[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1168270 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1168270

Odpowiedzi 5178

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No, właśnie tam jest nekromanta. Zombie nekromanty konkretnie. Wcześniej jeszcze jest ten cały mroczny żniwiarz, którego model AB skopiowało i zastąpiło nim miniśniących. Ogólnie po zabiciu tego zombiaka powinien wejść wpis w dzienniku.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zagalopowałem się i przeskoczyłem do 2 rozdziału nie dołączając do gildii zabójców. Da radę coś z tym zrobić?

Filipiaszek

Filipiaszek

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy do runy ''Meteoryt'' 6 kręgu są jakieś niestandardowe wymagania ?  Pyrokar moze mnie tylko nauczy Deszczu ognia i Gniewu Innosa .
Uczac sie u Parlana wszystkich poprzednich run nic nie zmienia , odblokowuje sie tylko Gniew Innosa .
Może to przez to że jest już 5 rozdział a ja nie wyuczyłem sie normalnej Kuli Ognia w poprzednich rozdziałach

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę łuk kompozytowy? Ciągle jest obok spalonych chat, na lewo od tawerny?

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę łuk kompozytowy? Ciągle jest obok spalonych chat, na lewo od tawerny?

tak
szybciej nie byłoby sprawdzić samemu?

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam to nadal aktualne ? "Zdecydowanie polecam wsadzić Sarę do wiezienia bo jeśli wsadzimy Canthara to Sara zniknie kiedy Canthar wyjdzie na wolność. A Sara jest potrzebna do ukończenia wątku gildii Kupców."

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tak. Poza tym Canthara trudniej dopaść w wątku zabójców.

You didn't grow.
You didn't improve.

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skad mam wziac skill do ubicia golema przed wieza ?(chodzi o quest necronomicon) Mialem kilka zwoji paladynow swiety ogien czy cos takiego ale nic nie zadaje dmg.
I gdzie sa bandyci : rzeznik, konus, fryga, hannibal, brzytwa? Cale khorinis zwiedzilem i ich nie znalazlem ^^

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
swieta strzala albo swiete swiatlo, nic innego nie dziala. obok sagitty, jak wychodzisz wschodnia brama to w jaskini po lewej, jak idziesz do piramid to gdzie w g2nk byl golem to za golemem, od wiezy xardasa jak idziesz do miasta to jest dodany nowy teren i skrecasz w lewo i caly czas w gore, jak idziesz z bartokiem na polowanie to idziesz dalej i w prawo jest jaskinia, reszty nie pamietam

Post połączony: 2019-05-03, 12:39
a gdzie jest ten drakonid z zadania polowanie na dziwne stwory? jest napisane ze na kamiennej plaży tam gdzie wcześniej była wieża Nergala. tylko nie pamietam gdzie to bylo

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a gdzie jest ten drakonid z zadania polowanie na dziwne stwory? jest napisane ze na kamiennej plaży tam gdzie wcześniej była wieża Nergala. tylko nie pamietam gdzie to bylo
Wieża od Necronomiconu, tam gdzie są ogniste jaszczury, od latarni Jacka idź prosto i jak będziesz widział wieżę to tam zejdź na dół i gdzieś za 2/3 ognistymi jaszczurami będzie.

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
swieta strzala albo swiete swiatlo, nic innego nie dziala. obok sagitty, jak wychodzisz wschodnia brama to w jaskini po lewej, jak idziesz do piramid to gdzie w g2nk byl golem to za golemem, od wiezy xardasa jak idziesz do miasta to jest dodany nowy teren i skrecasz w lewo i caly czas w gore, jak idziesz z bartokiem na polowanie to idziesz dalej i w prawo jest jaskinia, reszty nie pamietam

Post połączony: 2019-05-03, 12:39
Uzylem 2 zwoji swietej strzaly i zupelnie nic mu nie zabralem dmg ... Zeby byla jasnosc chodzi mi o Mroczny Golem. Swiete swiatlo tez uzylem i nic nie pomoglo ...
@edit Juz nie wazne. Uzylem buga z zamiana w krwiopijce i takim sposobem przeszedlem przez kraty XD

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uzylem 2 zwoji swietej strzaly i zupelnie nic mu nie zabralem dmg ... Zeby byla jasnosc chodzi mi o Mroczny Golem. Swiete swiatlo tez uzylem i nic nie pomoglo ...

Musisz użyć zwoju Światła Innosa czy coś takiego, możesz dostać je za darmo jak okradniesz Ingmara, nie potrzeba do tego dużo zręczności, chyba koło 50. Musisz go użyć jak on zacznie już do ciebie biec.

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Gdzie się robi natłuszczone ścięgno pantery? W solucji wyczytałem, że na stole alchemicznym, ale nie mam żadnej opcji z tym ścięgnem. Powienienem gdzieś kupić tłuszcz czy wut? xD

,,Śmierć to pojęcie względne''

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Filipoj No, potrzebujesz jeszcze łoju kretoszczura. Martin powinien mieć na stanie.
@aranes010 Wszystko jest w solucji.

You didn't grow.
You didn't improve.

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić tego magolemusa na pustyni, mam załozone berło, a i tak u mu nic nie bije

mikele

mikele

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miał ktoś buga z Krukiem w "koszmarze kruka" ?
W sensie po zbiciu Krukowi troche hp jego minionki nie pojawiają się na arenie, a on trzyma łapki w górze i nic się nie dzieje.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
 Nazim- Dołączy do Osaira jeśli pozwoli mu na to Haniar, idziemy do niego i mówimy że Osair chce widzieć Nazima, ten się zgadza, wracamy do Nazima.
Nie działa mi to Bo Osair mówi że sam ma iść do kopalnie.. co mam zrobić?
Dobre mam nieważne &

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

mikele

mikele

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fanatykox bij go w nocy, berło nie ma nic wspólnego z tą walką

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy zaklęć 6 kręgu u Magów Ognia? U Parlana mam tylko do 5, jestem jeszcze w 5 rozdziale jak coś.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

0 użytkowników