Pulpity 601798 1795

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 20.07.2008 roku

Wyświetleń 601798

Odpowiedzi 1795

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Natywne. Wystarczy w menu personalizacji włączyć przezroczystość. 

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
To i ja się pochwalę :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Ostatnio trochę przeczyściłem sobie pulpit. Chociaż sam nie wiem jaką tapetę wstawić, nie mam pomysłu.  :hmmm:
Spoiler

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Miejscami nieprzejrzyste. 8.1, z modem na pozbycie się tego gównianego paska Start.
Spoiler

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
- McAfee
- przycisk Start
+ Cywilizacja, EU, Mafia i Anno
über 9.000 plusów za tapetę

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ikony systemowe po prawej stronie!? ROBISZ TO ŹLE! PRZESTAŃ! ;-;

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
- McAfee
- przycisk Start

Ostatnio dawałem:
https://www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Najlepszy RTS w jakiego grałem, gdyby tylko dało się zbalansować produkcję dóbr dla tych arystokratów i arabskich osadników (szczególnie KURWA MAĆ perfum) byłoby świetnie, musiałem przejąć większość wysp drugiego gracza, ale z niewiadomych mi powodów, jak już miałem podpisywać traktat, przegrała, pewnie zbankrutowała i rozgrywka już straciła swój urok chlip chlip
Spoiler
Zostały co prawda wyspy gubernatorów, ale w późnej grze jedyne, co tam robisz to sprzedajesz ogromne nadwyżki broni, dział oraz szkła i dostajesz za to grube szekle
LANGE LEBE DER KAISER

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Widzę że u Zucklov'a Drakensang obowiązkowo :D

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Najlepszy RTS w jakiego grałem, gdyby tylko dało się zbalansować produkcję dóbr dla tych arystokratów i arabskich osadników (szczególnie KURWA MAĆ perfum) byłoby świetnie, musiałem przejąć większość wysp drugiego
gracza, ale z niewiadomych mi powodów, jak już miałem podpisywać
traktat, przegrała, pewnie zbankrutowała i rozgrywka już straciła swój
urok chlip chlip
Ja pełno czasu straciłem na 1503 i 1602, w 1404 nie grałem.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Miejscami nieprzejrzyste. 8.1, z modem na pozbycie się tego gównianego paska Start.
Spoiler
[img width=16,height=16]http://themodders.org/Themes/Inferno/images/icons/assist.gif[/img]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1920x1080.
[img width=750,height=421]http://i.imgur.com/vcSF7KU.jpg[/img]
O proszę, grasz w Bitwę o Śródziemię, może byłbyś chętny na jakiś meczyk? Grasz też w pierwszą część?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
CytujNajlepszy RTS w jakiego grałem, gdyby tylko dało się zbalansować produkcję dóbr dla tych arystokratów i arabskich osadników (szczególnie KURWA MAĆ perfum) byłoby świetnie, musiałem przejąć większość wysp drugiego
gracza, ale z niewiadomych mi powodów, jak już miałem podpisywać
traktat, przegrała, pewnie zbankrutowała i rozgrywka już straciła swój
urok chlip chlipJa pełno czasu straciłem na 1503 i 1602, w 1404 nie grałem.
@Leinnan i @Zucklov a ktorys z Panow grał w Anno 2070? Ponoć samą rozgrywką i gameplayem bije każdą na głowe (a musze powiedziec, że jako zapalony gracz 1404 takze z dodatkiem ciezko mi sobie wyobrazic lepsza gre, może Banished)?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko

Zucklov
Quest Pack Team

Pulpity
#1612 2015-07-04, 09:53(Ostatnia zmiana: 2015-07-04, 09:59)
O proszę, grasz w Bitwę o Śródziemię, może byłbyś chętny na jakiś meczyk? Grasz też w pierwszą część?
Bardzo bym chciał, ale na 8.1 nie uruchamia się. Aplikacja się włącza, ale jak dojdzie do splashcreena to crash bez żadnego powiadomienia. Nie gram (a raczej grałem) w jedynkę, ale ją mam.
Ponoć samą rozgrywką i gameplayem bije każdą na głowe (a musze powiedziec, że jako zapalony gracz 1404 takze z dodatkiem ciezko mi sobie wyobrazic lepsza gre, może Banished)?
Nie grałem w nią. Banished mi się o tyle nie podoba, że gra już nie jest rozwijana, a autor pewnie pomyślał sobie, że walnie sobie silnik, zrobi modkita i będzie oczekiwał od swojego community, aby zrobili jego grę interesującą, bo rozgrywka bez modów szybko się nudzi, jak już wszystko zbudujesz. Zjebany jest też system handlu; biorę zamówienie to znaczy, że chcę coś dostać asap, a nie czekać aż gra łaskawie mi wylosuje tego kupca za 15 kurwa lat/tur (?). Gra jest też cholernie niezbalansowana, ciężko zapanować nad produkcją, zwłaszcza jedzenia i tutaj dam swoją historię. Co roku dostaję nadwyżki 4k jedzenia, więc myślę, że mogę sobie pozwolić na parę chat więcej i przyrost większy. Buduję ok. 5 chat i kurwa co roku zaczynam tracić 2k jedzenia :facepalm:

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Ja mam dwójkę Bitwy o Śródziemie. Mogę zagrać.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Jak mi ją pomożesz odpalić ;_; Żadne startup fixery, tryby zgodności etc. nie pomagają.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Z tego co pamiętam to jedyny problem jaki miałem z Bitwą o Śródziemie, to było coś z avastem. Nie pozwalał odpalić, czy coś w ten deseń.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zucklov wyłącz Avasta albo ewentualnie pobierz program AwdCleaner i przeczyść trochę komputer, usuwa jakieś pliki, foldery etc. które są niepotrzebne i blokują gry.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Pulpity
#1617 2015-07-05, 19:26(Ostatnia zmiana: 2015-07-05, 19:34)
@Zucklov wyłącz Avasta albo ewentualnie pobierz program AwdCleaner i przeczyść trochę komputer, usuwa jakieś pliki, foldery etc. które są niepotrzebne i blokują gry.
Dude, AdwCleaner,  jak sama nazwa wskazuje, jest od Adware czyli toolbary, PUPy etc. Innymi słowy, nic wspólnego z grą.

Spoiler

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cedric być może użyłem złego słowa, po prostu ten program pomógł mi z uruchomieniem Gothic'a 2, usuwając blokujący grę plik/program, i tak pomyślałem, że może pomóc koledze.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cedric http://winaero.com/download.php?view.1794

0 użytkowników
Do góry