[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 455650 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 455650

Odpowiedzi 1735

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A przypadkiem nie było tak że chyba przed lub po Świątyni Łez były dwie komanty do wybory - lewo dla woja, prawa dla maga? I że niby Adanos się striggeruje, jak będziesz chciał go oszukać i zajebać drop z każdej z tych komnat wbrew twojej profesji?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Hearthstone

Alternatywny Balans
#621 2018-08-01, 14:40(Ostatnia zmiana: 2018-08-01, 15:44)
Jak zebrać dwie kamienne tablice na środku komnaty z pierwszą pułapką w świątyni łez . Jak wchodzę na środek zabija mnie pułapka (strzały ze ściany). Przed pułapką jest przycisk na ścianie ale strzelanie z kuszy nic nie daje ??

https://imgur.com/a/k060Q8Y

Edit: Post do usunięcia wystarczyło użyć mikstury ochrony przed upadkiem :)

:D

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

avebraz

Alternatywny Balans
#622 2018-08-01, 21:46(Ostatnia zmiana: 2018-08-01, 22:44)
Siema podalby ktos zangielszczenie do tego ab szukam instaluje cos ale to jednak nie to caly dzien dzisiaj sie mecze naprawde bylbym wdzieczny////
niewazne znalazlem  :ok:

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@avebraz zapodaj jak mozesz

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

avebraz

Alternatywny Balans
#624 2018-08-01, 23:03(Ostatnia zmiana: 2018-08-02, 12:40)
@templartitan wejdz w 1strone tego tematu tam masz poscik i troche zjezdzasz bd taki typ lord sagon czy cos tego

Post połączony: 2018-08-02, 12:40
Japierdole,znowu nie dziala,widze,ze bez zangielszczenia dziala ale po rosyjsku nie potrafie grac, skopiowalem plik ast.dll do systemu,ten drugi do daty i nic

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@templartitan wejdz w 1strone tego tematu tam masz poscik i troche zjezdzasz bd taki typ lord sagon czy cos tego

Post połączony: 2018-08-02, 12:40
Japierdole,znowu nie dziala,widze,ze bez zangielszczenia dziala ale po rosyjsku nie potrafie grac, skopiowalem plik ast.dll do systemu,ten drugi do daty i nic

masz sciagnac trzy pliki - najnowszy data scripts ok 50 mb, tekstury ok 400 mb, AST.dll. Masz te 3? Jak to jest, że mi ZAWSZE to działa?

A poza tym to czy też wam stamina na Pustyni Adanosa nie spada na najnowszym AB z 30.07? Jestem Magiem Wody. Po powrocie do innej lokalizacji niż Pustynia wszystko jest ok.

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
u mnie wszystko ok ze stamina, dzis robilem cala pustynie i nie mialem problemow, ale tak jak kolega wyzej to musi ten plik data co ponad 900 mb zajmuje po rozpakowaniu tez wgrac i bedzie ok

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz AB z 30.07? Może mi nie spada bo jestem Magiem Wody - wyznawcą Adanosa, hmm...

W ogóle to niezłe turbo ma runa krwiopijcy od Netbeka, wyuczyłem się max prędkości i lata jak pojebany czyli witaj zwiedzanie mapy :D

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ta runka zajebista na wszystkie mapy, a na pustynie to juz wogole xD

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Udało się komuś zebrać wszystkie kamienne tablice na pustyni u mnie ognik pokazuje 5 ale przeszukałem każdy zakamarek i nic nie znalazłem? W jednej aktualizacji było cos o nowej lokalizacji na pustyni ale nie wiem gdzie. Jedynie znalazłem mase ruin pododawanych ale one są puste nie ma w nich nic ?? Czy ognik źle pokazuje ilość tablic czy buga mam jakiegoś

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Woad

Alternatywny Balans
#630 2018-08-03, 19:05(Ostatnia zmiana: 2018-08-03, 23:55)
Rozmawiałem z Likerem o inteligencji w AB i obiecał zrobić w przyszłości, żeby dało się zdobywać normalnie inta przed zostaniem magiem. W końcu będzie można od razu uczyć się alchemii i magii u Gallahada.

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc, mozna grac na zapisach z normalnego returninga 2.0? czy trzeba od nowa?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc, mozna grac na zapisach z normalnego returninga 2.0? czy trzeba od nowa?

Nie, nie można. AB a zwykły Returning to dwie różne bajki. Spolszczenie też nie zadziała.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Rozmawiałem z Likerem o inteligencji w AB i obiecał zrobić w przyszłości, żeby dało się zdobywać normalnie inta przed zostaniem magiem. W końcu będzie można od razu uczyć się alchemii i magii u Gallahada.

Już to zrobili. Jest nowa aktualizacja, teraz trzeba czekać na angielski. Gra ktoś Guru? Mam pytanko na PW. Na samym początku Guru wymiata, tj. na 2 kregu - jeden czar obszarowy, a drugi ładowany wyciagający ponad 900 obrażeń. Nawet mag ognia wymięka;) Zobaczymy jak będzie potem.

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Buub Gram Guru i jak na razie bez żadnej magii wybijam wszystko w Khorinis kosturem. Bije taki dmg, że spelle pewnie tylko na bossy będą.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy

Buub

Alternatywny Balans
#635 2018-08-04, 13:02(Ostatnia zmiana: 2018-08-04, 13:09)
Właściwie to odwrotnie, kostury są najlepsze na bossy. Każdy mag tak ma, potem po 1.5k na hita, na youtubie jakiś rosjanin na najtrudniejszym możliwym poziomie gra magiem, pakując wszystko w HP i przywołanie warga + oczywiscie % broni dwuręcznej. O dziwo ma łatwiej niż ja na trudnym;) Bo wiadomo inta się ma dużo bez wydawania PN.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy AB coś zmienia w zadaniu z listem od ur karrasa, w zwykłym R2.0 było że jak się oddawało go Garondowi to obok miasta orków respił się ork którego trzeba zabić teraz go nie ma ? Został przeniesiony w inne miejsce czy po prostu quest został zmieniony ?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Ork respi się na ścieżce w pobliżu tunelu niedaleko kopalni Grimesa, albo też niedaleko mostu między Zamkiem a kopalnią. Nie wiem czy gdzieś jeszcze.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właściwie to odwrotnie, kostury są najlepsze na bossy. Każdy mag tak ma, potem po 1.5k na hita, na youtubie jakiś rosjanin na najtrudniejszym możliwym poziomie gra magiem, pakując wszystko w HP i przywołanie warga + oczywiscie % broni dwuręcznej. O dziwo ma łatwiej niż ja na trudnym;) Bo wiadomo inta się ma dużo bez wydawania PN.

Wcale nie głupia taktyka. Bo co mu po pozostałych spellach? :D Kak masz 5 pkt na lvl

A w ogóle to zawsze było tak że Kelios, IV opiekun a I opiekun Ognia pojawiał się od 3 rozdziału?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr Ta

@Buub Kostur guru ma jakiś ciekawy dodatkowy efekt?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry