OTO WEREWOLF I KAZZMIR 16628 75

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 17.06.2016 roku

Wyświetleń 16628

Odpowiedzi 75

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie pomyslales werewolf ze to moze byc zwykla mamipulacja? Radze ci zmienic nastawienie, bo siedzisz sobie w takiej bance w ktorej dla ciebie cos dobregobo pisie= prawda, cos zlego o pisie=klamstwo, chuj tam jakie to zrodlo i ktora informaxja jest prawdziwa, liczy sie moje lubienie.

Ja pierdole, duniek idz do gornego forum. Coś złego o pisie uwazam za kłamstwo? Wielokrotnie przyznawalem racje Kazzowi, Simenowi i Adanosowi, że niektore pomysły Pisu są po prostu głupie i uderzą w ludzi, wiec spierdalaj.

zupełnie bez znaczenia na 3.5 roku przed wyborami.

Oczywiscie, że tak, jak najbardziej sie zgadzam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pozdrawiam.
Jak już napiszecie parę postów, to przeniosę temat do tego waszego tajnego OTO POLSKA.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Pozdrawiam.
Jak już napiszecie parę postów, to przeniosę temat do tego waszego tajnego OTO POLSKA.
Nie mozesz od razu dac werewolfowi dostep zeby pisali miedzy soba tam? :huh:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzieki Aztek, juz od jakiegos czasu myslalem nad zalozeniem czegos takiego :D Ale w mych pięknych wyobrazeniach mialo to sie nazywać ,,Werewolf, ostatni sprawiedliwy, kontra reszta świata" :D :D :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Wlasnie chcialem napisac jaka wielka banda pedalow, manipulantow i skorwielu jest Pis, ale czy to poprostu nie jest oczywiste? To jest zaborca ;o Robia takie rzeczy, ktore sie w glowie nie mieszcza. Warewolf ty nie masz syndromu sztokholmskiego przypadkiem? (bez hejtu)

Pozdrawiam mame i tate

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A co takiego robią? :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Niszczą ten kraj. Obudź się póki jeszcze czas.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może gdzieś tam w Waszej alternatywnej rzeczywistosci naprawde tak jest :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Dysonans poznawczy.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To idz z tym do lekarza, ja Ci nie pomoge :D

KOMPUTER:
Spoiler

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Najgorsze to podzielił naród , skompromitował nas w świecie  napadli na placówkę NATO w nocy powsadzano idiotów na stanowiska niekompetentnych m in w stadninach oddali miliony kościołowi s  centrum zdrowia dziecka nie ma łamią konstytucje i rozwalili trybunał zadłużają nas non stop grozi nam Grecja wykorzystują wojsko do śmiesznych celów  trwonią państwowe pieniądze na głupoty i pomniki Kaczyńskiego wprowadzili cenzurę

Post połączony: 2016-06-18, 15:30
Tak na biegu kilka z brzegu, bo mi spieszno

Pozdrawiam mame i tate

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najgorsze to podzielił naród

Podzielenie narodu jest raczej na reke przeciwnikom PiSu niż samym pisiorom :D

skompromitował nas w świecie

ja pierdole, 8 lat upokarzania Polski na scenie swiatowej, bycie podnóżkiem dla niemiec a Ty pierdolisz o skompromitowaniu? :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

powsadzano idiotów na stanowiska niekompetentnych m in w stadninach

Na razie jak sie okazuje idiota który jest na stanowisku w stadninach radzi sobie lepiej niz jego poprzednik który mial ponoc wyksztalcenie w tym kierunku. O reszcie sie wypowiem po jakims czasie, zle badz dobrze.

rozwalili trybunał

I bardzo dobrze. Ostatnia deska ratunku dla komunistycznych mord tudzież POwskich czy nowoczesnych.

oddali miliony kościołowi

To przyznam racje, jest chujowe, ale wole juz w sumie zeby mieli dać na Polski kosciol anizeli na niemcy czy hameryke.

zadłużają nas non stop grozi nam Grecja

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Jakie kurwa zadluzaja? Chyba Ci sie pomylilo kolego PiS z poprzednia wladza :D

trwonią państwowe pieniądze

No, rzeczywiscie. marszalek podniosl zaledwie 10 poslom pensje o 500zł chyba, to naprawde jest kolosalna dobra zmiana w stosunku do Kopacz i Schetyny którzy sami sobie przyznawali po miliony złotych premii.

wprowadzili cenzurę

O KURWA OBRONCA DEMOKRACJI XDDDDDDDDDDD

Czy ja jestem w ukrytej kamerze pt. ,,Rozmowa Werewolfa z Debilami"? xDDD

KOMPUTER:
Spoiler

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ogólnie nie patrze na ten satanistyczny śmietnik partii politycznych zbyt wnikliwie. Widać gołym okiem, że świat odgrywa przed nami teatr, w którym poszkodowani są tylko widzowie. Aktorzy zaś świetnie się bawią i mają wypchane pieniędzmi kieszenie za bilety. Bez względu na ugrupowanie i znaczki świat strzela do tej samej bramki.

W każdym razie :

http://wpolityce.pl/polityka/293654-opozycja-szaleje-a-panstwo-dziala-andrzej-duda-zatwierdzil-strategiczna-ustawe-ulatwiajaca-przyjecie-szpicy-nato

Myślę, że większość ludzi zdaje sobie sprawę, że tam gdzie pojawiają się chłopcy NATO tam przeważnie płynie krew cywilów,i wygląda na to, że przyszła kolei na nas. Możliwe, że jest to alternatywa za nie udany wjazd Chaldejczyków w ten region ziemi północnej. Modle się i mam nadzieję, że Polacy nauczyli się przez ostatnie 100 lat jak bardzo można polegać na sojusznikach i, ze przejrzeli stado wilków w owczej skórze, która mieni się patriotami,obrońcami narodu i tego typu jazdy. Szkoda tylko tych nieświadomych owieczek.

