[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1145484 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1145484

Odpowiedzi 5178

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie na ile % muszę mieć alchemię żeby wyuczyć się od Neorasa tego eliksiru klasowego dla magów ognia ?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tu mogę się mylić, ale chyba było to 40 punktów.

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 66 i dalej mi mówi że nie mam doświadczenia w alchemii. Następne pytanie jak przywołać ognika i jak czytać te tabliczki siły szermierza itp

Post połączony: 2020-02-23, 11:41
Jak jest jakiś poradnik dotyczący tych nowych opcji: łowienie itp. Prosiłbym o podesłanie linka z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
mam 66 i dalej mi mówi że nie mam doświadczenia w alchemii. Następne pytanie jak przywołać ognika i jak czytać te tabliczki siły szermierza itp

Post połączony: 2020-02-23, 11:41
Jak jest jakiś poradnik dotyczący tych nowych opcji: łowienie itp. Prosiłbym o podesłanie linka z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Wciśnij H i masz tam wszelkie skróty klawiszowe na ognika szukającego masz 8 albo 7 a na ognika wędrującego shift + f5 co do łowienia ryb to w porcie szukaj miejsca jest ono niedaleko rybaka farima ale nie na plaży tylko na drewnianej platformie klikając shift + 8 ale musisz mieć wędkę kupisz od halvora albo farima

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gral ktos guru i stworzyl rune trujace ukaszenie czy jakos tak?
Skad wziac trucizne z zadel krwiopijcy?
Od kilku dni sie mecze z tym i nie moge wymyslec, z krwiopijec nie leci, na stole alchemicznym tez nie moge tego zrobic.
O krwiopijcach mam wyuoczne wszystko co sie da.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Truciznę z żądeł to możesz pozyskać jak pogadasz z Edgorem w Jarkendarku. 

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Gral ktos guru i stworzyl rune trujace ukaszenie czy jakos tak?
Skad wziac trucizne z zadel krwiopijcy?
Od kilku dni sie mecze z tym i nie moge wymyslec, z krwiopijec nie leci, na stole alchemicznym tez nie moge tego zrobic.
O krwiopijcach mam wyuoczne wszystko co sie da.

Chodzi o naukę wycisnania trucizny z żądeł krwiopijcy nie o samą alchemię i tworzenia takowej trucizny po prostu jest to potrzebne by tworząc miksture dla fortuno on nie umiarł i chyba jeszcze żądła wtedy cie leczą dzięki temu jak zjadasz do pewnego czasu ale nie jestem pewny

A czy można zrobić potem truciznę z żądeł krwiopijców to głowy nie dam że nie bo to możliwe ale musisz pozyskać odpowiedni przepis o ile takowy istnieję  ale wątpię broni o ile wiem nie można zatruć a trucizna jest potrzebna tylko do zadania z constantinem z tego co wiem bo chcę możemy kupić za 1k od kogoś tam lub zdobyć

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A Nrozas aby nie uczy tworzenia trucizn?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Constantine uczy robienia trucizn, a po za tym same trucizny są do kupienia u alchemika w porcie.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 Gdzie jest dobre miejsce żeby łowić ryby? :F

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Gdzie jest dobre miejsce żeby łowić ryby? :F

Parę postów wyżej wytłumaczyłem gdzie łowić, czytajcie czasem posty problemów które nawet was nie dotyczą można się czasem sporo dowiedzieć

Co do ognika wędrującego warto w niego dać 40k golda? będzie na full zrobiony i ładnie szukał tylko pytanie na ile złoto jest towarem ważnym w grze , zakładając że na naukę znaleźć grosza nie problem a książki u kupców pff retoryki mi starczy na długo a jeszcze GD  przede mną, onar dobrze płaci tylko boli że ustawiłem sobie 25% przychodu złota jeśli gold będzie bardzo potrzebny w dalszym etapie gry nie mogę sobie pozwolić na większe straty bo będzie czekał grind którego nie cierpię tym bardziej z ograniczeniem snu

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Złota jest dużo, ale polecam zdobywać "fanty" z bossów - w solucji opisane, co i jak w sprawie ognika.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Złota jest dużo, ale polecam zdobywać "fanty" z bossów - w solucji opisane, co i jak w sprawie ognika.

A to będzie dodatkowy exp? załóżmy że kupie wszystkie fanty u ognika to te bossy znikną? bo nie powiem sporo rzeczy pomijam a ognik je znajduję i chciałbym jak najszybciej go mieć na full a zdobycie wszystkich składników nie będzie chyba proste? szczególnie jeśli zamierzam to zrobić zaraz przed wejściem we większe lokacje

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Bosy z "fantami" nie znikną, będą dalej w grze. Niektóre z nich są związane z fabułą. Co do "fantów", po prostu będą ci zalegać w ekwipunku i będziesz się tylko zastanawiał, po co to jest.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Bosy z "fantami" nie znikną, będą dalej w grze. Niektóre z nich są związane z fabułą. Co do "fantów", po prostu będą ci zalegać w ekwipunku i będziesz się tylko zastanawiał, po co to jest.

Ok, w sumie go już wyskilluje bo po co czekać zanim zbiorę wszystko to minę sporo lokacji a ognik pomoże zebrać wszystko a ja też nie bedę musiał specjalnie się rozglądać za wszystkim i będę mógł się skupić tylko na walce

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi poda kody na pierścienie i amulety, które mogę zrobić u Matea? Nie wziąłem tego questa na początku gry i nie mam jak zrobić biżuterii

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Czy ktoś mi poda kody na pierścienie i amulety, które mogę zrobić u Matea? Nie wziąłem tego questa na początku gry i nie mam jak zrobić biżuterii

A masz przedmiot dla matteo? jest na wyspie obok latarni morskiej, są tam skarby gildi zlodziei a klucz dostaniesz w misji Prezent dla Hanny no i potem idziesz i mówisz mu żeby uczył cie jubilerstwa, ja zadanie matea wziąłem w 2 rozdziale i też git

Papopik

Papopik

Użytkownicy
posty72
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za każdym podejściem do returna w kapliczkach była możliwość wziecia daru raz na 10 poziomow. Teraz gram MO, 17 lv i jedyne opcje przy kapliczkach to "módl i złóż ofiarę".

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ty masz te opcje zablokowana aż do drugiego rozdziału takie upośledzenie wszystkich wiernych  inossowi albo kara za bycie wiernym nie mogą oni brać darów aż do drugiego rozdziału i ukończeniu questow związanych z nerkomanta w khorinis  co finalnie odblokowuje dostęp do specjalnego ołtarza w klasztorze i tylko przy nim mogą brać dary.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
1.Wbiłem do GD a tam zaskoczenie Cliff chcę bryłki rudy za naukę skąd je wezmę? Wąź nauczy dopiero gdy odzyskam jego rudę więc w 1 kolejności jego misja?
2.Ektoplazma kupiłem od dwóch kupców nie mogę znaleźć ostatniej a chciałbym sprawdzić ten miecz bo aktualnie mam duale kieł lwa niby są ok starczy na zabicie max jednego orka

No te hp muszę podbić jakoś dość prędko bo na 1k hp to dupa a nie gra

0 użytkowników
Do góry