Risen 160709 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 160709

Odpowiedzi 640

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Aha i jakbyś mógł to pisz po pol... po angielsku normalnie o_o

Panda

Panda

Użytkownicy
posty22
Propsy1
  • Użytkownicy
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86580,71...paczy_ciag.html

blink1.gif

Goście z Wizarboxa się nie popisali o_o

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
@V3Q
Dodałem w nawiasach normalne słowa.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Szczerze mówiąc, wytrzymałbym grafikę (tylko wyłączyłbym depth of field), gdyby nie całkowity brak fizyki i animacje, podczas których postać jeździ niczym na rolkach.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ja bym w to grał... gdybym nie musiał czekać na patcha.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
http://www.youtube.com/watch?v=fJpPqNo4N7k
gameplay z pierwszych 9 minut gry [ nagrywał Gruben z TM ]
Głównie nie podobają mi się tabelki napisy itd

PS Albo mi się zdaje albo model "Sary" jest jakiś kwadratowy

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Risen
#486 2009-10-04, 12:36(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 12:39)

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
@Up
Tylko ta góra dziwna, gdyby była zrobiona w ten sam deseń to by wyszło ładnie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: muttley link=topic=2844.msg67297#msg67297 date=Oct 4 2009, 11:03 AM\'
@Up
Tylko ta góra dziwna, gdyby była zrobiona w ten sam deseń to by wyszło ładnie.
gówno wiesz o wydawaniu gier

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Wiem tyle, że szpetnie wygląda "Gejms for Łindołs"

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
no zielony znaczek też się ślicznie komponuje

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
gówno wiesz o wydawaniu gier

A ty za to jesteś ekspertem, w końcu tyle ich wydałeś....

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Risen
#492 2009-10-04, 13:16(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 13:16)
A ty za to jesteś ekspertem, w końcu tyle ich wydałeś....

A ty za to jesteś idiotą i nie będę z tobą rozmawiał...

Wiem tyle, że szpetnie wygląda "Gejms for Łindołs"

To nie ma nic do rzeczy. Są to pewne oznaczenia i schematy, które występują niezmiennie i niezależnie od innych czynników. Przecież oznaczeń typu pegi, informacji o wersji językowej, logo wydawców nikt nie stylizuje pod design danego wydania, aby spójność marki była jeszcze bardziej "pro". Obecnie paski "games for windows" występują przy większości rozrywkowych aplikacji przeznaczonych na platformę PC - już nie tyle co pasek na płycie a i nawet na pudełku. Służą one głównie informacji i mają być czytelne a nie ładnie wyglądać. To że na pudełku i płycie występuje duży zielony kwadrat - cóż, takie jest prawo w niemczech odnośnie wydawania gier i nie tyczy się ono tylko risen. Z pewnością gdybyś nabywał oryginalne gry żadne "games for windows" czy inne powszechne już oznaczenia nie byłyby dla Ciebie zdziwieniem.

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy

muttley

Risen
#493 2009-10-04, 13:18(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 13:21)
Z pewnością gdybyś nabywał oryginalne gry żadne "games for windows" czy inne powszechne już oznaczenia nie byłyby dla Ciebie zdziwieniem.

Tu się zgodzę - ale powiedz mi, czy za przeciętną pensję można sobie pozwolić na chociaż 1 nową grę miesięcznie?

@Down
A to ciekawe :D , bo jakbym mieli by mi rodzice fundować po 1 gierce na miesiąc to już dawno byśmy z torbami poszli :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
owszem, można ale to nie jest temat do takich dyskusji.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po dłuższym obcowaniu z grą, zostaniu z magiem i osiągnięciu 14 poziomu muszę powiedzieć że mam już trochę dość, gameplay jest identyczny jak ten z Gothic 2. W każdym razie w końcu trafiłem na jakieś szczątki fajnych questów i fabuły (Klasztor pod tym względem wgniata żałosny obóz bandytów pod ziemię)

Spoiler

WAH WAH WAH.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
A ty za to jesteś idiotą i nie będę z tobą rozmawiał...

Idealny argument, odzywasz się jakbyś był wszechwiedzący i najlepszy we wszystkim troszkę samokrytyki :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#497 2009-10-04, 13:33(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 13:35)
Po dłuższym obcowaniu z grą, zostaniu z magiem i osiągnięciu 14 poziomu muszę powiedzieć że mam już trochę dość, gameplay jest identyczny jak ten z Gothic 2. W każdym razie w końcu trafiłem na jakieś szczątki fajnych questów i fabuły (Klasztor pod tym względem wgniata żałosny obóz bandytów pod ziemię)

Som, jakbyś określił wielkość świata gry? Patrząc po tym co zobaczyłem na mapie oraz dystans jaki pokonałem z domu jana względem obozu bandytów względem skali na mapie wygląda to bardzo niepokojąco.

Idealny argument, odzywasz się jakbyś był wszechwiedzący i najlepszy we wszystkim troszkę samokrytyki

A co mam ci argumentować? limit na jałowe dyskusje wyczerpałem rok temu do końca tego dziesięciolecia. Nie mam zamiaru nikomu objaśniać elementarnych spraw typu oznaczenia i posiadania tej wiedzy względem durnych zaczepek o "doświadczeniu w wydawaniu gier".

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z pewnego punktu widzenia, fakt, świat jest malutki, 3 miasteczka, jakieś 2 farmy i tyle. Ale teren jest tak zaprojektowany (wysokie góry i skały, itp) że przejście z punkt A do punktu B znacznie więcej czasu. Poza tym jest naprawdę dużo podziemi i świątyń (niektóre są naprawdę wielkie), czego mapa nie pokazuje.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#499 2009-10-04, 18:29(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 18:30)
Jeżeli Deep Silver wypuści jakieś narzędzia modderskie to nawet przy słabej fabule gra może coś uzyskać (możliwości silnika pewnie są ogromne).

Po co? No i co z tego, że możliwości silnika są ogromne skoro to nie leży nawet w zakresie możliwości modderów? Mechanika gry jest dupna, prosta i taka sama jak w gothic 1 - zwyczajnie w roku 2009 wieje nudą. Nie zrobisz na tym nic ciekawego bo gra nie oferuje takich możliwości. Nadal wszystko ogranicza się do zbierania przedmiotów, wykonywania schematycznych questów i tego wszystkiego co tak doskonale znamy z gothiców. Już lepiej modyfikować wiedźmina, który doskonały nie jest ale przynajmniej niesie za sobą interesujące innowacje w gameplayu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry