Gothic 4 42742 109

O temacie

Autor Paradoxal

Zaczęty 2.07.2018 roku

Wyświetleń 42742

Odpowiedzi 109

ArchiYT

ArchiYT

Bractwo Spolszczenia
posty5
Propsy3
Profesjabrak
  • Bractwo Spolszczenia
Proszę bardzo, są i przykłady, tylko całej rozmowy mailowej nie chce mi się przepisywać.
Robienie pretensji z tego powodu, że ktoś dorwał coś pierwszy i zaczął nagrywać, a Ty miałeś być pierwszy. To co, miałem do Majesa napisać: "Hej, stary! Nie nagrywaj pierwszy, bo Archi chce" nawet nie wiedząc, że będzie kiedykolwiek coś mojego nagrywać? Teraz już masz przykład.

Czy Ty mnie z kimś innym nie pomyliłeś? Co to w ogóle ma być? Nawet czegoś takiego nie pamiętam, bo widocznie mnie to nie rusza. Jeżeli kiedykolwiek miałbym pretensje o to kto co nagrywa, to tylko wtedy jakbym się z kimś umówił na otrzymanie moda przed premierą żeby nagrać jako pierwszy, a potem zobaczyłbym, że ktoś jednak miał to wcześniej i już ograł. Dlatego, że to kwestia zaufania i nie dotrzymania obietnicy, bo poza tym to tylko mod do jakiejś gierki... Japierdziele, w życiu bym się nie spodziewał czegoś takiego. Może jeszcze się czegoś nowego o sobie dowiem na tym forum...

Wracając do tematu, Gothic nie jest jeszcze w planach, nic na razie nie powstaje, mój film był parodią fake newsów i mam nadzieję, że się już wszyscy zapoznali z definicjami słów podanymi wyżej.

PS. Chyba faktycznie przez takich użytkowników nie warto nic robić dla tej społeczności i nie dziwie się, że niektórym moderom/youtuberom odchodzą chęci do tworzenia...
PS2. Beziego oczywiście nie popieram, ale jest więcej kwiatków żerujących na naiwności fanów tej gry. Ja się do nich na szczęście nie zaliczam...

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sorry Archi, że Cię w to wplątałem dając link do Twojego filmu. Stwierdziłem, że odpowiednio wyjaśnia kwestię powstawania Gothica 4, a rzeczywiście jedynie gównoburza się tu rozwinęła.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

boguc

boguc

Użytkownicy
posty210
Propsy344
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Olaboga jutuberow obrażajo

Gothic najlepszy

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawet go nie oglądam. Ale nazywanie kogoś spierdoliną... Szanujmy się.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oj straszna gównoburza sie zrobiła. Temat jak każdy inny, jedynie jakiś youtuber ma problem że ktoś go szkaluje na tym wiejącym chujem(ostatnimi czasy) forum. Niedługo to odpisanie na czyiś post będzie traktowanie jako gównoburza a jakakolwiek sprzeczna opinia - bólem dupska.
Dodam tylko że jako osoba publiczna powinien być świadom takich akcji, zresztą Darkmodders przyznał się do błędu nazwania go cytuję "spierdoliną" i wyjaśnił o co mu chodziło, nie wnikam i jebie mnie to zresztą :)

ArchiYT

ArchiYT

Bractwo Spolszczenia
posty5
Propsy3
Profesjabrak
  • Bractwo Spolszczenia
Nie mam problemu z obrażaniem, chociaż jest to poniżej przyzwoitego poziomu. Bardziej chodzi o sianie fermentu i mówienie nie prawdy, plus nie rozumienie mojego filmu. Ale co ja się oszukuje, raczej tego się przetłumaczyć nie da. Mam tylko nadzieję, że tacy ludzie nie będą mnie subskrybować :) Poza tym życzę wszystkim miłego dnia!

