Ile many? Progi kregow 2023 5

O temacie

Autor johnypies

Zaczęty 19.02.2017 roku

Wyświetleń 2023

Odpowiedzi 5

johnypies

johnypies

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elo. Nie znalazlem odpowiedzi nigdzie wiec pisze tu. Powiedzcie mi prosze jakie sa progi kregow magii? Mam juz 55 many a Ball cadar ciagle mowi ze mam za malo doświadczeni zeby przejsc na drugi. Jest to provlem bo jestem w trzecim rozdziale  i jedyny ork ktorego jestem w stanie zniszczyc to mysliwy. W ogole troche przegiety jest poziom trudnosci. Widze ze za chwile bede placil podwojnie za punkty nauki mobow jest mniej w tym rozdziale prawie wszystki wybilem nawwt w fortecy bylem juz nie nede mial na czym ekspic z mam isc do orkowej swiatyni. Czy mam siedziec u mysliwych i pilowac drewno,spac i pilowac drewno itd :-P Piwiedzcie mi bo nie wiem czy doinwestowac do sily , czy konsekrowanym kosturem powale orka wojownika?

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Tak, wszyscy wyczytają Ci z głowy, o czym Ty mówisz. G1? G2? Jaki mod?

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

TheKetrab

TheKetrab

Użytkownicy
posty334
Propsy217
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Poziom many nie ma wpływu na kręgi magii. Potrzebujesz punktów nauki.
W skrypcie Baal Cadar ma warunek:
if (Npc_GetTalentSkill (hero,NPC_TALENT_MAGE) == 1)
&& C_NpcBelongsToPsiCamp(hero)
Czyli żeby przejść na drugi krąg, musisz mieć pierwszy i musisz należeć do Obozu Bractwa.

johnypies

johnypies

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
G1 mod chyba 148 ER. Mam pierwszy krag kllikam tylko ze do kolejnego chce przystapic. Czy moze potrzeba do tego 20 punktow nauki?

Post połączony: 2017-02-19, 11:02
I jestem w bractwie

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
>problem z kręgami w modzie, który ma własny dział
>dział modding gothica - pytania i problemy

Tak trudno zdawać pytania w odpowiednim dziale ?

Nikt przed tobą nie miał podobnych problemów :P. Może masz jakieś patche zainstalowane czy coś w tym stylu, bo ER nie daje progów many do następnych kręgów. No i słownik też by się przydał  :ayfkm:.

johnypies

johnypies

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam patchy  sory ale pisze na tel i nie chce mi sie poprawiac ani bawic sie w interpunkcje i pisze ciagiem. To nie jest wypracowanie. Czy wedlug ciebie robie bledy ortograficzne?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry