Wymiana gier wideo 2042 5

O temacie

Autor Ormen

Zaczęty 3.06.2016 roku

Wyświetleń 2042

Odpowiedzi 5

Ormen

Ormen

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zastanawiałem się właśnie czy wymieniacie się grami wideo? Właśnie przed chwilą skończyłem sprzątać swój pokój i znalazłem całą górkę starszych kier na pc i konsole, których już nie używam. Są tam perełki np. w postaci wydań rozszerzonych lub kolekcjonerskich. Myślałem, że może warto jest się wymienić za jakieś nowsze gry lub po prostu na jakieś inne. Niestety trudno jest znaleźć kogoś kto byłby w stanie zaproponować dobre warunki takiej wymiany. W ogóle trochę bym się bał wymienić z kimś, nie mając pewności, że otrzymam coś w zmian. Mówię o wymienianiu się przez internet, bo to chyba obecnie najprostszy ze sposobów. Znalazłem za to sklep internetowy (http://arenagry.pl/), który pozwala na wymienianie się grami za ich pośrednictwem. Zamiast wysyłać grę do kogoś to przekazujemy ją do tego sklepu. Później zamiast dostać grę mamy punkty, które możemy rozdysponować według własnego uznania lub wymienić na pieniądze. Brzmi to całkiem sensownie i chętnie bym skorzystał, ale wcześniej chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z Was korzystał.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Wymieniałem gry na PS3 w lokalnym sklepie - dopłacałem 20 (albo 30) złotych i mogłem wybrać grę z tej samej półki cenowej (a więc wydaną w podobnym momencie, chociaż to naturalnie zależało od tego jak dana gra się trzymała). Poszukaj takiej opcji u siebie, to eliminuje problem zaufania: dajesz grę, wychodzisz z inną grą.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja korzystałem i korzystam z Gametrade, jeśli chodzi o wymianę z grami. Nie ma najmniejszego problemu.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Zastanawiałem się właśnie czy wymieniacie się grami wideo? Właśnie przed chwilą skończyłem sprzątać swój pokój i znalazłem całą górkę starszych kier na pc i konsole, których już nie używam. Są tam perełki np. w postaci wydań rozszerzonych lub kolekcjonerskich. Myślałem, że może warto jest się wymienić za jakieś nowsze gry lub po prostu na jakieś inne. Niestety trudno jest znaleźć kogoś kto byłby w stanie zaproponować dobre warunki takiej wymiany. W ogóle trochę bym się bał wymienić z kimś, nie mając pewności, że otrzymam coś w zmian. Mówię o wymienianiu się przez internet, bo to chyba obecnie najprostszy ze sposobów. Znalazłem za to sklep internetowy (http://arenagry.pl/), który pozwala na wymienianie się grami za ich pośrednictwem. Zamiast wysyłać grę do kogoś to przekazujemy ją do tego sklepu. Później zamiast dostać grę mamy punkty, które możemy rozdysponować według własnego uznania lub wymienić na pieniądze. Brzmi to całkiem sensownie i chętnie bym skorzystał, ale wcześniej chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z Was korzystał.

A jakie te gierki na peceta masz? Może bym kupił.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Tak właściwie to na forum działa jakieś targowisko?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, materialow z/do gier/gothica :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry