[G2 NK] Problem z uruchomieniem gry. 1221 2

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 30.03.2017 roku

Wyświetleń 1221

Odpowiedzi 2

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Otóż dzisiaj chciałem sprawdzić czy dubbing, który otrzymałem działa w grze, jednak nie mogę uruchomić w żaden sposób Gothica. Próbowałem przez GothicStarter_mod oraz zwykłą ikonę Gothica, jednak gra ani myśli się uruchomić. W przypadku uruchamiania przez GothicStarter_mod aplikacja się minimalizuje i po chwili wraca do stanu wyjściowego(czyli gra nie chce się odpalić, a w logach zspy nie ma nic). Wczoraj normalnie działało, a dzisiaj ma problemy.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Miałem ten sam problem jak system mi się aktualizował. Jeśli aktualizuje Ci się windows, poczekaj aż skończy po czym uruchom ponownie komputer.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
No właśnie u mnie problem jest taki, że kijowo zainstalowałem windowsa i nawet nie mogę aktualizacji windows pobierać + instalować. Więc aktualnie nie ma co mi się aktualizować.
Edit: Dobra, nie wiem, o co chodzi, ale po ponownym uruchomieniu komputera gra znowu odpaliła. I przy okazji Daemon Tools.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry