilka wzmianek o niej w watkach o NB, ale nic konkretnego, a nie kojarze z AB nic takiego.

karolMarkowski

karolMarkowski

Użytkownicy
Hejjej
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Hejjej
Posiada ktoś wiedzę czym jest ta Gildia szamanów? :/

Hej wszystkim! nazywam się Karol i jestem sprzedawcą
https://plytki-podlogowe-sklep.pl

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie ma czegoś takiego jak gildia szamanów.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 otóż jest coś takiego. Można dołączyć gadając z orkiem który jest niedaleko bimbrowni. Nie jest to główna gildia, ale z tego co zauważyłem to blokuje ona niektóre gildie (np łowcę demonów). Npc do tego informuje nas, że jak zostaniemy szamanem to nasza zwykła magia znacznie osłabnie, więc granie magiem i szamanem pewnie też odpada.

Mam natomiast inne pytanie. Gram postacią pod zręke obecnie bardziej pod łuk niżeli coś innego początek 2 rozdziału w jarku nie byłem 24 lvl najwyższy poziom trudności. A pytanie brzmi- czy opłaca się uczyć tworzenia innych strzał?
Ignaz widzę ma do wyboru magiczne ogniste i wybuchowe z tym, że nauka tego dość dużo PN kosztuje i mam dylemat.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
To wiem, ale to nie jest "gildia szamanów"  tylko można zostać szamanem :]
A to zasadnicza różnica.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka gildia główna jest najlepsza dla druida? W jakie statystyki inwestować?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile to lat minęło kiedy grałem w jakiegoś Returna :D
powiedzcie, jeśli ktoś tu bywa jeszcze - gra pod Maga i czeladnika Constantina, opłaca się mu sprzedawać grzybki, czy to strata many? Jeśli się opłaca to czy kumuluje się jeśli sprzedam mu najpierw 74, a później 26, czy lepiej po 100 sprzedawać?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
opłąca mu się sprzedać 20grzybów a dostaniesz 1pn ale to tylko w new balance.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam jak zacząć zadanie żeby wejść na lokacje farma oswalda ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Trzeba mieć któryś rozdział 2 albo 3

0 użytkowników
Do góry