Mam nadzieję też, że jak dojdzie do wojny to Polacy schowają się w domach i nie będą przelewali krwi po myśli szatana.

Może większość ludzi pomyśli, że jestem po stronie  PO czy jakimś tam JKM lub narodowcami, panowie dajta spokój... szaleniec Mikke nazywa swoich wyborców z imienia Legion, :antyprops: a patrioci idą do boju mając przed sobą obraz jakiegoś  bóstwa :facepalm: Albo to Cesar Borgia albo królowa niebios/matka boska. Na pewno kawałki drewna się przydadzą do rozpalenia ognia jak przyjdzie zima :lol2:

Najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze ludzie i tak pokładają nadzieję w zbrodniczym Watykanie, gdzie siedzi sobie miły z wyglądu dziadek, wiecznie udający poszkodowanego i biednego.

Odpuszczę sobie te ziemskie wariacyyy iii Ę...

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Korwina ma na avatarze, a staje w obronie tych cieci ;O Ale chyba odejde od tej rozmowy, bo sypia sie bluzgi, a mnie sie nie chce klocic po forach.

Pozdrawiam mame i tate

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Modle się i mam nadzieję, że Polacy nauczyli się przez ostatnie 100 lat jak bardzo można polegać na sojusznikach i, ze przejrzeli stado wilków w owczej skórze, która mieni się patriotami,obrońcami narodu i tego typu jazdy. Szkoda tylko tych nieświadomych owieczek.

Dlatego wlasnie jest Macierewicz który robi porządek z nasza armia. Narazie dobrze mu to wychodzi, w wojsku bardzo go szanują i chwalą sobie jego decyzje, zobaczymy jak bedzie w przyszlosci.

Najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze ludzie i tak pokładają nadzieję w zbrodniczym Watykanie, gdzie siedzi sobie miły z wyglądu dziadek, wiecznie udający poszkodowanego i biednego.

Niestety, czasami zaczynam wierzyc w teorie spiskowe, że ktoś posadził tam umyslnie tego lewackiego ,,ksiedza". Naprawde, można zaczac sie bać, gdy katolicki papież zaczyna podobać się ateistom.

Korwina ma na avatarze, a staje w obronie tych cieci ;O Ale chyba odejde od tej rozmowy, bo sypia sie bluzgi, a mnie sie nie chce klocic po forach.

Jakbys nie wiedzial jestem naczelnym wysmiewaczem Korwina na forach.

KOMPUTER:
Spoiler

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6467
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Eeee czy to prawda, że PiS powiedział, że chce dźwignąc do końca swej kadencji najniższa do 4k brutto?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Modle się i mam nadzieję, że Polacy nauczyli się przez ostatnie 100 lat jak bardzo można polegać na sojusznikach i, ze przejrzeli stado wilków w owczej skórze, która mieni się patriotami,obrońcami narodu i tego typu jazdy. Szkoda tylko tych nieświadomych owieczek.

Dlatego wlasnie jest Macierewicz który robi porządek z nasza armia. Narazie dobrze mu to wychodzi, w wojsku bardzo go szanują i chwalą sobie jego decyzje, zobaczymy jak bedzie w przyszlosci.

Z iloma żołnierzami rozmawiales i z jakim szczeblem ?

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Niestety, czasami zaczynam wierzyc w teorie spiskowe, że ktoś posadził tam umyslnie tego lewackiego ,,ksiedza". Naprawde, można zaczac sie bać, gdy katolicki papież zaczyna podobać się ateistom.

?

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
No to jest fakt xDD W Islamie zwykly wiezacy jest radykalem, a u nas nagle papiez ma dosyc dziwne podejscie xD Jestem dosyc anty koscielny, ale patrzac na dzisiejsza sytuacje w europie uwazam, ze wlasnie teraz koscil jest potrzebny w pewnym sensie

Pozdrawiam mame i tate

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Werewolf

OTO WEREWOLF I KAZZMIR
#19 2016-06-19, 09:14(Ostatnia zmiana: 2016-06-19, 10:47)
Eeee czy to prawda, że PiS powiedział, że chce dźwignąc do końca swej kadencji najniższa do 4k brutto?

Nie wiem, nie slyszalem :P

Z iloma żołnierzami rozmawiales i z jakim szczeblem ?

Z kilkoma nizszymi i z jednym wyzszym, natomiast oni są na codzien w jednostkach i wiedzą jakie tam nastroje panują. Co najwyzej najwyzszym stopniom sie to moze nie podobac bo Macierewicz dąży do silnej armii na wzór amerykanski tj. jeden oficer generał na 50 żołnierzy a nie 1 zolnierz na 3 oficerow czy jakos tak jak jest do tej pory.

EDIT: HURR DURR WOJSKO BYŁO W DOBRYM STANIE JUSZ PRZED MACIEREWICZEM HURR DURR

Kamil Kopij Stare radzieckie BWP, BRDM, Mi-24, Mi-2, Mi-8, Su-22, czołgi T-72, część jednostek dalej z AKM, przestarzałe okręty, systemy przeciwlotnicze itd - wojsko w dobrym stanie XDDD

@Adanos http://wrealu24.pl/index.php/2-uncategorised/637-kobiety-rezygnuja-z-pracy-przez-500

.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry