Koncerz kupiłem u Martina, a końcu.... Naprawdę nikt nie pamięta gdzie spotkam tych zbiegów z zadania z Sędzią?
Jak la mnie to niezbyt precyzyjne są wpisy przy opisach zadań. Przy tej ilości zadanek oraz tym, że każda postać ma imię, nie wsposób wszystkiego spamiętać. Otr, przydład zadania z runicznym mieczem. Chciał go jakiś Salwatore, ale było to tyle godzin grania temu, że teraz ni cholery nie pamiętam gdzie ja tego zleceniodawcę spotkałem. Latam z tym mieczem i nie wiem gdzie gościa szukać. :-)
Albo księga o Rhobarze I. Nie ma jej żaden ze znanych mi kupców, a raczej od otrzymania zadania odwiedziłem wszystkich.
Przy niektórych zadaniach dalsze ich ruszenie to czysty fukd. Np z tym mieczem co niby ma go Arto. Zadanie mi stało i całkiem przypadkowo pchnąłęm je ciut dalej by się dowiedzieć, żę Arto zabija każdego kto o ten miecz zapyta. Oczywiście od razu do niego pobiegłem a tu żadnej ścieżki dialogowej nie ma... A zadanie z tym farmerem co rodziców szuka? Nabiegałem się i mam wpis że ocalała kobieta chyba romansowała z kimś z farmy pod miastem. Jaka farma? Z kim tam rozmawiać? Jak na razie nie trafiłem na nikogo aby zadanko dalej ćiągnąć.
Ktoś mi podpowie co w powyższych przypadkach mam robić?