Dawno nie grałem i już sporo zapomniałem, dlatego kilka pytań.
Z kim mam pogadać w sprawie mebli i desek dla Farettiego? Żaden z ,,drwali" (tzn. ci co piłują bele drzewa u Onara, Bengara) nie ma nic do pogadania, tak samo Thorben.
Sentenza i ,,Zły Porucznik". Mam sprawę załatwić ,,oficjalnie" ale nie wiem z kim pogadać na ten temat.
I co jest potrzebne do stworzenia Zewu Północy? Nie mam na to żadnego przepisu i jak staram się stworzyć to cały czas ,,wychodzi zwykły skręt".
I gdzie jest klucz Lutero?
Ostatnie: kto ma być kontaktem dla Wulfgara. Skończyło się na tym, jak Wulfgar powiedział ,,naprawdę w mieście nie ma już nikogo lojalnego?"
Edit: Zdarzył się dziwny bug i mam nadzieje, że nie popsuje mi on rozgrywki. Mianowicie jako mistrz gildii, w szacie, udałem się do Demetriusa i dostałem zadanie z tropicielem itd. I teraz problem polega na tym, że nie mam tego zadania ,,Oko Mocy" w dzienniku. Gadam z Tropicielem, potem z tymi magami przy kręgu i pojawia mi się ,,nowy wpis w dzienniku OKO MOCY" ale tego zadania w dzienniku nie mam. Po odebraniu amuletu od YTriona nie mogę pogadać z Demetriusem, żeby mu go oddać.