Modding innych gier > Twórczość modderska

Warcraft 3 - Kampania - Pierwsze mrozy

(1/10) > >>

Zucklov:
No elo. Modowanie goticzka mi się znudziło, więc wziąłem się za inną grę retro.

Kampania „Pierwsze mrozy” jest osadzona w Aventurii, fikcyjnym świecie będącym m. in. miejscem akcji gier z serii Drakensang. Jej fabuła nie ma nic wspólnego z żadnymi wydarzeniami będącymi częścią kanonu ani tego świata, ani tym bardziej Azeroth.

Niżej zalinkowana kampania nie jest jeszcze ukończona; do Waszej dyspozycji oddaję na razie siedem grywalnych rozdziałów i jeden przerywnik. Chciałbym poznać wasze opinie na temat mojej pracy; ogólne wrażenie, błędy, co Waszym zdaniem należałoby poprawić etc.

Uzupełnię jeszcze temat potem. O creditsach nie zapomniałem, przy pełnej wersji pojawią się.

Upload 23.12.2018
https://drive.google.com/open?id=1oTH0c3Hy_sjmT80eiE3stvzVGwM9_NCv
Wymagana wersja gry co najmniej 1.30.2.

Po ukończeniu siódmego rozdziału nie należy klikać "kontynuuj"; następna mapa - przerywnik - nie jest jeszcze ukończona.

mgr Fartuess:
Spróbuję rzucić okiem. Jeśli za tydzień tego nie zrobię, to wyślij mi PM.

WinterKing Kereth:
Myślę, że na dniach też się za to zabiore, zwłaszcza, że mój warcraft się już gdzieś tam na półce kurzy.

Halicor:
Mi tam nie widzi tej kampani, mam najnowszą wersję.

Zucklov:
Jak to możliwe? Wrzuciłeś do folderu Campaigns rozumiem.
Edit: sprawdziłem teraz na yt i okazuje się, że folder Campaigns został przeniesiony do Dokumentów. Nie wiem, do którego wrzuciłeś xD
Okej, dla pewności zaktualizowałem grę do najnowszej; wciąż jednak kampanię mi widzi. Żeby być 100% pewnym zreuploadowałem kampanię - i tak zrobiłem przez tę dni parę dobrych zmian, więc imo warto.
Post połączony: 2018-01-11, 00:02Damn, sorry za double post, ale celowy, bo bumpuję. W zaktualizowanej wersji wszystkie przyciski misji są aktywne od początku, jest to zrobione dla mojej wygody, ponieważ w chwili zapisania kampanii od nowa odblokowanie przycisków się resetuje - nawet na kodach na ukończenie misji jest to w chuj męczące. Grajcie chronologicznie, żeby gra przenosiła bohaterów, a nie zaczynali bez przedmiotów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej