Ile tysięcy trójkątów?
chciałbym coś z tym zrobić, ale co? :p tak jak mówiłem, nie łapie jeszcze blendera, więc tylko zrobiłem model, set smooth i tyle.
Ile tysięcy trójkątów?
chciałbym coś z tym zrobić, ale co? :p tak jak mówiłem, nie łapie jeszcze blendera, więc tylko zrobiłem model, set smooth i tyle.
doczytaj o smoth group i je ustaw
w ogóle tego nie łapię. nie wiem gdzie, co i jak, możesz bardziej szczegółowo? próbowałem coś kombinować, ale jakichś konkretnych efektów to nie dało...
Ile tysięcy trójkątów?
resztę pominę
no właśnie prosiłbym nic nie pomijać, bo chciałbym żeby ktoś kto się na tym zna, wytłumaczył mi kilka kwestii, bo jak na razie nie mogę się nazwać nawet #msg114291#msg114291#msg114291#msg114291 date=1286740404]
Ile tysięcy trójkątów?
[/quote]
Ile tysięcy trójkątów?
[quote author=Zdunek :p