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Proszę bardzo, są i przykłady, tylko całej rozmowy mailowej nie chce mi się przepisywać.
Robienie pretensji z tego powodu, że ktoś dorwał coś pierwszy i zaczął nagrywać, a Ty miałeś być pierwszy. To co, miałem do Majesa napisać: "Hej, stary! Nie nagrywaj pierwszy, bo Archi chce" nawet nie wiedząc, że będzie kiedykolwiek coś mojego nagrywać? Teraz już masz przykład.

Darkmodders

Darkmodders

DarkModders Team
Mistrz mrocznych sztuk
posty828
Propsy283
ProfesjaProducent
  • DarkModders Team
  • Mistrz mrocznych sztuk

Mam, nawet wyżej jest napisane. Pierwsza linijka tego, co napisałem. A skoro już wszystko jest wyjaśnione, to po co to ciągnąć dalej?

Za swoje wulgarne wyrażenie przeprosiłem, więcej nie mam nic do dodania.

Blog grupy DarkModders Team.

http://darkmodders.pl/

Discord: darkmodders

ArchiYT

ArchiYT

Bractwo Spolszczenia
posty5
Propsy3
Profesjabrak
  • Bractwo Spolszczenia
Ty no ładny ten dowód, specjalnie przejrzałem maila nawet :D Śmiesznie tu na tym theModders. Też mam pewien dowód ale muszę go zanieść Lordowi Hagenowi, Cya!

PS. Aby temat wrócił na stare tory, podawajcie jakieś nowe pomysły na kontynuację Gothica!

boguc

boguc

Użytkownicy
posty210
Propsy344
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Naskrobał 4 posty. W jednym stwierdził że community jest chujowe i nie warto nic robić, w innym osrał całe forum bo jeden user nazwał go spierdoliną(i przyznał że nie powinien), chociaż kilku innych stanęło po jego stronie. Na koniec wyznaczył kierunek w jakim ma udać się ten temat.
Dobrze widzę?

Gothic najlepszy

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja chce tytany i latanie na smoku.

boguc

boguc

Użytkownicy
posty210
Propsy344
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
A ja duale i miecze runiczne
EDIT: i jazdę na koniu

Gothic najlepszy

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To w Żeglarzach... nie będzie?!

ArchiYT

ArchiYT

Bractwo Spolszczenia
posty5
Propsy3
Profesjabrak
  • Bractwo Spolszczenia
Naskrobał 4 posty. W jednym stwierdził że community jest chujowe i nie warto nic robić, w innym osrał całe forum bo jeden user nazwał go spierdoliną(i przyznał że nie powinien), chociaż kilku innych stanęło po jego stronie. Na koniec wyznaczył kierunek w jakim ma udać się ten temat.
Dobrze widzę?

Całkiem źle widzisz. Nic na to nie poradzę. Błędnie interpretujesz, a czytania ze zrozumieniem nikogo nie będę uczył. Fajnie było ale ja wracam "do siebie".
Pozdrawiam!

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paradoxal

Gothic 4
#94 2018-07-20, 23:08(Ostatnia zmiana: 2018-07-20, 23:21)
To w Żeglarzach... nie będzie?!
A chciałbyś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

edit. Jak ładnie poprosisz to będzie :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zły target celujesz. I rób modyfikację po swojemu.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie martw sie tak beznadziejne jak Korzenie Zła nie będzie :D

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
- Jesteś gupi.
- A ty jeszcze gupszy.
Tak to zaczyna wyglądać.
A modyfikacje oceniają gracze. Jedni dobrze, drudzy źle. Nie mam problemów z tym.
No i koniec offtopu.

boguc

boguc

Użytkownicy
posty210
Propsy344
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Dobrze widzę?

Całkiem źle widzisz. Nic na to nie poradzę. Błędnie interpretujesz, a czytania ze zrozumieniem nikogo nie będę uczył. Fajnie było ale ja wracam "do siebie".
Pozdrawiam!
Nie świruj, zostań tu z nami  :trollface:

Gothic najlepszy

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Filmowy sneak peak z planu produkcyjnego Gothica 4

https://www.youtube.com/watch?v=vTSjpCuo3s0

7:30 wybitna akcja :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry