To da się z tymi zwłokami?
Nico. Nie mam ochoty nawet próbować coś z tym zrobić - nie obraź się ale ta sprawa ze zwłokami kompletnie mi wisi i powiewa.
Mod się prezentuje epicko, ten smok co prawda wzięty i przerobiony ale super wygląda. Powodzenia w pracy nad modem
.
Dzięki.
Co prawda to prawda, tak naprawdę w modzie niemalże nie ma żadnego modelu stworzonego prze ze mnie
kompletnie od podstaw. Grafik komputerowy ze mnie jak z koziej dupy trąba. Albo przerobione z innych gier, albo zbudowane z przerobionych elementów z podstawki.
Jak ktoś szuka rzeczy stworzonych od podstaw zapraszam do teczek użytkowników w dziale "Grafika komputerowa".
W pierwszym poście oznaczyłem na czerwono skąd "pożyczam" materiały.
Za to do zmian w gameplay'u nikt oprócz mnie nie przykładał ręki. Modele z innych gier są ich idealnym uzupełnieniem. Żeby tylko nikt mnie nie capnął lol
Hmmm... co mógłbym zaproponować..
1. Daruj sobie pomysł z ogniskami xD serio Runy>Ogniska
2. Szpon beliara ze starą mocą i ulepszaniem co tam parę lev, jak w G2 i też zależność, czy jest dwu i jedno ręczny
3. Ubrania mieszkańców z G2
4. Więcej zbroi z G1/G2
5. Jaszczuroludzie przy smokach
6. Jakaś postać, która poinformowałaby cię co się działo na wyspie khorinis po wyjeździe obecnych postaci z G2
7. KRWAWE OGARY <3 (ogólnie potworki z poprzednich części)
8. Głupie orki z gór (Khorinis)
9. Może inna tekstura i dźwięki dla orków z gór?
Na razie tyle xD
1. A widzisz, dla mnie na odwrót Ognicha>oklepane Runy

2. Jak to ulepszanie niby miało by się odbywać, wyglądać?
3. Po kiego grzyba?
4. Tak jak pan Draks wspomniał, te co są wystarczy, i w dodatku są świetne (zrobione od podstaw przez joey1990). Może jeszcze tą z Rudy i Kruka zobaczę.
5. Jeszcze nie wiem gdzie ich wcisnę.
6. Co się stało każdy przecież wie...
7. Najpierw bym musiał sprawdzić jak jakościowo by się w G3 prezentowały.
8. i 9. Niech sobie zostaną w Khorinis

W sumie to przecież CM dodał coś w tym stylu, jest nawet dodana księga w grze opowiadająca o dwóch rodzajach orków

Myślałeś o orężu i pancerzach z Wiedźmina 3 krew i wino? Moim zdaniem wpasowałoby się, piękne płytowe pancerze i dwuręczne miecze 
http://polygamia.pl/wp-content/uploads/2016/05/The_Witcher_3_Wild_Hunt_Statistics_NEW_RGB.jpg
To miałem na myśli 
uuuu będzie ciężko - mój komp z GeForcem 9600 GT na pokładzie nie uciągnie Wieśka trzeciego (ale za kilka miesięcy prawdopodobnie zmienię kompa w końcu pierwszy raz od ponad 8 lat, trochę się to już przeciąga lol). Bear Armor lvl 3 i pare innych wcześniej pokazanego dorwałem z innych źródeł a tam pokazanego przez ciebie pancerza nie znalazłem. Nie wiem czy wcześniej podawałem źródło, jeśli nie to bardzo przepraszam
http://moogleoutfitters.deviantart.com/Co do Wieśka 3 - naprawdę grafa i design robią wrażenie.
Mam nadzieję, że w najgorszym wypadku do wakacji projekt będzie gotowy
haha