Ogólnie nie patrze na ten satanistyczny śmietnik partii politycznych zbyt wnikliwie. Widać gołym okiem, że świat odgrywa przed nami teatr, w którym poszkodowani są tylko widzowie. Aktorzy zaś świetnie się bawią i mają wypchane pieniędzmi kieszenie za bilety. Bez względu na ugrupowanie i znaczki świat strzela do tej samej bramki.
W każdym razie :
http://wpolityce.pl/polityka/293654-opozycja-szaleje-a-panstwo-dziala-andrzej-duda-zatwierdzil-strategiczna-ustawe-ulatwiajaca-przyjecie-szpicy-natoMyślę, że większość ludzi zdaje sobie sprawę, że tam gdzie pojawiają się chłopcy NATO tam przeważnie płynie krew cywilów,i wygląda na to, że przyszła kolei na nas. Możliwe, że jest to alternatywa za nie udany wjazd Chaldejczyków w ten region ziemi północnej. Modle się i mam nadzieję, że Polacy nauczyli się przez ostatnie 100 lat jak bardzo można polegać na sojusznikach i, ze przejrzeli stado wilków w owczej skórze, która mieni się patriotami,obrońcami narodu i tego typu jazdy. Szkoda tylko tych nieświadomych owieczek.
Mam nadzieję też, że jak dojdzie do wojny to Polacy schowają się w domach i nie będą przelewali krwi po myśli szatana.
Może większość ludzi pomyśli, że jestem po stronie PO czy jakimś tam JKM lub narodowcami, panowie dajta spokój... szaleniec Mikke nazywa swoich wyborców z imienia Legion,
a patrioci idą do boju mając przed sobą obraz jakiegoś bóstwa
Albo to Cesar Borgia albo królowa niebios/matka boska. Na pewno kawałki drewna się przydadzą do rozpalenia ognia jak przyjdzie zima
Najgorsze z tego wszystkiego jest to, ze ludzie i tak pokładają nadzieję w zbrodniczym Watykanie, gdzie siedzi sobie miły z wyglądu dziadek, wiecznie udający poszkodowanego i biednego.
Odpuszczę sobie te ziemskie wariacyyy iii Ę...