Gothic 2 NK Returning 2.0 66.2 - Spolszczenie [Linki,Instrukcja,Galeria] 271375 471

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.05.2018 roku

Wyświetleń 271375

Odpowiedzi 471

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jakby tymi magami mozna bylo tarcze robic albo przemieszczac się na krótkie dystanse to by był mag spoko :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wow. Nie sądziłem, że dożyję dnia, w którym zostanie wypuszczone spolszczenie do Returninga 2.0. (a dawny temat o polonizacji czytałem jako gość i było dość... cóż. Wspomnienia :D)

Gratulacje! (teraz czekać na Goetja i ew. spolszczenie za kolejne 10 lat XD)

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
@Ventrue

Bug spolszczenia

Opcje gry > klawiszologia > klawisze opisane po niemiecku

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Z tego co ja słyszałem to jest gorszy, raz projekt jest open czyli chyba nigdy nie zostanie skończony dwa ułatwia returna w czystej formie i ma sporo trefnych pomysłów jak wymaganie 2h do duali lol
Zgadzam się całkowicie z @tldr. Ja bawiłem się łucznikiem i mogę powiedzieć z całą pewnością, że AB nawet w takiej wersji jaką ogrywałem był dużo ciekawszy niż normalny return 2.0.
AB wprowadza bardzo dużo przyjemnych zmian. Jedyny błąd jaki dostrzegłem w mojej rozgrywce to kradzież kieszonkowa, którą można było bugować.
Na wersji w jakiej ja grałem można było ustawić 5 punktów nauki na poziom + dwukrotne zbuffowanie potworów pod względem hp i siły z jednoczesnym dwukrotnym zmiejszeniem doświadczenia za nie. Gwarantuje ci, że taka rozgrywka była by kolosalnie trudniejsza niż w normalnym returningu 2.0.
Więc już dwie osoby, które ograły sporo godzin w AB piszą ci, że jest zupełnie na odwrót jak słyszałeś.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Dajcie sobie spokój z tym AB  :facepalm: Najpierw grali na śmieciowym google translate z takim zachwytem i zapałem, znikąd wychodzi spolszczenie, i jeszcze płacze o AB, który jak ktoś już tu pisał, zjada swój ogon.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Wyrażamy swoją opinię na temat AB ogrywając masę godzin zarówno w normalnego returna 2.0 jaki i AB.
Według mnie jesteśmy bardzo wartościowym źródłem, którym można się posługiwać.
I jeżeli piszesz do mnie, że płacze o spolszenie to zmartwię cię ale wolę grać po angielsku. Polski dubbing bym zato chciał :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer

To ilu was jest, dwóch, trzech czy czterech, a może jeden z wieloma osobowościami :lol2: Ten projekt sam się wykończy, lepiej zając się poprawianiem bugów w spolszczeniu, zdecydowanie większy pożytek.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

To ilu was jest, dwóch, trzech czy czterech, a może jeden z wieloma osobowościami :lol2: Ten projekt sam się wykończy, lepiej zając się poprawianiem bugów w spolszczeniu, zdecydowanie większy pożytek.

Ty majster, my wiemy o tym że jest wiele osób które czekały na Polskiego Returninga i sobie niech grają, ja też będę grał jak wyjdą poprawki do spolszczenia, ale chodzi o to że mamy PORÓWNANIE bo już oryginalnego R2.0 mamy dawno za sobą kiedy trzeba było pseudo angielskim tłumaczyć rosyjskie strony, więc znamy temat od podszewski, a AB wprowadza swojego rodzaju odświeżenie i lifting jeśli chodzi o sam rozwój postaci, wprowadzenie możliwości nauki 6 kręgu magii w 4 rozdziale jest po prostu genialne i ci którzy będą grać w AB docenią ten motyw. Jak i wspomniane wyżej boosty od bogów których w oryginale nie ma (mam nadzieje ze bedzie w Goecji) bo jest to w chuj OP.

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
Chciałbym zapytać czym różni się texturepack w pierwszym linku od drugiego?

Przy instalacji polecacie zaznaczyć oryginalny soundtrack z Gothica II czy ten nowy daje radę? :)

Lampard_123

Lampard_123

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema działa pieknie ładnie ale brak DX 11. może ktoś podesłać link do tej wersji Returniga ? i skrócie opisać jak to zainstalować :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Chciałbym zapytać czym różni się texturepack w pierwszym linku od drugiego?

Przy instalacji polecacie zaznaczyć oryginalny soundtrack z Gothica II czy ten nowy daje radę? :)

Trzeba odwiedzić link w pierwszym poście i się przekonać.
Zaznacz nieoryginalny, jak nie spasi to usuń kairo music.vdf z data.

Duriel

Duriel

Użytkownicy
posty34
  • Użytkownicy
Ok, widzę, że dodano info, że jest przerobiony pod spolszczenie :D

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
@Ventrue

Zdaje mi się, że jest jeszcze jeden alternatywny Texture pack do R2, niestety nie potrafię go znaleźć, wiesz coś o tym?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ten co dałem w poście to jedyny jaki znam.

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
@Ventrue

Jestem pewien, na jakieś 70% że widziałem jeszcze jeden, na rpgrussia, ale dobra, nieważne, ten przerobiony pod spolszczenie, to najnowsza wersja? widzę v.1.5b i GTR_1.7.7  :F

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
@Ventrue

Ostatnie pytania na dziś

Czyli ta 1.7.7? na oficjalnej stronie jest to niejednoznaczne, v1.5b ma inną nazwę archiwum.

https://mega.nz/#!9VxgFTZK!VBjBtwpt_WF9XMcHj87wpLkcT6EMX9D8QPpWZMSLRx8

Pisząc że alternatywne menu Siemekk'a będzie dodane w nowym patchu, masz na myśli że z aktualizacją spolszczenia? zintegrowane.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Jorvet

Jorvet

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem, zainstalowałem wszystkie pliki zgodnie z poradnikiem, po uruchomieniu słyszę tylko muzykę natomiast ekran jest biały, nic nie widać. Wymagania sprzętowe na pewno mój laptop spełnia.
Ma ktoś może podobny problem?? albo wie jak go rozwiązać??

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry