O proszę, grasz w Bitwę o Śródziemię, może byłbyś chętny na jakiś meczyk? Grasz też w pierwszą część?
Bardzo bym chciał, ale na 8.1 nie uruchamia się. Aplikacja się włącza, ale jak dojdzie do splashcreena to crash bez żadnego powiadomienia. Nie gram (a raczej grałem) w jedynkę, ale ją mam.
Ponoć samą rozgrywką i gameplayem bije każdą na głowe (a musze powiedziec, że jako zapalony gracz 1404 takze z dodatkiem ciezko mi sobie wyobrazic lepsza gre, może Banished)?
Nie grałem w nią. Banished mi się o tyle nie podoba, że gra już nie jest rozwijana, a autor pewnie pomyślał sobie, że walnie sobie silnik, zrobi modkita i będzie oczekiwał od swojego community, aby zrobili jego grę interesującą, bo rozgrywka bez modów szybko się nudzi, jak już wszystko zbudujesz. Zjebany jest też system handlu; biorę zamówienie to znaczy, że chcę coś dostać asap, a nie czekać aż gra łaskawie mi wylosuje tego kupca za 15 kurwa lat/tur (?). Gra jest też cholernie niezbalansowana, ciężko zapanować nad produkcją, zwłaszcza jedzenia i tutaj dam swoją historię. Co roku dostaję nadwyżki 4k jedzenia, więc myślę, że mogę sobie pozwolić na parę chat więcej i przyrost większy. Buduję ok. 5 chat i kurwa co roku zaczynam tracić 2k jedzenia