Problemy z Rozdzielczoscia 4414 5

O temacie

Autor Keldran

Zaczęty 23.08.2019 roku

Wyświetleń 4414

Odpowiedzi 5

Keldran

Keldran

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam taki problem ze gra odpala mi sie z ucietymi bokami tak jakby byla 4:3 zamiast 16:9, mam swieza wersje zainstalowana prosto ze steama, potem doinstalowalem player kita i moda razem z latka dubingu, jak sprobowalem odpalic nowa gre to wywalilo mi blad i wyrzucilo do pulpitu probowalem w gothic ini zmienic rozdzielczosc na 1920x1080 i nie pomoglo

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Zainstaluj jeszcze Systempacka.

Keldran

Keldran

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki wielkie juz dziala normalnie poki co, mam jeszcze jedno pytanie, czy jest moze jakis angielski dubbing do tej gry ktory tak nie straszy jak ten polski? bo poki co rozmowa bezimiennego z pierwszym npcetem niezbyt mnie zachecilo do dubbingu

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jest, ale musisz zaopatrzyć się we własnym zakresie.

Keldran

Keldran

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno pytanie, w jaki sposob wyglada tutaj poziom trudnosci w porownaniu np do returninga? Ogolnie to jestem dosyc doswiadczonym graczem ktory lubi wyzwania ale nie lubie tez powtarzac jednej walki 20razy i mysle czy poziom trudny nie bedzie jednak za ciezki dla mnie czy jest okej?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nie mam pojęcia. Sorry, pojebałem z tym dubbingiem. Zapomniałem, że chodzi ci o Mroczne Tajemnice. Nie wiem w takim razie czy jest angielski dubbing, ale wątpię. Po prostu usuń dubbing, bo nie warto tracić na to słuchu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry