O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 991875
Odpowiedzi 3363
alieniksior
Cytat: Mosue w 2019-11-17, 20:40Cytat: Delix w 2019-11-17, 20:23Wie może ktoś gdzie jest ten pierdzielnięty obraz co mamy go w ratuszu znaleść i przynieść JesperowiSpoilerRozmawiałeś już z ogrodnikiem? Nie mam z nim żadnej opcji dialogowej oprucz handlu tymi roślinkami
Cytat: Delix w 2019-11-17, 20:23Wie może ktoś gdzie jest ten pierdzielnięty obraz co mamy go w ratuszu znaleść i przynieść JesperowiSpoilerRozmawiałeś już z ogrodnikiem?
Wie może ktoś gdzie jest ten pierdzielnięty obraz co mamy go w ratuszu znaleść i przynieść Jesperowi
Mosue
Cytat: Delix w 2019-11-18, 06:46Cytat: Mosue w 2019-11-17, 20:40Cytat: Delix w 2019-11-17, 20:23Wie może ktoś gdzie jest ten pierdzielnięty obraz co mamy go w ratuszu znaleść i przynieść JesperowiSpoilerRozmawiałeś już z ogrodnikiem? Nie mam z nim żadnej opcji dialogowej oprucz handlu tymi roślinkamiZgaduję że:SpoilerPogadałeś z nim już (sprawdź sobie w liście zadań) i poszukaj malarza który zaczepia Cię jak wchodziłeś do górnego miasta.
Delix
Dobra okazało się że jestem zj*bem i nie poszedłem Jesperowi powiedzieć że nie ma tego obrazu, tylko że nie mogę znaleść klucza co otwiera wieże w której jest Joe i chyba to chitami zrobiłem i zepsułem cały quest
bonq
Zondala
SkyneR
nolife9992
Grzybu654
PaproX
Zagadaj do constantino , potem powinieneś już sobie poradzić.
N1kX
Kto uczy mamy na początku gry? Bo u vatrasa nie mam takiej opcji
bellew
Witam. Mam problem z zadaniem rytualne ostrze i zaginiony klucz, po rozmowie z Mortem mam poszukać kogoś w gospodzie, ale z nikim nie ma możliwosci dialogu, cos zbugowałem?