[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 460515 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 460515

Odpowiedzi 1735

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To nie misja, tylko jest taki boss w śnieżnych górach orków na cmentarzu takim podziemnym który ma bardzo fajną zbroję

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to pytanie do AB,(w zwykłym returnie nie zauważyłem) ale na dachu domu Ur-Karrasa jest skrzynia zamknięta na klucz. Skąd wytrzasnąć klucz? Ur-Karras nie daje czasami za ostatniego questa (po podpaleniu zapasów)?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Klucz otrzymuje się wtedy gdy wiadomość Ur-Karrasa przekazałeś Garondowi (dostajesz od niego potka 20hp), potem w okolicy tunelu przy drodze ze starej kopalni do starego obozu pojawia się ork goniec, którego musimy zabić i zabrać mu klucz, na który trzeba kliknąć w ekwipunku i wtedy dostajemy zadanie. "Tajemniczy klucz" czy coś takiego. On własnie pasuje do tej skrzyni.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cholera, szukałem właśnie tego orka wnioskując z wpisu w dzienniku, ale nie znalazłem więc czytałem i oddałem wiadomość orkom. Jest tam coś ciekawego czy nie przegapiłem zbyt wiele?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Sory ale nie pamiętam, więc raczej nic super ciekawego;) Możliwe, że jakieś potki zwiększające statystki.

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Its Mre u mnie pojawił się ten starożytny orkowy łowca. Zabiłem go i poleciała z niego zbroja. Bez szału :/ Armor Actor ma lepsze staty albo poświęcony pancerz paladyna z 4 rozdziału. No i do tej zbroi nie można założyć hełmu, co już w ogóle daje mizerny efekt. W każdym razie ja nie mogłem założyć hełmu, który poleciał mi z Azgalora.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wiem że jest gorsza od zbroi actora, ale muszę się dostać do DC żeby mieć actora, a bez lepszej zbroi od mojej obecnej nie zrobię ŚŚ... A mógłbyś mi podać choćby kod na samą zbroję? Wiem, że nie powinienem ale tego łowcę i tak bym bez problemu pokonał raczej a zbroja bardzo mi się przyda

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie znam kodu niestety :P

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A nie możesz sprawdzić? XD

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa co jest w świątyni Opiekunów pod koniec gry, jak napierdalam z runy która jest dedykowana dla opiekunów to mam 1-2 fps ?!?!?!??!! Zmiana ustwień grafiki nic nie daje

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie chciałbym używać konsoli :D

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A ktoś inny nie ma tej zbroi? Bo bez czegoś lepszego ani rusz, a nie chcę wchodzić w 3 akt tylko dla armora :/

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pokonać Stonnsa? Ma mnie na jednego hita. (lol pozdro ruscy)

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak w AB wyważyć zamek w skrzyni?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Przycisk Y.

Orientuje się ktoś czy ja coś spieprzyłem w ustawieniach czy jakieś ficzery nowej wersji AB czy whatever, ale system walki potworów jakby mi się zmienił w czasie gry w stosunku do zwykłego 2.0. Jakieś gówno potwory typu pełzacz wojownik czy smoczy zębacz normalnie dało się bronią o dużym zasięgu zatrzymać podczas ataku jeśli uderzyło się w dobrym momencie. Tutaj bydlaki cały czas szarżują do przodu praktycznie w ogóle nie dając szansy na jakikolwiek kontratak. Orki czy jakieś gówna to samo, przebijają się przez blok kiedy się cofam :F.
Mocno mnie to ogranicza na poziomie trudności dla chorych po*ebów gdzie na etapie 4 rozdziału większość potworów ma mnie na hita, którego nie da się zatrzymać ani uniknąć.

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W opcjach gry, w pierwszej zakładce masz "new monster AI" czy coś takiego. Zaznacz "no" i powinno być ok.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy w najnowszej wersji AB uriziel jest lepszy od szponu? Bo nie wiem czy źle ulepszyłem po prostu czy jednak jest lepszy xD

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo kibicuję żeby ekipa spolszczyła AB bo Returning tylko zyskuje świeżości i o wiele lepszych możliwości w stosunku  do wersji podstawowej a QuickLoot jest po prostu genialny. Ukończyłem grę nekro i magiem ognia, czas na Maga Wody na jakimś wyższym poziomie trudności.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co do mojej bolączki to okazuje się, że winny jest kostur arcymaga ognia, który podpala i potwór przez to atakuje bez przerwy, w wyniku czego bardziej opłaca się walczyć bronią o dwukrotnie mniejszych obrazeniach :F.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś jaka jest najsilniejsza broń pod siłę na najnowszym patchu? Tak w ramach 2 rozdziału, do 3 nie chcę jeszcze wchodzić

0 użytkowników
Do góry