[G2NK] Złote Wrota: Królestwo Elei 8622 14

Ankieta

Oceń modyfikację w skali od 1-6.

1
2 (2.7%)
2
1 (1.4%)
3
3 (4.1%)
4
14 (19.2%)
5
28 (38.4%)
6
25 (34.2%)

Głosów w sumie: 73

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 13.08.2018 roku

Wyświetleń 8622

Odpowiedzi 14

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W II części Złotych Wrót dane nam  będzie przemierzać nowy, ogromny świat zwany Królestwem Elei, a pomoże  nam w tym nowy protagonista o imieniu Morris. Morris ma za sobą  tajemniczą przeszłość, którą wraz z rozwojem fabuły będzie stopniowo  poznawać. Rozgrywkę rozpoczniemy na wyspie Samoi. To kolebka naszego  bohatera, jednak większość wydarzeń będzie rozgrywać się na kilka razy  większej wyspie Elei. W grze pojawi się mnóstwo nowych rozwiązań i  innowacji, nie zabraknie także nowych animacji i modeli 3D, a całkowicie  autorskie lokacje na długo przykują naszą uwagę. Warto również zwrócić  uwagę na nową walutę - denary. Czas gameplay'u jeszcze trudno oszacować,  ale będzie to z pewnością kilkadziesiąt godzin.
Fabuła  modyfikacji rozgrywa się we wspomnianym wcześniej Królestwie Elei,  niegdyś potężnym i silnym, teraz pogrążające się w chaosie. Elea, znana  ze swej wielkiej historii, teraz musi uporać się z pogłębiającą się  anarchią, spodziewaną inwazją obcych wojsk oraz wewnętrznymi intrygami w  walce o władzę. Jak w tym wszystkim odnajdzie się nasz bohater? W jakie  okoliczności pchnie go los? Prace trwają, data premiery nie jest  jeszcze ustalona.
II cześć nie jest bezpośrednią kontynuacją I  części modyfikacji, ale dowiemy się w niej o dalszych poczynaniach  Bezimiennego po przybyciu na nowy kontynent, o tym czego dokonał i jak  zapisał się w pamięci miejscowych.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No i dla mnie faworyt. Jak do tej pory jedyny projekt któremu daje z czystym sercem 6. Ładne tekstury, modele, wszystko fajnie zgrane w ładną i ciekawą kompozycje. Lokacje fajnie ovobowane, naprawdę dobra robota.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk
Sztos, Sentarion robi niesamowitą robotę. Według mnie faworyt do objęcia pierwszego miejsca. Daje 6 i trzymam mocno kciuki za modyfikację :)

Blog grupy DarkModders Team.

http://darkmodders.pl/

Discord: darkmodders

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

[G2NK] Złote Wrota: Królestwo Elei
#3 2018-08-15, 10:12(Ostatnia zmiana: 2018-08-15, 10:41)
Ja daję 4. Tekstury z G3, roślinność z lhivera, a niektóre rzeczy z woga. Poza nowymi pancerzami od Gizbora i fontanną większość jest nieautorska i mimo ogólnego wyglądu, który prezentuje się lepiej niż w poprzedniej edycji, to na wyższą ocenę według mnie to nie zasługuje.

EDIT: Zwróccie uwagę na te dwie kobiety. Są tak do siebie zbliżone jakby miały się całować. :D

Freddy

Freddy

Użytkownicy
posty232
Propsy64
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Same lokacje prezentują się całkiem nieźle, jednak na 1 i 4 screenie przez trochę kiepskie ujęcie świat wygląda, jakby był całkowicie płaski :P. Ja wiem, że to tylko perspektywa, ale psuje mi trochę odczucia, dlatego 5.

Gregus

Gregus

Użytkownicy
posty18
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No no, superancko i tak wygląda, choć można było by leciutko poprawić screeny, by wyglądały lepiej. Leci 5   :P

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Daję mocną 5. Screeny jakoś bardzo mnie nie porwały, ale wszystkie zostały dobrze wykonane.

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty640
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Fajne laski jak na standardy Gothic'a.

Jaszczomp

Jaszczomp

Użytkownicy
o chollera
posty11
Propsy7
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • o chollera
Bardzo ładne screeny, jedyne do czego mógłbym się przyczepić to ta ławka z pierwszego screena, ale ogólnie jest ok, daję 5

OrtegaX

OrtegaX

Użytkownicy
Bractwo Gothica
posty358
Propsy298
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothica
Pięknie to wszystko wygląda, daję 6.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Wszystko piękne tylko dodałbym troszeczkę nierówności jeśli chodzi o trawę :) No ale tutaj to mały aspekt.
Nie podoba mi się jedynie 4 screen ponieważ nic sensownego nie pokazuje tylko jakieś krzoczki :D Daje 5.

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Grałem w pierwszą cześć Złotych Wrót i mnie bardzo zaciekawił.Czekam akurat na cześć drugą .Przeglądam akurat newsy od twórców tych modów i często screeny które mi się bardzo podobają .Dają ducha tego co będzie się odbywało itd.Wysoka ocena czyli 6

PS:Fontanna z ostatniego screena szacun za robotę tylko szkoda że pod cieniem jest

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty665
Propsy233
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dałem 5. Screeny przyjemne dla oka. Robią hype na kolejną część. Mimo to brakowało mi czegoś, aby dać 6.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

hardom

hardom

Użytkownicy
posty55
Propsy26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daje 5. Miejsacmi troche zbyt plasko i zbyt sterylnie, no i szkoda ze pokazana tylko 1 lokacja. Ale generalnie wyglada to bardzo ładne.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6469
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
(1*2) + (2*1) + (3*3) + (4*14) + (5*28) + (6*25) = 357
357/73 = 4,89

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry