Modding Gothica > Zapowiedzi modyfikacji

[G2NK] Against All Odds

<< < (10/10)

SolariS:
Dzień dobry.

Czas na małą aktualizację. Tylko mała paczka zrzutów ekranu. Życzę wszystkim powodzenia!

Spoiler

SolariS:
Żegnaj Loa! Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach, tak jak niezrównany taniec, który podarowałaś nam w R2.0 do legendarnego Herr Mannelig w wykonaniu Garmarny. Teraz twoje miejsce jest zwykłą areną, na której niegrzeczni najemnicy mierzą się między sobą, wybijając sobie nawzajem zęby. 😢😢😢Do widzenia!
Spoiler

Skoro już mówimy o druidzie (wiecie jak to jest), to pracowałem nad naszym zielonym bratem. Już dawno należało (ale nigdy się na to nie zanosiło) przenieść go za miasto, zburzyć jego obskurną dziuple i dodać mu bardziej kolorowe miejsce do życia. Nie zrobiliśmy dla niego nowego lokum, to więcej niż niepotrzebne. Poszerzyłem tylko nieco północno-wschodnią część samego Khorinis i zrobiłem z niej bramę do morza. A poza tym umieściłem tam naszego kolegę. Długo myśląc, postanowiłem jeszcze zmienić mu imię, nie ma co wciągać Fregyala w nasz nowy projekt. Niech pilnuje przyrody w balansach. A oto nowa historia, nowe nazwisko... I kilka zrzutów ekranu. Jak zawsze krótko, żeby nie zepsuć tego, co najsmaczniejsze. Będzie wiele niespodzianek.
Spoiler

Skończywszy z Druidem, postanowiłem wdrożyć kilka pomysłów, które zostały zgłoszone przez naszych subskrybentów.
Efektem pracy z ostatnich kilku dni, jest spora paczka screenshotów. W ogólnym ujęciu jednego ze scenariuszy, Jarkendar został rozbudowany o około jedną czwartą. W nowych terytoriach zaimplementowano masę łamigłówek i zagadek. Ale to starożytna cywilizacja i nie ma zbyt wielu tajemnic. Dodatkowo, została ukończona wieża mrocznego maga w Khorinis, która właściwie również zaimplementowała garść wydarzeń i sekretów. Oczywiście, wszystko to pod okiem mrocznego maga. Nie możemy pokazać wszystkiego, niektóre rzeczy byłyby wielkimi spoilerami. Ale myślę, że spodoba ci się to, co zobaczysz.
Spoiler

Truenamer:
Jak dla mnie mod zapowiada się bardzo ciekawie i czekam z niecierpliwością. Szczególnie ,że planują usunąć 90% zawartości z Returninga. Jak dla mnie te wątki opiekunów, zabójców czy innej patologii jak asasynów z lasu lub te zbroje ze Skyrima i kaptury są nieklimatyczne i nie Gothicowe. I cieszy mnie ,że będzie robione na nowo i postawią na fabułę a nie tłuczenie mobów 20 min

Damianut_Gladiator:
Dla Gothic Up przeprowadziłem wywiad z twórcami modyfikacji. Nazwa projektu została zmieniona z Outfaith na Against All Odds. W modyfikacji Jarkendar będzie trzykrotnie większy, niż w oryginale i zostanie wyjaśniona historia Budowniczych. Do tego pojawi się wyspa Tirith z Gothic III: The Beginning. Więcej informacji w wywiadzie: link.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej