Proszę bardzo, są i przykłady, tylko całej rozmowy mailowej nie chce mi się przepisywać.
Robienie pretensji z tego powodu, że ktoś dorwał coś pierwszy i zaczął nagrywać, a Ty miałeś być pierwszy. To co, miałem do Majesa napisać: "Hej, stary! Nie nagrywaj pierwszy, bo Archi chce" nawet nie wiedząc, że będzie kiedykolwiek coś mojego nagrywać? Teraz już masz przykład.
Czy Ty mnie z kimś innym nie pomyliłeś? Co to w ogóle ma być? Nawet czegoś takiego nie pamiętam, bo widocznie mnie to nie rusza. Jeżeli kiedykolwiek miałbym pretensje o to kto co nagrywa, to tylko wtedy jakbym się z kimś umówił na otrzymanie moda przed premierą żeby nagrać jako pierwszy, a potem zobaczyłbym, że ktoś jednak miał to wcześniej i już ograł. Dlatego, że to kwestia zaufania i nie dotrzymania obietnicy, bo poza tym to tylko mod do jakiejś gierki... Japierdziele, w życiu bym się nie spodziewał czegoś takiego. Może jeszcze się czegoś nowego o sobie dowiem na tym forum...
Wracając do tematu, Gothic nie jest jeszcze w planach, nic na razie nie powstaje, mój film był parodią fake newsów i mam nadzieję, że się już wszyscy zapoznali z definicjami słów podanymi wyżej.
PS. Chyba faktycznie przez takich użytkowników nie warto nic robić dla tej społeczności i nie dziwie się, że niektórym moderom/youtuberom odchodzą chęci do tworzenia...
PS2. Beziego oczywiście nie popieram, ale jest więcej kwiatków żerujących na naiwności fanów tej gry. Ja się do nich na szczęście nie zaliczam...