Pytania i problemy techniczne 87492 217

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 87492

Odpowiedzi 217

Bezio47

Bezio47

Użytkownicy
posty51
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z teksturami broni. Kiedy Dobar zrobił już dla mnie broń i ja zabiłem tego maga z wieży Xardasa to zmieniły mi się tekstury broni , są szaro-brązowe.

Post połączony: 2018-06-10, 11:54
Dobra. Problem rozwiązany.

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Dziwna sprawa...
Zadanie " Przyjaciel Teofila "
Daję zwój Teofilowi, a ten teleportuje się do Zjednoczonego Obozu. Wszystko fajnie i pięknie, ale nasz filozof leży martwy. Hugo jedynie mi dziękuje za sprowadzenie jego kumpla.

Skorzystałem z konsoli i wszedłem w postać Teofila. Gdy go '' ożyłem " to cały obóz go atakuje.

Miał ktoś taki problem ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest problem znany i jeśli kiedykolwiek będziemy robić poprawki, uwzględnimy go. Teofil leży martwy w obozie? Może przyzwij go gdzieś dalej?

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie po przyzwaniu nie zostawał w obozie tylko wracał do swojej jaskini. Natomiast przy pierwszym ożywieniu konsolą cały obóz go atakował, za drugim razem było dobrze. Popróbuj.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ewentualnie zacznij dialog z nim jak zacznie się teleporrować, akcja zostanie przerwana a Teofil pozostanie żywy, uciążliwość jest taka, że zostaje w jaskini i trzeba latać w tę i z powrotem.

bonu$

bonu$

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam czy jest jakaś wersja "Przeznaczenia" z której można normalnie wypakować sourcerem plik GOTHIC.DAT

Wszystkie te mody są jakieś zablokowane i oprócz L'hiver, Gothic 1/2 oraz Gothic Sequela to ten sourcer nic nie jest w stanie wypakować z Gothic.DATów

Próbowałem już Valayę, Global Mod 1.7, Przeznaczenie 1.4, Returninga i nie da rady grzebać w kodzie, a chciałem sobie dodać parę swoich autorskich tekstur oraz pozmieniać kilka rzeczy itp. by grało mi się ciekawiej.

Śmieszny czar   >>>
https://www.youtube.com/watch?v=q4q1Ill-lDA
<<<

ŚledzikNaRaz

ŚledzikNaRaz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem nie mogę wyjść z Doliny Przodków, pasek ładowania do Khorinis ładuję się do połowy i nie rusza już dalej. Proszę o pomoc bo nie mam zapisów przed doliną i nie chcę kończyć już gry bo włożyłem w nią mnóstwo czasu. Z góry dzięki za pomoc.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciężko powiedzieć.
Może masz coś źle poinstalowane.
Spróbuj na początek zdjąć z siebie wszystko i wtedy przejść.

ŚledzikNaRaz

ŚledzikNaRaz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem w tym że jestem już w trzecim rozdziale i wcześniej ten problem się nie pojawiał, ale spróbuję wszystko z siebie zdjąć może podziała. Zaraz się odezwę.

Post połączony: 2018-08-12, 22:36
Niestety zdjęcie całego ekwipunku w tym wszystkich czarów i run także nie pomogło :/

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grasz na sterowaniu z G1 albo masz wgrane wolne celowanie? Jeśli tak to wyłącz i wtedy spróbuj przejść.
Może zdobyłeś coś międzyczasie co buguje przejście. Jakiś item.

Jak nie da rady to wrzuć tu save'a to spróbuje Ci jutro przejść u siebie między zenami.

ŚledzikNaRaz

ŚledzikNaRaz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mam sterowników z G1 ani wolnego celowania a jedyny item jaki zdobyłem do zadania to item do Questa u mrocznych. Nie wiem niestety jak wrzucić tu save'a dopiero co założyłem konto :P

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Normalnie. Wrzucasz save'a na jakiegoś dropboxa czy coś takiego i dajesz tu link do tej wrzutki.
Ciężko cokolwiek stwierdzić czemu tak się dzieje jak się nie widzi pacjenta. Przyczyn może być wiele.
W moim profilu jest info gdzie szukać pomocy w takich nietypowych przypadkach.

ŚledzikNaRaz

ŚledzikNaRaz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.dropbox.com/share/links Nie wiem czy ten link zadziała bo nie zabardzo się orientuję ale jeśli tak to tutaj masz mojego save'a

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś to nie tak. Popraw. Sprawdź i wklej jeszcze raz.
https://www.zippyshare.com/ ewentualnie spróbuj tu.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic nie będę musiał. Szybkiego zapisu tez nie odblokuje, bo będę to sprawdzał nie na swoim komputerze.
Chcesz, to zrób normalny zapis przed samym przejściem, spakuj i uploaduj cały spakowany folder na raz, a nie jakieś kawałki.

ŚledzikNaRaz

ŚledzikNaRaz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem jest w tym że chciałem Ci wysłać jeden folder ale ta stronka rozdzieliła go na kilkanaście plików.

Post połączony: 2018-08-13, 13:59
https://mega.nz/#F!7CxnRQ6A!6VuVxTz5FWcV7Kgjv_zDoQ No powinno działać teraz :)

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty127
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety nic nie wskórałem. Próbowałem kilku sposobów, ale nie zadziałały.
Dla ścisłości drugie wyjście z zena też nie działa. Pozostaje Ci wczytać jakiegoś save'a gdzie jesteś poza DP, albo najstarszego jaki masz i spróbować przejść wtedy.

ŚledzikNaRaz

ŚledzikNaRaz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to niestety chyba przyjdzie mi się pożegnać z modem bo nie mam żadnego save'a z poza doliny, strasznie szkoda.

Adihash10

Adihash10

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam . Mam pewien problem gram mrocznym wojem jestem w 4 rozdziale zabiłem bagiennego smoka naładowałem ponownie oko i poszedłem zabijać kolejne ale z żadnym nie mam dialogu po prostu stoją nie  atakują mnie ( chyba  że zdejmę oko ) wczytałem wcześniejszy save  przed zabiciem bagiennego ale tam jest to samo nie mogę zagadać zadnym prócz bagiennego .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry