Błędy i bugi 4976 142

O temacie

Autor TheKetrab

Zaczęty 12.06.2019 roku

Wyświetleń 4976

Odpowiedzi 142

bogu9821

bogu9821

Moderator działu
posty303
Propsy85
ProfesjaSkrypter
  • Moderator działu
Ok działa, ale Will nie chce mi nią parować, a podczas walki z goblinami nie byłem w stanie zablokować żadnego z ich ataku. muszę mieć przynajmniej 30% walki bronią jednoręczną czy wbić tą umiejętność na drugi poziom?

EDIT:

Błagam, jeśli możesz naprawa błąd gdzie ludzie nawet jak upuścisz WŁASNY przedmiot z eq lub np: podniesiesz lagę zabitego goblina krzyczą złodziej i cię atakują. To jest tak bardzo wnerwiające.

Bez 30% blokujesz normalnie, jak mieczem. Przy 30% możesz blokować każdy cios. jeżeli biją cię z przodu.


Gestath zlecił mi bym udał się sprawdzić jakiś ludzi przy kopalni niepodal wieży demonów. Niestety nikogo tam nie ma. Czy tylko ja tak mam?


Masz najnowszą łatkę? Bez najnowszej łatki, albo grając na save sprzed łatki nawet na łatce niestety oni się pojawiają. Musisz ich przyzwać kodem -> NASZ_301_BANDZIOR i NASZ_302_Bandzior.

 
while(false) do();

sc00r3

sc00r3

Użytkownicy
posty15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć, jest bug związany z UrShakiem mianowicie jak się go pokona i jest regeneracja pojawia się czarny ekran i gra się zawiesza
 

bogu9821

bogu9821

Moderator działu
posty303
Propsy85
ProfesjaSkrypter
  • Moderator działu
Cześć, jest bug związany z UrShakiem mianowicie jak się go pokona i jest regeneracja pojawia się czarny ekran i gra się zawiesza
Masz najnowszą łatkę? Ogólnie, to ponowna walka powinna pomóc.
 
while(false) do();

Taigho

Taigho

Użytkownicy
posty33
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ork Kurg-Kan ma za mało siły. Po przyjęciu go do obozu Łowców orków i uzyskaniu możliwości korzystania z broni prosi nasz os zdobycie Orkowego miecza wojennego. Tylko jest taki problem iż nie jest w stanie go założyć i nadal wymachuje tym samym toporem co wcześniej. Niby to detal, ale miło by było widzieć jak używa naszej z trudem zdobytej broni. Więc jeśli by się dało to mógłbyś @bogu9821 w następnej łatce zwiększyć jego siłę o pięć punktów, aby mógł wykorzystywać orkowy miecz?
 

bogu9821

bogu9821

Moderator działu
posty303
Propsy85
ProfesjaSkrypter
  • Moderator działu
Ork Kurg-Kan ma za mało siły. Po przyjęciu go do obozu Łowców orków i uzyskaniu możliwości korzystania z broni prosi nasz os zdobycie Orkowego miecza wojennego. Tylko jest taki problem iż nie jest w stanie go założyć i nadal wymachuje tym samym toporem co wcześniej. Niby to detal, ale miło by było widzieć jak używa naszej z trudem zdobytej broni. Więc jeśli by się dało to mógłbyś @bogu9821 w następnej łatce zwiększyć jego siłę o pięć punktów, aby mógł wykorzystywać orkowy miecz?

Dzięki za informacje. Dostanie on więcej siły. ;)
 
while(false) do();

bonq

bonq

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilofy się zużywają? Bo zniknęły mi dwa z ekwipunku. Jest możliwość gdzieś kupienia albo znalezienia bo trochę przypał
 

Lebron

Lebron

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
raz piszecie że łatka nie wymaga nowej gry a raz ze trzeba na nowo. Nie podajecie też changelogu o dokładnych zmianach jakie zaszły co mnie trochę ciekawi, bo część bugów mogły być już poprawione a ja mogę je mieć nadal.
 

Taigho

Taigho

Użytkownicy
posty33
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Walka tarczą działa, ale jest pewien błąd. Mianowicie przy poziomie walki wojownik (30% broni jednoręcznej) z wyekwipowaną tarczą nadal walczy animacjami wojownika, a nie zielonego.
 

Roven

Roven

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Brutus z zadania Paczka dla Kowala nie pojawił się w miejscu, gdzie miał się pojawić.. Jaki jest kod na paczkę stali?
Nie dostałem wpisu do zadania Niedostępny klif po zabiciu maga w jaskini za chatą kavalorna (nie pogadałem z nim/ jestem 10h do przodu), jaki jest kod na przyzwanie go xD? Tak btw. jako myśliwy bandyci mi się zrespili :d.
 

KamSpark26

KamSpark26

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomocy ! Gram w Returninga 2.0  Mam wyuczoną alchemię, lecz gdy chcę stworzyć mikstury np. esencja leczniczą, to wyświetla mi się tylko "wróć" i "koniec".  Uprzedzam, że posiadam potrzebne składniki i menzurki. Boryka się ktoś z podobnym problemem, a może ma ktoś sposób/rozwiązanie ?
 

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty616
Propsy203
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyłącz returninga, włącz ucieczkę.
 
while (!success) try{...}

KamSpark26

KamSpark26

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To akurat mi NIE pomogło...
 

Fabio

Fabio

White&Red
posty3165
Propsy1916
ProfesjaScenarzysta
  • White&Red
To akurat mi NIE pomogło...

To najpierw zobacz w jakim dziale jesteś.  :facepalm:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4055
Propsy1021
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Czy ty masz chociaż blade pojecie jak używać forum i gdzie piszesz?

Edit
@Fabio mnie ubiegł.
 
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

W dupie mam goticzka nie odpowiadam na żadne pytania elo

KamSpark26

KamSpark26

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem tu pierwszy raz, więc wybaczcie mi moją pomyłkę ;)
 

szatan2000

szatan2000

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie drodzy kochani mam zadanie by zniszczyć palisadę w obozie bandytów.Dostałem kiepski tasak i naciskając na palisadę tasak mi znika i nie ma żadnej interakcji zdobyłem więcej tasaków i naciskałem ale interakcji brak  łatkę mam zainstalowaną
 

Simen

Simen

Moderator
Nilfgaard
posty6107
Propsy2771
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak to jest jak się spieszy z premierą XD O ile Ketrab tego czasem nie naprawił, zalicza zadanie jak podrzucisz paczki z bronią i zabijesz owce.
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu



bonq

bonq

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabiłem kopacza Daniela i miał on przy sobie rozkazy dla Dextera oraz klucz do jego skrzyni. Chyba że to część fabuły.
 

szatan2000

szatan2000

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 

Simen

Simen

Moderator
Nilfgaard
posty6107
Propsy2771
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zabiłem kopacza Daniela i miał on przy sobie rozkazy dla Dextera oraz klucz do jego skrzyni. Chyba że to część fabuły.
Nie, nie jest. Dlaczego zabiłeś kopacza Daniela?
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu




0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry