Coś czuję już po tych filmikach że to będzie najlepszy mod addonowy do G2NK, trzyma bardzo wysoki poziom, jeśli nie wręcz wybitny. Jeśli chodzi o Rengaru, to zgadzam się z przedmówcami, że jego głos brzmi trochę jakby miał się spłakać aniżeli jakby był zestresowany. Także jak wspomiał kolega wyżej, uważam iż lepiej zrobić jedną rozbudowaną opcję dialogową z kasą na podstawie tych dwóch niż mieć dwie opcje, które i tak prowadzą do tego samego skutku.
A co do Kruka, to na taką walkę właśnie czekałem od podstawki, ale można by trochę zmian wprowadzić. Ktoś pod filmem wspomniał w komentarzach że trochę nielorowe jest posłuszeństwo kamiennych strażników wobec Kruka, toteż jednak lepiej by im zmienić nazwę na Opętany lub Zbeszczeszczony kamienny strażnik - gigant, bo w końcu ci są niewyobrażalnych rozmiarów. Szkoda, że Kruk nie ma jakiegoś ataku na dystans np. podczas walki ze szkieletami mógłby co jakiś czas wysyłać piorun Beliara ot tak. No i ta muzyczka także mi zalatuje za mocno Requiemem, mimo iż epicka to jednak lepiej by jej nie było moim zdaniem.
Tak czy siak muszę pogratulować kawału dobrej roboty podczas prac, już na pewno wiem, iż ogram tego moda na premierę ;)